Artikam 51 Napisano 18 Listopad 2010 Proszę tutaj dzielić się swoimi przeżyciami z tą grą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 8 Grudzień 2010 Hmm trochę walnę nie na temat ( No nie do końca ) czy gra jest tak słaba jak 2010 powiem wam że grałem w 2008 i moim zdaniem była lepsza od 10tki zwłaszcza wkurzał mnie system otrzymywania obrażeń w 8ce ładnie było pokazane a w 10tce już nie było tej postać z obrażeniami tylko pokazywały się na ciele co przy murzynach wyglądało tragicznie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 5 Kwiecień 2011 11-stka jest zdecydowanie najlepszą grą z serii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartep 0 Napisano 13 Luty 2013 Bardzo fajna gra a czy ktos wie czemu nie ma Jeffa Hardyego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 16 Luty 2013 Bo rostery gier WWE są robione na czas WrestleManii (w tym wypadku XXVI) a wtedy Jeff był już poza WWE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartep 0 Napisano 19 Luty 2013 a czy W13 duzo lepiej wyglada od tej czesci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 19 Luty 2013 Graficznie jest lepiej no i co ważne odnośnie oprawy audiowizualnej to są wszystkie trony, a nie tylko minitron jak w SVR 2011. Ale gameplay jest znacznie usprawniony, a ja osobiście WWE 13 stawiam na 1 miejscu gier WWE. Jednak jeżeli nie masz jakiegoś dużego parcia na najnowszą odsłone, to radze poczekać do czasu aż dowiemy się czegoś nt. następnej części, która być może będzie nadal robiona przez to samo studio bądź zostanie zrobiona całkiem od nowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartep 0 Napisano 4 Marzec 2013 ok to narazie nie bede sie decydowal na kupno W13 i popykam w 2011 tylko nie wiem w jakim trybie najlepiej grac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 5 Marzec 2013 Nie rozumiem co masz na myśli mówiąc ''tryb'' w 11 masz RTWM czyli swego rodzaju tryb fabularny, Universe gdzie grasz w świecie WWE przez okrągły rok aż do znudzenia no i wiadomo exhibition. Ja osobiście przeszedłem RTWM, zagrałem rok w universe a tak to cały czas zwykłe walki :) W Match Creatorze często ustawiam sobie mecz na zasadach połączonych FCA, Extreme Rules, i do tego 2 out of 3 falls :) Ustaw sobie najtrudniejszy poziom jeżeli jescze tego nie zrobiłeś, bo gra jest dziecinnie łatwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartep 0 Napisano 5 Marzec 2013 Chodzi mi ten tryb zeby jak najszybciej odblokowac wszystkich wrestlerow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 9 Marzec 2013 Żeby odblokować nowych zawodników, musisz grać mecze w universe. Tylko o ile dobrze pamiętam nie możesz walki zmienić (musi być ona ustawiona domyślnie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 9 Marzec 2013 Masz tu napisane jak wszystko odblokować :) http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=28984 Ja osobiście nigdy nie miałem do tego nerwów, i nieprzerwanie od SVR 2011 do dziś co roku kupuje all unlockables xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartep 0 Napisano 10 Marzec 2013 i ile kosztuje te all unlockables Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 10 Marzec 2013 Coś koło 4 zł chyba, nie jestem pewny. Włącz gre i sprawdź w WWE Shop :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartep 0 Napisano 14 Marzec 2013 wie ktoś moze jak sie bronic kiedy ktos mnie przypina ? i oco chodzi w walce w champion mode jest walka na shawn michaelsa normalnie wygrywam przypinam a nie moge przejsc dalej ktos wie oco chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartep 0 Napisano 18 Marzec 2013 jak obronic sie od pinu bo nie moge rozkminic co trzeba naciskac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 23 Marzec 2013 (edytowane) Naciskasz :x: i trzymasz, puszczasz gdy ten pasek znajdzie się w tym małym niebieskim fragmencie. A o co Ci chodzi z tym ''champion mode'' bo nie rozumiem? Mylisz nazwe pewnie, bo niema czegoś takiego w grze. Edytowane 23 Marzec 2013 przez RandyOrtonRKO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartep 0 Napisano 24 Marzec 2013 no w Wrestlermani w tej karierze mam walke z Michaelsem i nie moge wygrac normalnie przypinam koniec walki ale nie wygrywam nie wiemm oco cohdzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 25 Marzec 2013 Witam. Mam pytanie, czy WWE Smackdown vs. RAW 2011 dużo różni sie od WWE12? Czy raczej zmiany w 12 są raczej kosmetyczne i można śmiało brać 11? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 26 Marzec 2013 Zdecydowanie WWE 12 lepsze, ze względu na ulepszony silnik. Gra się zdecydowanie lepiej, nawet się nie zastanawiaj. Ale polecałbym raczej WWE 13, kosztuje nie wiele więcej, a jest jeszcze lepsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 26 Marzec 2013 (edytowane) Ok w takim razie trzeba zakupic 12, bo miedzy 12 a 13 mimo wszystko za duza roznica w cenie. 12 jest juz za okolo 50 zl, a 13 nadal okolo 100 zl kosztuje. Dzieki za odpowiedz. Edytowane 26 Marzec 2013 przez baku83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 27 Marzec 2013 (edytowane) Jak sobie teraz pomyśle że na wszystkie gry WWE które kupiłem w dniu premiery wydałem ponad 1000zł to aż mnie głowa boli xD Edytowane 27 Marzec 2013 przez RandyOrtonRKO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach