Fighterzysko 189 Napisano 6 Styczeń 2012 Swoja droga, wczoraj z ciekawosci odpalilem Demons Souls i stwierdzam jedno - ta gra juz jest martwa online. Teraz pvp tylko w Dark Souls B) Chyba w wersji EU Mam Wersje usa i tam dosc sporo ludu gra. A wersji jap serwery nadal zawalone jeszcze bardziej;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombadil 23 Napisano 6 Styczeń 2012 (edytowane) @Bombadil :-) 2-3h to chyba przy wysokim lucku w grze, z mieczem do dropu i wysokim lucku. Dropiło mi z niego już wszystko, nawet kluczyki do lambo xD a pure bladestone dalej jak nie było tak nie ma :] Dobre z tymi kluczykami, hehe. Mielismy juz w tym watku dyskusje na ten temat. Wysokosc ,,luck'' nie wplywa na czestosc wypadania pure bladestona. Zreszta tak samo jest w wiki: Luck does not increase the quality of item drops, but rather how often enemies will drop items. Masz 0,5-1% szans na dropa, to jak rzucanie kostka. Czyli, teoretycznie, na 100 prob powinien wypasc 1/2 lub 1, a na 200 prob 1-2. To statystyka, moze sie zdarzyc ze pure wypadnie szybko, w pierwszych kilku podejsciach, a moze byc i tak ze na 100 prob nie wypadnie zaden. Luck wplywa tylko na szanse ze drop wypadnie (a ubijajac black phantoma szansa na wypadniecie jest 100%, czyli wypada zawsze - aczkolwiek ,,luck'' nie wplywa na to co wypadnie). Large Sword of Searching przy farmieniu P. Bladestona tez nic nie da bo nie wplywa na jakosc dropu. Wszystko zalezy od szczescia gracza, a nie ,,szczescia'' postaci. Moja rada: pofarm wieczorem na czarnym szkielecie z katanami (black phantom) od Old Hero archstone (tu jest troche wieksza szansa, ja tutaj upolowalem swojego), przy 100 probach powinenes (TEORETYCZNIE) miec P.Bladestona. UP: Mam wersje EU, probowalem invadingu (jak zwykle, uwielbiam grac jako black :pardon: ) na kilku roznych sl, nawet na najbardziej dawniej poularnym 120 w 4-1 i nic. Pojedyncze wiadomosci na ziemi, ,,duchy'' innych graczy sporadycznie widziane. EU wersja jest martwa online. Edytowane 6 Styczeń 2012 przez Bombadil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 8 Styczeń 2012 (edytowane) Grałem w wersję US co najmniej rok temu. Przeszedłem NG i NG+ ale prawdę mówiąc niewiele już z gry pamiętam. Teraz spędziłem 3 miesiące nad Dark Souls i udało mi się ją splatynować. Teraz się zawziąłem i kupiłem wersję EU i nie poddam się póki nie wpadnie platyna. I teraz pytania: wcześniej grałem TK i całą grę przeszedłem z M. Hammer, który jakoś skalował się z faith. Teraz mam ochotę na jakiegoś wojownika, który mocno będzie się wspomagał magią, a jako broń podstawową na początek nastawiam się na katane. Jaką klasę na początek polecacie? Może wydać Wam się to dziwne ale w ogóle nie ogarniam ani WT ani ChT. Może mi ktoś w paru zdaniach objaśnić co i jak? Z tego co pamiętam ma to olbrzymie znaczenie w dążeniu do platyny. Czy co-op w EU jeszcze istnieje? Edytowane 9 Styczeń 2012 przez Palpatine_79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blaze 61 Napisano 9 Styczeń 2012 (edytowane) Grałem w wersję US co najmniej rok temu. Przeszedłem NG i NG+ ale prawdę mówiąc niewiele już z gry pamiętam. Teraz spędziłem 3 miesiące i udało mi się ją splatynować. Teraz się zawziąłem i kupiłem wersję EU i nie poddam się póki nie wpadnie platyna. I teraz pytania: wcześniej grałem TK i całą grę przeszedłem z M. Hammer, który jakoś skalował się z faith. Teraz mam ochotę na jakiegoś wojownika, który mocno będzie się wspomagał magią, a jako broń podstawową na początek nastawiam się na katane. Jaką klasę na początek polecacie? Może wydać Wam się to dziwne ale w ogóle nie ogarniam ani WT ani ChT. Może mi ktoś w paru zdaniach objaśnić co i jak? Z tego co pamiętam ma to olbrzymie znaczenie w dążeniu do platyny. Czy co-op w EU jeszcze istnieje? Chyba najlepiej zacząć od klasy Rolalty, tak dosyć wszechstronna jak na początek, no i jako laska, bo może nosić silver bracelet (więcej zdobywanych dusz). Jeżeli chcesz grać jako sword/mag to w 4-1 świecie za pierwszym Black Skeletonem, po lewej( jak przejrzysz jakieś wiki, to na bank znajdziesz dokładną lokalizację) jest Cresent Falchion, który świetnie się sprawdza dla postaci z dużą ilością współczynnika magii. Sam takiego używałem przez bardzo długi czas, niedawno zamieniłem go na Blueblood Sword. Co do World Tendency, im bardziej białe, tym wrogowie są słabsi i zadają mnie obrażeń, również postać w formie duszy jest silniejsza. Przy Pure Black, są najsilniejsi, ale szansa na wydropienie czegoś wartościowego jest wtedy największa. Niektóre przedmioty dropią dopiero przy Pure Black. Tendencję świata na Pure White zmieniamy poprzez: 1) Zabijanie bossów, za każdego zabitego jest +1 (max w każda stronę to +3) 2) Zabijanie Black Phantomów NPCów, także +3 3) Zabicie Black Phantoma, który cie najechał oraz wskrzeszenie blue phantoma. Na Pure Black, jeśli zginiemy w formie ludzkiej w danym świecie (-1), bądź też zabijemy któregoś z NPCów w formie ludzkiej (-3), w świecie 1-1 zabicie Old King Doran (-3). WT zmienia się osobno w każdym ze światów, czyli zrobienie PB w 1 nie wpływa na 2 świat, w Nexusie nie da się tego zmienić, wiec można tam ginąc bez obaw. Co do Character tendency , to zabicie Black Phantom NPC dodaje ci +1 do White Ch T. Przy Pure White ChT Monumental daje ci Friend's Ring (potrzebny do trophy), także postać w formie duszy jest silniejsza. Aby otrzymać Pure Black Ch T, wystarczy zabić NPC w formie ludzkiej, tutaj wartości są różne, bo mogą to być od (-1 do -3), także najeżdżanie i zabijanie hosta zmienia twoje Tendency na Pure Black. przy Pure Black Ch T w formie duszy postać jest słabsza i ma mniej życia, w Nexusie pojawia się Mephistopheles oraz jako Black phantom najeżdżający innego gracza, będziesz miał większą silę. Wydaje mi się, że coś jeszcze, ale te są najważniejsze, dlatego poniżej linki, gdzie jest wszystko dokładnie opisane: http://demonssouls.w...racter-tendency http://demonssouls.w.../world-tendency Co do online, ostatnio próbowałem się połączyć z innym graczem i po prostu mi nie szło, chociaż jeśli będziesz chciał to możemy spróbować razem pograć, ja nie widzę przeszkód zacząć od początku. Edytowane 9 Styczeń 2012 przez Blaze 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombadil 23 Napisano 9 Styczeń 2012 Grałem w wersję US co najmniej rok temu. Przeszedłem NG i NG+ ale prawdę mówiąc niewiele już z gry pamiętam. Teraz spędziłem 3 miesiące i udało mi się ją splatynować. Teraz się zawziąłem i kupiłem wersję EU i nie poddam się póki nie wpadnie platyna. I teraz pytania: wcześniej grałem TK i całą grę przeszedłem z M. Hammer, który jakoś skalował się z faith. Teraz mam ochotę na jakiegoś wojownika, który mocno będzie się wspomagał magią, a jako broń podstawową na początek nastawiam się na katane. Jaką klasę na początek polecacie? Może wydać Wam się to dziwne ale w ogóle nie ogarniam ani WT ani ChT. Może mi ktoś w paru zdaniach objaśnić co i jak? Z tego co pamiętam ma to olbrzymie znaczenie w dążeniu do platyny. Czy co-op w EU jeszcze istnieje? WT i CT wyjasnil kolega wyzej. Klasa na poczatek - Royal. Ma idealne parametry pod spellsworda od poczatku. Z broni chyba najlepszy bedzie BBS, mozna na niego nalozyc czar, problem w tym ze troche potrwa zanim go zrobisz i spelnisz wymagania. Na poczatek chyba rzeczywiscie Crescent Falchion +1 to niezly wybor, potem zmieniasz go na BBS. W bronie moon/crescent nie bardzo oplaca sie inwestowac bo slabo sie skaluja. Co-op dziala ale trezba miec fart zeby natrafic na niebieskie znaki, b. malo graczy. Jak cos to moge pomoc online (wersja EU), czuje sentyment do tej gry i chetnie wroce do Boletarii. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 9 Styczeń 2012 Dzięki Panowie za info. Przeglądam temat od początku...wiedza najważniejsza jest :whistling: Bombadil - no właśnie...ja miałem US, przeszedłem dwa razy i sprzedałem, teraz po 300h w Dark Souls zatęskniłem za Demons i zakupiłem EU. Czekam na przesyłkę. Jak odbiorę to odezwę się ogarniemy jakiegoś coopa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SimonK 5 Napisano 9 Styczeń 2012 zyzuu kamyszek juz dostal, jak ktos jeszcze potrzebuje pure bladestone badz cos innegodo platyny (mam postac pod platyne, sl 149) to pisac PM, bede sprawdzal co jakis czas 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 9 Styczeń 2012 Jaką masz wersję gry? Moze w przyszłości się zgłoszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyzuuu 0 Napisano 9 Styczeń 2012 Tak dostałem i bardzo dziękuję, bo już mnie szlag trafiał, dziennie ten sam scenariusz, pwrót z pracy, farmienie kamyka, spać...już nie mogłem :-D Czy któs zna odpowiedź na pytanie dlaczego nie dostałem Pure Faintstone mając faith 20 ? babka w ogóle nie chce ze mną rozmawiać mamrocze tylko coś o saincie, który notabene siedzi za mną jak z nią rozmawiam i na tym się cała akcja kończy :( jakieś pomysły ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stefm007 1 Napisano 10 Styczeń 2012 Witam, mam kilka pytań związanych z tą wspaniałą grą. Gram Knightem, ok 60 SL, jestem tak mniej więcej w połowie gry (przeszedłem cały 2. świat, prawie cały pierwszy, i po jednym poziomie z 3, 4 i 5 świata). Rozwijam na przemian Strength, Endurance i Vitality (i Dexterity do 16 na Lava Bow). Pytania w większości dotyczą mojego buildu. 1. Praktycznie cały czas noszę przy sobie jeden zestaw broni: Dragon Long Sword +5 i Lava Bow. Czasem wspomagam się magią (Soul Ray, Soul Arrow). I tutaj pytanie - jaką broń polecacie na dalsze etapy? Zdobyłem niedawno Demonbrandta ale zbyt dużych obrażeń nim nie wyciągam (w porównaniu do mojego DLS). Chodzi mi o broń odpowiednią dla Strenght buildu. Na upartego mógłbym dalej chodzić z takim zestawem ale po pierwsze - troche mnie już zaczyna nudzić ciągle ta sama broń, a po drugie - chciałbym też zadawać jakieś magiczne obrażenia (zaklinanie) bo Soul Arrow i Soul Ray są fajne ale nie mam zbyt dużo Intelligence i Magic. 2. Czytając ten wątek, zauważyłem, że większość piszących preferuje być goły i zwinny niż dobrze chroniony ale ciężki, czyli innymi słowy mieć equip burden < 50%. Cóż, ja niemal od początku chodzę z Brushwood Armor i tragedii nie ma, choć muszę przyznać, że z bossami bywa różnie (większość z dystansu kosze, a na Penetratora musiałem ją zdjąć dla uników). I teraz pytanie - zmienić zbroję na lżejszą (mam na celowniku armor set Yurta) czy dam radę z tym setem na późniejszych etapach (czy może nastawione są one bardziej na uniki)? 3. W jakiej kolejności najlepiej teraz przechodzić etapy? False Kinga chce sobie zostawić na koniec, więc 3, 4 czy 5? Ponoć Maneater jest hardkorowy więc świat trzeci chyba jako ostatni zrobię. Jakieś rady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombadil 23 Napisano 10 Styczeń 2012 Witam, mam kilka pytań związanych z tą wspaniałą grą. Gram Knightem, ok 60 SL, jestem tak mniej więcej w połowie gry (przeszedłem cały 2. świat, prawie cały pierwszy, i po jednym poziomie z 3, 4 i 5 świata). Rozwijam na przemian Strength, Endurance i Vitality (i Dexterity do 16 na Lava Bow). Pytania w większości dotyczą mojego buildu. 1. Praktycznie cały czas noszę przy sobie jeden zestaw broni: Dragon Long Sword +5 i Lava Bow. Czasem wspomagam się magią (Soul Ray, Soul Arrow). I tutaj pytanie - jaką broń polecacie na dalsze etapy? Zdobyłem niedawno Demonbrandta ale zbyt dużych obrażeń nim nie wyciągam (w porównaniu do mojego DLS). Chodzi mi o broń odpowiednią dla Strenght buildu. Na upartego mógłbym dalej chodzić z takim zestawem ale po pierwsze - troche mnie już zaczyna nudzić ciągle ta sama broń, a po drugie - chciałbym też zadawać jakieś magiczne obrażenia (zaklinanie) bo Soul Arrow i Soul Ray są fajne ale nie mam zbyt dużo Intelligence i Magic. 2. Czytając ten wątek, zauważyłem, że większość piszących preferuje być goły i zwinny niż dobrze chroniony ale ciężki, czyli innymi słowy mieć equip burden < 50%. Cóż, ja niemal od początku chodzę z Brushwood Armor i tragedii nie ma, choć muszę przyznać, że z bossami bywa różnie (większość z dystansu kosze, a na Penetratora musiałem ją zdjąć dla uników). I teraz pytanie - zmienić zbroję na lżejszą (mam na celowniku armor set Yurta) czy dam radę z tym setem na późniejszych etapach (czy może nastawione są one bardziej na uniki)? 3. W jakiej kolejności najlepiej teraz przechodzić etapy? False Kinga chce sobie zostawić na koniec, więc 3, 4 czy 5? Ponoć Maneater jest hardkorowy więc świat trzeci chyba jako ostatni zrobię. Jakieś rady? Zaczne od konca. Masz lewel 60 wiec postac jest teoretycznie w miare silna i nie ma wiekszego znaczenia jaki swiat wybierzesz. Ja na Twoim miejscy przeszedlbym najpierw swiat 5 - w 5-3 jest do zdobycia fajna tarcza dajaca 100% blok obrazen magicznych. Na 4-2, 3-2 i 3-3 jak znalazl zwlaszcza ze preferujesz grani tankiem i mozesz miec problem zeby zrobic unik przed magicznymi ,,pociskami''. Co dobroni to polecam bronie Crushing. Zrobi Ci je kowal w 2-1 za pomoca kamieni Greystone. Bronie Crushing daja bonus z parametru Str ktory rozwijasz (szkoda ze nie napisales jaki masz teraz parametry). Polecam Ci zrobienie jednej ciezkiej i jednej szybszej broni Crushing. Super kombinacja jest Great Axe i Knight Sword lub Mirdan Hammer (oczywiscie zrobione na Crushing +5). Super bronia jest tez Dragon Bone Smasher +5 ale ze wzgledu na to ze jest wielki i wolny treba troche umiejetnosci zeby sie nim poslugiwac a do tego w waskich, niskich korytarzach nie jest dobra opcja, lepiej go zostaw na pozniej (jezeli go masz, w co watpie, bo trzeba miec Pure White World Tendency w 2-3 a poczatkujacym ciezko to siagnac za pierwszym podejsciem). Na bronie Crushing mozna dodatkowo nalozyc czar lub wzmocnic terpentyna/sticky white stuff. Demonbrandta sobie daruj, ewentualnie po ulepszeniu go do Nothern Regalia, no ale to dopiero po przejsciu gry. Ja radzilbym zalozyc jakas lzejsza zbroje ktora nie krepuje ruchow i regeneracji staminy (co przy ciezkich broniach ma znaczenie). W Demons Souls zbroja nie ma takiego znaczenia. Ja bardzo lubie Black leather, Shamans clothes, i stroj Miraldy (dla kobiet). Generalnie: ciezko jest byc dobrym we wszystkim przy lewelu 100-120 lub nizszym. Jak masz byc dobrym, silnym wojem to raczej nie bedzies poteznym magiem i jednoczesnie dobrym lucznikiem. Idziesz w sile i skoncentruj sie na tym + vitality + endurance. Naturalnie super jest miec takze Faith na 16 zeby moc korzystac z najlepszego cudu w grze ,, second chance'' (i to bym rozwijal a nie dex dla korzystania z Lava Bow bez ktorego spokojnie mozna sie obyc, zwlaszcza ze juz masz Soul Ray do walki na dystans). Domyslam sie ze juz za poznoi Dex masz 16... Nic to, graj dalej, testuj bronie i poznawaj swiat. Pierwsza postac to tester, zawsze sie spapra. Po skonczeniu gry zbudujesz nowa postac, prawidlowo i bedziesz trudny do zatrzymania jak prawdziwy Slayer of Demons :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 12 Styczeń 2012 Jeszcze małe info odnośnie serwerów Demon's Souls http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/09/23/atlus-keeping-demon-39-s-souls-servers-alive-into-2012.aspx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blaze 61 Napisano 12 Styczeń 2012 Jeszcze małe info odnośnie serwerów Demon's Souls http://www.gameinfor...-into-2012.aspx Ja dodam, że to dosyć stare info (23 września 2011), więc jeśli ktoś czytał kwestię, że "nie zamkną serwerów do końca tego roku" to chodziło im o 2011. W przypadku 2012 nie jest nic sprecyzowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 12 Styczeń 2012 Ja dodam, że to dosyć stare info (23 września 2011), więc jeśli ktoś czytał kwestię, że "nie zamkną serwerów do końca tego roku" to chodziło im o 2011. W przypadku 2012 nie jest nic sprecyzowane. Ciekawe jest stwierdzenie into 2012 czyli mogą wyłączyć w każdej chwili. Coś jednak czuję, że gracze nie dadzą im zamknąć serwerów jeszcze kilka lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blaze 61 Napisano 12 Styczeń 2012 Ciekawe jest stwierdzenie into 2012 czyli mogą wyłączyć w każdej chwili. Coś jednak czuję, że gracze nie dadzą im zamknąć serwerów jeszcze kilka lat. To co tam pisze, ja zrozumiałem tak, że serwerów nie zamkną tak długo, jak długo będzie na nich spory ruch a koszty utrzymania nie przekroczą pewnego opłacalnego poziomu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 12 Styczeń 2012 Z drugiej strony to te strasznie wyłaczeniem serwerów jest nie fair w stosunku do graczy. Ktoś kupując grę powinien mieć gwarancję, że serwerów firma nie zamknie tak długo, aż będzie na nich mniej graczy niż 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blaze 61 Napisano 12 Styczeń 2012 Ja bym nie nazywał tego straszeniem, akurat From Software to nie jest gigant pokroju EA czy Acti, którzy mają ewidentnie w dupie wszystkich, byle jak najwięcej kopii gry sprzedać i niech się gracze cieszą, ze serwery w ogóle działają. DS to ile się sprzedało?, chyba około 2 mln, nie jest to jakiś piorunujący wynik. Za to znowu, ci którzy kupili zarówno Demona jak i Dark, to w większości już fani. Więc FS ich(nas) nie olewa, co zresztą widać nawet po ostatnim patchu do darka ile zostało zrobione. A ile zostało zrobione w przypadku BF3? ^^ FS i tak stara się dbać o nas jak może(jasne zawsze mogło by lepiej, ale która z firm, stara się chociaż bardziej?), bo wie, że jak coś spaprze, to będzie koniec, jeśli ci wierni gracze się od nich odwrócą. To kto wtedy kupi, kolejną ich grę, w ryku opanowanym przez casualowe prostoty? Sadzę, że nawet nie przewidywali, że będą potrzebowali tych serwerów, aż tak długo. Dlatego, być może budżetowo nie byli na to przygotowani. Dla mnie to jest bardziej na zasadzie, uprzedzenia tego co może się wydarzyć w przyszłości...jeszcze nie zamykamy serwerów, ale kiedyś w końcu będziemy musieli to zrobić. A nie..."jeśli nie będziecie grać, to zamkniemy wam serwery" ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kili 3 Napisano 17 Styczeń 2012 Myślę że chłopaki z FS muszą się przygotować na dłuuuuuuugi okres zamykania serwerów. Ta gra to majstersztyk :D Masę ludzi dopiero odkrywa ten wspaniały tytuł, zastępując tym samym osoby które zakończyły z nim przygodę. Nie wiem jak w przypadku innych graczy ale ja będę wracał do tej gry jeszcze nie raz, nie dwa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 18 Styczeń 2012 Oby, oby...ja właśnie wróciłem do DS, tym razem do wesji EU. Ale nie mogę jeszcze powiedzieć jaki ruch jest na serwerach bo gram offline, żeby najpierw ogarnąć tendencje i ich eventy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 23 Styczeń 2012 dopiero zakupiłem Demon's Souls EU. Jak to jest z tym zamknięciem serwerów ? Aha, i czy istnieje możliwośc grania z ominięciem serwerów, na zasadzie że 1 osoba jest jako host i do co-opa zaprasza kogoś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 23 Styczeń 2012 dopiero zakupiłem Demon's Souls EU. Jak to jest z tym zamknięciem serwerów ? Aha, i czy istnieje możliwośc grania z ominięciem serwerów, na zasadzie że 1 osoba jest jako host i do co-opa zaprasza kogoś ? Serwery działają i na pewno przez jakiś czas działać będą. Inna sprawa, że wersja EU jest praktycznie martwa online. Nie da się grać coopa omijające serwer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 23 Styczeń 2012 jeśli chciałbym offline wbijać platynkę ..... to jak to wygląda z tendencją świata itp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 23 Styczeń 2012 (edytowane) jeśli chciałbym offline wbijać platynkę ..... to jak to wygląda z tendencją świata itp ? Dawno dawno temu wyszedł jakiś nieszczęśliwy patch, który resetuje tendencje świata wchodząc do Nexusa w trybie online. Więc chętnym to robienia tendencji Pure White/Pure Black zaleca się granie offline. Mi w ciągu jednego prejśćia gry udało się zrobić wszystkie eventy White/Black w światach 1,2,3,4 - aby zrobić offline świat 5 muszę zagrać NG+. Edytowane 23 Styczeń 2012 przez Palpatine_79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 23 Styczeń 2012 Dawno dawno temu wyszedł jakiś nieszczęśliwy patch, który resetuje tendencje świata wchodząc do Nexusa w trybie online. Więc chętnym to robienia tendencji Pure White/Pure Black zaleca się granie offline. Mi w ciągu jednego prejśćia gry udało się zrobić wszystkie eventy White/Black w światach 1,2,3,4 - aby zrobić offline świat 5 muszę zagrać NG+. Nie mam jeszcze pojęcia co to oznacza, ale jak dostane gierkę w swoje ręce ( jakoś pod koniec tego tygodnia mam nadzieję) to chyba zrozumiem co to te tendencje heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 23 Styczeń 2012 Nie mam jeszcze pojęcia co to oznacza, ale jak dostane gierkę w swoje ręce ( jakoś pod koniec tego tygodnia mam nadzieję) to chyba zrozumiem co to te tendencje heh Tutaj masz wszystko ładnie wytłumaczone http://demonssouls.wikidot.com/world-tendency Jak coś to pytaj. Jestem na bieżąco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach