Kryman 2016 Napisano 19 Maj 2011 1mln cr. Jeszcze można do 1mln przecież, czy się mylę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 19 Maj 2011 Można do Miliona , aczkolwiek nie wiem czy włącznie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 25 Maj 2011 Chętnie przyjmę lakiery zmieniające kolor , mogę ewentualnie zamienić za jakieś auto , możemy się dogadać . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ketrab 0 Napisano 25 Maj 2011 Witam. potrzebuję mazdę do zawodów z poziomu amatora. Chętnie zamienię za inne autko pisać jakie was interesują. Jestem początkujący więc nie mam niewiadomo jakich bryk. PSNID ketrab110 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 26 Maj 2011 potrzebuje samochód błitz nie (premium) bo taki już mam ,tylko ze standaru ,w zamian mogę podesłać jakąkolwiek furke lub lakier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 7 Czerwiec 2011 Ja przyjmę lakiery , po jednym chromie i jakieś zmieniające kolor , mogę dać za nie jakieś autko ewentualnie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krettinio 36 Napisano 8 Czerwiec 2011 Pożyczył by mi może ktoś samochody do nowych zawodów sezonowych? Fiat, Lotus i Subaru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 8 Czerwiec 2011 Ja ci udostępnię , na początek Subarkę , bo mam dwie . Masz jakieś lakiery :woot: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenps3 26 Napisano 23 Czerwiec 2011 (edytowane) Witam Przyjmę każdy ''złom'' lub ''cudo'' na początek gry ja narazie nic nie mam (coś na dobry start jak lu go !!!) greenaco Z góry thx Edytowane 23 Czerwiec 2011 przez greenps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 23 Czerwiec 2011 coś konkretnego Cię interesuje? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 23 Czerwiec 2011 Ma ktoś Nissana 370/Fairlady Z GT Academy? Mogę dać dowolne auta/lakiery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 23 Czerwiec 2011 a ja bym chętnie przygarnął BMW serii 1 w dieselu - widywałem je na giełdzie, niestety teraz nie mogę takowe ustrzelić. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 24 Czerwiec 2011 Ja ci mogę oddać najnowszą imprezę ( WRX Sedan '10 ) i Lamborghini Nomad Diablo , dodaj mnie do znajomych . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenps3 26 Napisano 24 Czerwiec 2011 Mi ??? Jak tak to ok czekaj koło 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 24 Czerwiec 2011 (edytowane) puściłem Ci zaproszenie... jak przyjmiesz to Ci wyślę jakiegoś furacza. no i zapraszam to korzystania aut, które udostępniam on-line Edytowane 24 Czerwiec 2011 przez Bzyczek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moskal_1 0 Napisano 27 Czerwiec 2011 Ma ktoś może podesłać Ticket 1000?? W zamian mogę wysłać jakieś autko, lakier lub Ticket 17/21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prart 0 Napisano 30 Czerwiec 2011 Ma ktoś może podesłać Ticket 1000?? W zamian mogę wysłać jakieś autko, lakier lub Ticket 17/21 Dziś wieczorem wyślę Ci inva i Ticket 1000. W zamian przesz mi Ticket 17. Pasuje? Poza tym, poszukuję następujących biletów: Special Tickets Classic Muscle Car - Bronze Jeff Gordon NASCAR School Historic Rally Car - Finish GT Rally Advanced Intermediate Rally Car - Finish GT Rally Intermediate Modern Muscle Car - Silver Jeff Gordon NASCAR School Nascar - Gold Jeff Gordon NASCAR School Rally Base Car - Finish GT Rally Beginner Level Tickets Level 5 - Gold all Beginner Events Level 9 - Gold all Amateur Events Level 12 - Gold all Professional Events Level 17 - Gold all Expert Events (tu mam nadzieję, że bedzi deal z moskal_1) Daję w zamian każdy "przesyłalny" samochód, chromy, pozostałe bilety i in. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 30 Czerwiec 2011 Po co Ci coś takiego skoro to wszystko można ukończyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moskal_1 0 Napisano 30 Czerwiec 2011 Dziś wieczorem wyślę Ci inva i Ticket 1000. W zamian przesz mi Ticket 17. Pasuje? Może być. Wysłałem ci wiadomość na PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 1 Lipiec 2011 Poszukuję Golfa R 32 Stage 2 (standard) mogę się za coś wymienić :D A przy okazji jeżeli jakiś dobry człowiek chciałby się przyczynić do zdobycia trofeum "Zbierz 256 lakierów" to może podesłać Mi jakieś powtórki lakierów. Psn ID; PancziPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prart 0 Napisano 1 Lipiec 2011 Po co Ci coś takiego skoro to wszystko można ukończyć? Jestem już dawno po platynie i od dawna na 40 poziomie A- i B-Spec - przechodząc grę używałem tych biletów. Teraz nie będę przechodził jej od nowa na nowym koncie, żeby je zdobyć. Stąd moja oferta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 1 Lipiec 2011 Yyy , a z tych biletów dostaje się samochody , których nie można kupić czy o co chodzi ? Macie jakieś jasne , żywe zielone lakiery ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 1 Lipiec 2011 Może być Isotope Green? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 1 Lipiec 2011 Jakbyś chciał dać , to chętnie , ewentualnie sobie zrobię samochód i ci oddam puszkę ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 2 Lipiec 2011 Miałby ktoś coś fajnego na wymianę ? Do gry na podzielonym ekranie. Przy okazji, "ogórka" dostaję się po wygranej w wyścigu top gear z ich udziałem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach