pizipizi1 17 Napisano 27 Listopad 2010 Witam! Postanowiłem założyć ten temat, ponieważ coraz więcej użytkowników podaje swoje PSN w temacie ogólnym i robi się bałagan bo trzeba odkopywać strony w temacie, żeby znaleźć PSN jakiegoś użytkownika. Mam nadzieje że administracja nie będzie miała nic przeciwko, chciałbym żebyśmy w tym temacie podawali tylko nasze PSN, nie pisali zbędnych postów. Można by też przykleić temat, żeby każdy go widział. Pozdrawiam i podaje mój PSN: pizi11pizzi Edit: niech mod poprawi w nazwie tematu słowo PSN, zeby było dużymi literami i opis tematu niech, zmieni ansz na nasze bo za szybko pisałem i na końcu nie sprawdziłem. Z góry przepraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lst 13 Napisano 27 Listopad 2010 Zoha-DW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek12 1 Napisano 27 Listopad 2010 ID: manuchol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skee 1 Napisano 27 Listopad 2010 hurricaneskee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilGucio 3 Napisano 27 Listopad 2010 (edytowane) :psbutton: PSN ID: EvilGucio Edytowane 27 Listopad 2010 przez EvilGucio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmuraIV 1 Napisano 27 Listopad 2010 PSN ID: chmuraIV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mormo 0 Napisano 27 Listopad 2010 psn : mormo123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 27 Listopad 2010 Patryk-1980 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reissdorf84 1 Napisano 27 Listopad 2010 (edytowane) DEL Edytowane 27 Listopad 2010 przez reissdorf84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pizipizi1 17 Napisano 27 Listopad 2010 mam takie pytanie bo juz w kilku postach natknalem sie ze ktos wspomina o glosie Martyny w menu. Gram od dnia premiery ju troszke poprzechodzilem i ani razu nie uslyszalem rzadnego PL kektora :/ Moze mam jakas inne wersje a moze to jakies zarty zta Martyna :P? Ogarnij się, spójrz na temat i dopiero coś pisz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pwi7aaf 19 Napisano 27 Listopad 2010 (edytowane) pwi7aaf zapraszam :) Edytowane 27 Listopad 2010 przez pwi7aaf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk644 0 Napisano 27 Listopad 2010 psn id: luk644 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajak580 0 Napisano 27 Listopad 2010 kuwka580 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MopMan 1 Napisano 27 Listopad 2010 MopMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisio06 0 Napisano 27 Listopad 2010 krisio06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13ms13 1 Napisano 27 Listopad 2010 (edytowane) msmyla Edytowane 27 Listopad 2010 przez 13ms13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 27 Listopad 2010 kaziores Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaras 7 Napisano 27 Listopad 2010 JarasPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian17PL 0 Napisano 27 Listopad 2010 Krystian17PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Forest 5 Napisano 27 Listopad 2010 alanmaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombik7 3 Napisano 27 Listopad 2010 PSN: RuntyBomba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eradek 1 Napisano 27 Listopad 2010 eradek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Manix 0 Napisano 27 Listopad 2010 PSN: ManixPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysystrzelno 2 Napisano 27 Listopad 2010 Pozdrawiam, mój PSN ID: lysystrzelno Smiało proszę dodawać. Dla znajomych udostępnione auta z edycji kolekcjonerskiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koszek1 0 Napisano 27 Listopad 2010 PSN : Koszek1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach