NERVUS_PL 1528 Napisano 2 Lipiec 2011 @Panczi za tego speciala na TGTT dostajesz Lotus Elise Type 72 '01 i Jaguar XFR '10. Ogórka jak chcesz, to musisz sobie kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenps3 26 Napisano 2 Lipiec 2011 (edytowane) Witam Poszukuje pick-up'a do zawodów amatora na 1 tydzień Ma ktoś taką furę dam może jakiś lakier bo nie mam za wiele ich I szukam jeszcze koloru czerwonego ferrari greenaco przyjmie wszystko xD Edytowane 2 Lipiec 2011 przez greenps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 2 Lipiec 2011 Mówiłem ci , że ci coś dam , to mnie nie dodałeś . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 2 Lipiec 2011 Mówiłem ci , że ci coś dam , to mnie nie dodałeś . u mnie to samo. a pick-up'a Ci już udostępniłem :) tylko brać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 3 Lipiec 2011 (edytowane) przygarnę bmw 120d dla porównania też 120i Edytowane 3 Lipiec 2011 przez Bzyczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenps3 26 Napisano 4 Lipiec 2011 Mówiłem ci , że ci coś dam , to mnie nie dodałeś . To usuń jakiegoś znajomego bo masz już max i nie można już dodać Cie do znajomego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 4 Lipiec 2011 To usuń jakiegoś znajomego bo masz już max i nie można już dodać Cie do znajomego a bmw dostałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenps3 26 Napisano 4 Lipiec 2011 (edytowane) Tak dostałem i dzięki za nie !!!! Jaki jest kolor tego Forda ? masz taki ? Edytowane 4 Lipiec 2011 przez greenps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khazar 21 Napisano 4 Lipiec 2011 (edytowane) Szukam RUF'a CTR Yellow Bird '87, zaoferować mogę jakiś inny samochód, lakiery, kaski, kombinezony...na pewno się dogadamy :) PSNID KhazarOne EDIT NIEAKTUALNE Edytowane 4 Lipiec 2011 przez Khazar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 4 Lipiec 2011 Tak dostałem i dzięki za nie !!!! Jaki jest kolor tego Forda ? masz taki ? jakiego forda? o czy, Ty mówisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenps3 26 Napisano 4 Lipiec 2011 O tym pick-ip'e miał kolor pomarańczowo-fioletowy był zaje..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 4 Lipiec 2011 Wieczorem kogoś usunę , oczywiście z tych , których nie było na Psn od kilku miesięcy lub jakiegoś anglika jak mi się uda takiego namierzyć wśród znajomych , jak ci pisałem żebyś wysłał , to jeszcze miałem miejsce . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenps3 26 Napisano 4 Lipiec 2011 Ale ja wtedy borykałem się z netem w ps3 i nie mogłem wyśle rano zapro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 4 Lipiec 2011 zaraz sprawdzę czy mam jeszcze takie. jak tak, to Ci puszczę wysłałem Ci ten lakier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 4 Lipiec 2011 Witam wymienie forda focusa po max tunningu na inne auto klasy premium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenps3 26 Napisano 5 Lipiec 2011 zaraz sprawdzę czy mam jeszcze takie. jak tak, to Ci puszczę wysłałem Ci ten lakier. O dzięki może też dam Coś w zamian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khazar 21 Napisano 6 Lipiec 2011 (edytowane) Szukam Honda INTEGRA TYPE R Touring Car, pisać PSNID KhazarOne W zamian inna fura/lakier/kaski. EDIT Faktycznie, nie zwróciłem uwagi bo naćpali tyle tego rally syfu, że od razu wyszedłem z tego sieciowego salonu. Dzięki za info. Edytowane 6 Lipiec 2011 przez Khazar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba97 1 Napisano 6 Lipiec 2011 Z tego co pamiętam jest obecnie w sieciowym salonie kolekcjonerskim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zonk_g1 0 Napisano 6 Lipiec 2011 Wymienię Peugeota 908 HDI FAP na Audi R10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupczyk 61 Napisano 6 Lipiec 2011 Wymienię Peugeota 908 HDI FAP na Audi R10. ciekawe jak? nie można wysyłać aut o wartości powyżej 1 000 000 Cr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenps3 26 Napisano 6 Lipiec 2011 Łukasz !!! Miałeś mi coś wysłać i nic ??? Piszę Ci wiadomości to byś chociaż napisał że nie mam nic dla Cb sorki i już ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khazar 21 Napisano 6 Lipiec 2011 (edytowane) Wymienię: -Lamborghini Countach LP400 '74, seryjny, przeze mnie nie używany, nie modyfikowany. Po prostu mam duplikat. -RUF CTR Yellow Bird '87 chciałem jednego, dostałem dwa, nic przy nim nie robiłem, chyba jest seryjny, dwóch nie chcę :D -a jak ktoś się nudzi to mogę mu dać Civic'a Type R EK '97 Premium, moja pierwsza fura :) Nie mam do niego sentymentu, mam drugiego po RM. Interesują mnie inne fury, najlepiej wszystko związane z LMS i w ogóle tzw "samochody wyścigowe w nalepki" oraz kaski najlepiej całe czerwone lub złote lub czarne.Pisać PSNID KhazarOne EDIT Niestety zdechło mi neo, a pakietu neta w telu na długo nie starczy, więc pewnie do jutra będę niestety offline na PS3. Edytowane 7 Lipiec 2011 przez Khazar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenps3 26 Napisano 6 Lipiec 2011 Lamborghini Countach LP400 '74 Może je dasz na 1 tydzień ?? Ew. udostępnij online dodam Cie do znajomych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 6 Lipiec 2011 (edytowane) Mam na zbyciu, może ktoś się zainteresuje: Z każdym na pewno się dogadam!!! Mam też różne premium cars, ale ich listę jutro uaktualnię. Na pewno jest do wzięcia Lexus LFA - czarny mat, brak tuningu, niewielki przebieg. Rally/Race Car: Peugeot 206 Rally Car, 1999 Renault Sport Lutecia Trophy Race Car, 312KM, 1150kg Nissan 240RS Rally Car, 1985 Nissan CALSONIC SKYLINE GT-R Race Car, 1993 Lancia Delta S4, Rally Car, 1985 Standard: Audi S4, 2003 Audi A4 Touring Car, 2004 Audi Quattro, 1982 - zero przebiegu, zero tuningu Mercedes 190 E 2,5-16 Evolution II Touring Car, 1992 Mercedes 190 E 2,5-16 Evolution II, 1991 Volkswagen Golf GTI, 1976, Volkswagen Polo GTI, 2001 Opel Speedster, 2000 Opel Speedster Turbo, 2000 BMW 2002 Turbo, 1973 – Mercedes E55 AMG, 2002 Honda HSC, 2003 Ford GT (No Stripe), 2005 Pagani Zonda C12S, 2003 Mazda Furai Concept, 2008 Mazda RX-8 Concept (TypeII), 2001 Honda S2000, 2003 Edytowane 9 Lipiec 2011 przez Bzyczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 7 Lipiec 2011 Sporej części wymienionych aut nie da się wysłać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach