ONE 698 Napisano 23 Listopad 2010 Temat w którym możecie pochwalić się waszymi zdjęciami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Listopad 2010 (edytowane) Polecane serwisy do hostowania zdjęć: http://iv.pl/ http://fotoo.pl/ http://www.fotosik.pl/ http://imageshack.us/ Prosiłbym mimo wszystko o nie wrzucanie na imageshack, otwieranie zdjęć trwa tam wieki, ponieważ strona jest tak zamulona. Wrzucajcie na iv.pl, jest to szybki serwer, nie ma wielu ograniczeń, a w dodatku polski (z tym, że serwer we Francji, ale mniejsza o to). Nie wrzucajcie pełnych rozmiarów bezpośrednio na forum, tylko miniatury, które są odnośnikami do oryginalnego zdjęcia! Jak zobaczę, że ktoś rozwala forum, bo musi wrzucić pełny rozmiar, to takie posty będą usuwane. Edytowane 23 Listopad 2010 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 24 Listopad 2010 takie 3 sztuki ode mnie na początek na szybko.Nie zagłębiałem się za mocno w ten tryb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 24 Listopad 2010 Szybkie pytanie Keil badz ktos inny - jak zrzucic swoje photo z GT5 np do folderu ze zdjeciami w ps3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 24 Listopad 2010 na fotce bodajże :triangle: i tam export to XMB czy coś tego typu na pewno export i wtedy jak wyjdziesz z gry to masz w photo folder a w nim fotki pozostaje wiec skopiować na pen drive i dać na PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 24 Listopad 2010 (edytowane) ok dzieki wielkie ;) no to moja "bestia", ktora aktualnie jezdze: Edytowane 24 Listopad 2010 przez F3niX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 24 Listopad 2010 masakra :) opcji przy robieniu zdjęć jak w solidnej lustrzance :) wypas, w ruchu można robić zdjęcia czy tylko statyczne? moje autka :) Shelby Cobra 427 S/C ChromeLine Audi R8 5.2 FSI quattro ChromeLine Mercedes-Benz 300 SL Coupe ChromeLine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Forest 5 Napisano 24 Listopad 2010 Ten photo mode niezły bajer. Nawet dane EXIF fotki mają :D Dane o ogniskowej, przysłonie, czasie ekspozycji itd :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 24 Listopad 2010 (edytowane) Edytowane 24 Listopad 2010 przez SmaleC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 24 Listopad 2010 ok dzieki wielkie ;) no to moja "bestia", ktora aktualnie jezdze: no no juz betka smigasz? ja dopiero jakas mazda eunos.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 24 Listopad 2010 nom juz mam 11 lvl ;) ogolnie wydalem na nia jakies 200.000CR i moj aktualny stan wynosi 0.00 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lavertan 4 Napisano 24 Listopad 2010 nom juz mam 11 lvl ;) ogolnie wydalem na nia jakies 200.000CR i moj aktualny stan wynosi 0.00 :) To gratz trofea ;p Ja tez na 11 atm z 240k na koncie i zbieram na Lambo ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 25 Listopad 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 25 Listopad 2010 (edytowane) Proszę kilka fotek ode mnie. Dwie pierwsze to początek zabawy z photo mode podczas replayu: A teraz coś z wyprawy do Szwajcarii i Japonii: Mam nadzieję że się podoba :D @malyr: Brak ostrości jest zamierzony, zwróć uwagę że autofocus skupia się na przodzie auta, chciałem w ten sposób pokazać że to autko jest piekielnie szybkie. Edytowane 25 Listopad 2010 przez rembix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 25 Listopad 2010 rembix chyba nie czytałeś pierwszych postów, dotyczących wstawiania zdjęć :) fajne fotki ale trochę mało ostrości na pierwszych zdjęciach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Forest 5 Napisano 25 Listopad 2010 Moja bryka w którą teraz inwestuje. :) Na teraz 297KM i około 400Nm momentu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 25 Listopad 2010 rembix przecież zawsze wie lepiej . A to już moje "boczki" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 25 Listopad 2010 rembix przecież zawsze wie lepiej . Ty chyba masz jakieś kompleksy:laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmuraIV 1 Napisano 25 Listopad 2010 Panowie , możę mega głupie pyutanie, ale nie wiem jak przejść na to menu po lewej stronie ekranu... tzn nie wiem jak np. przybliżać oddalać obracać... gram na kierownicy .... proszę o pomoc... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 25 Listopad 2010 (edytowane) Ja włączam pada bo z kierownicy to chyba nie porobisz :) tu kolejna porcja ode mnie i prosiłbym aby ktoś mający pojecie o fotografii ( ja nie mam ) objaśnił mi tak po krótce znaczenie tych opcji bo póki co to ustawiam " na pałę " Edytowane 25 Listopad 2010 przez keil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caligator 35 Napisano 25 Listopad 2010 powiem tak... im mniejsza przysłona (f1.0 i w górę....) tym bardziej rozmyte tło, im mniejszy czas naświetlania tym dłużej się robi zdjęcie więc elementy ruchome tła będą też coraz bardziej rozmyte wraz ze zmniejszaniem tego czasu (przy 1/60sec ruszający się tramwaj w tle będzie wyglądał dynamicznie tj. na poruszajacy się obiekt, a przy 1/600 będzie statyczny jakby wogóle się nie ruszał), wartości ekspozycji (EV) zmniejszasz/zwiększasz wedle uznania żeby skorygować ekspozycję i przyciemnić lub rozjaśnić zdjęcie... ja później zamieszcze pare moich fotek:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 25 Listopad 2010 Wprawdzie nie moje, ale warte wrzucenia. http://i.imgur.com/qFDnCl.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caligator 35 Napisano 25 Listopad 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 25 Listopad 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 25 Listopad 2010 moja aktualna fura: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach