mrdrakula3 0 Napisano 12 Czerwiec 2012 jejku nie znam sie chcialem tylko pograc z kims z kim mozna pogadac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechaj3 0 Napisano 14 Czerwiec 2012 Jest ktoś chetny na Kino zombi ? Nie trofea !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbix85 0 Napisano 14 Czerwiec 2012 (edytowane) PSN - norbertk85HS - TAKWIEK - 29 LatChętnie pogram w multi z rodakami ( Nie zombi! ) Najlepiej z ludźmi z przedziału wiekowego od 27 Lat Edytowane 12 Październik 2014 przez norbix85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokofeler 0 Napisano 19 Czerwiec 2012 jak ktos chce w multi pograc to pisac lokofeler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Talk_About_Me97 0 Napisano 21 Sierpień 2012 A wiec . Nick : Talk_About_Me97 Bo- TyLKO Hs- jest Szukam ludzi ogarnietych na MP, zakladam klan snajpierski albo dojde do takiego. Jesli mam zalozyc to oczekuje ludzi umiejacych: QS/Sillenty/Trickshoty. JEsli ja mam dojsc to wiedzcie ze to umiem. pisac na plejce ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xLuki96 0 Napisano 7 Wrzesień 2012 So... Nick: xLuki96 BO - Only ;) Hs - kamerka Klanu nie szukam , bo nie mam premium. Szukam ludzi do porządnego grania w MULTI. (Nie , nie zombie) Pisać na Ps3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Throttle 1 Napisano 31 Październik 2012 witam wie ktoś morze czemu nie działają serwery i kiedy je zrobią z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 3 Listopad 2012 hahahaha morze ;DDDDD nie no to mnie rozwalilo :PP kiedy jedziemy? ;D OMG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach