wiLq 0 Napisano 24 Styczeń 2008 szperając dzisiaj w necie natrafiłem na śmieszną stronkę, która oferuje profesjonalny tuning dla twojej konsoli/laptopa/iPoda. Co prawda mojego chlebaka bym im nie oddał, ale PSP z wielką chęcią chciałbym mieć udekorowane http://www.decalgirl.com/browse.cfm/4,5223.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 24 Styczeń 2008 Nie wiem czy widzisz ale.. to ART, a jak w realu to wygląda to nie wiem... druga sprawa to pewnie robia to z okleiny, prosta cerata z nadrukiem, jak się nagrzeje to ciekawe czy się nie odkleja, a jak zdejmiesz z PS3 (lub innego sprzetu) to z pewnoscią juz tak ladnie konsola nie wygląda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiLq 0 Napisano 24 Styczeń 2008 bardzo możliwe, ale masz tez zmienne obudowy do psp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 24 Styczeń 2008 A olać to, jak coś jest doskonałe to po co to 'ulepszać' moje PSP i PS3 lśnia przy lśniącym TV Samsung 40" tak że najlepiej wypolerowane jajca śikiratek tak nie wyglądają!!... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parlan 0 Napisano 24 Styczeń 2008 A olać to, jak coś jest doskonałe to po co to 'ulepszać' moje PSP i PS3 lśnia przy lśniącym TV Samsung 40" tak że najlepiej wypolerowane jajca śikiratek tak nie wyglądają!!... A Sikiratki to jakies robaki sa? glizdy moze? w kazdym razie gratuluje cierpliwosci przy takiej pieczolowitej polerce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysystrzelno 2 Napisano 27 Styczeń 2008 A olać to, jak coś jest doskonałe to po co to 'ulepszać' moje PSP i PS3 lśnia przy lśniącym TV Samsung 40" tak że najlepiej wypolerowane jajca śikiratek tak nie wyglądają!!... hehe dobrze powiedziane zero wiejskiego tuningu i basta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxavelli 0 Napisano 27 Styczeń 2008 A ja od dawna suzka mczegos co moja PS3 "wybieli". Ta czern jest szkaradna, DualShocki w slicznym Ceramic White, a PS3 stoi jak jakis emo-satanista napelnionym mrokiem na pokaz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach