meinteil 0 Napisano 8 Lipiec 2011 Witam Panowie. Mam problem z wyścigiem w klasie eksperckiej- puchar zabytkowych samochodów zabytkowych. Poradzicie jakieś autko które łatwo dostać? Ewentualnie jeśli byłby ktoś chętny pożyczyć mi na parę godzinek swój egzemplarz byłbym bardzo wdzięczny :) Moje ID. meinteil20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaras 7 Napisano 8 Lipiec 2011 (edytowane) Czy ktoś może udostępnić następujące auto: AMG Mercedes 190E Evollution Touring Car 92 Od samego początku jak mam GT5, nie mogę dorwać tego auta w salonie używanych samochodów a z tego co przeglądałem neta auto kosztuje powyżej 1mln, więc wysyłka auta odpada pozostaje mi prośba do was o udostępnienie auta. Edytowane 8 Lipiec 2011 przez Jaras Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupczyk 61 Napisano 9 Lipiec 2011 Udostępnie Ci je, ale troche później Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 11 Lipiec 2011 A pożyczył/udostępnił/dał by ktoś pick upa na zawody w amatorze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 11 Lipiec 2011 A pożyczył/udostępnił/dał by ktoś pick upa na zawody w amatorze ? Dodaj mnie do znajomych w PS3, to Ci udostępnię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 11 Lipiec 2011 Łukasz !!! Miałeś mi coś wysłać i nic ??? Piszę Ci wiadomości to byś chociaż napisał że nie mam nic dla Cb sorki i już ;) Ostatnio nie grałem w Gran Turismo , a przez weekend nie było mnie w domu , jak włączę grę to ci wyślę . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenps3 26 Napisano 11 Lipiec 2011 Czekam :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 11 Lipiec 2011 (edytowane) Witam wymienie auto Subaru ipreza sedan po full tuningu na Mitsubishi Lancer X,chętnie pozbęde się rownież fiata 500. Edytowane 11 Lipiec 2011 przez Grzegorz M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 11 Lipiec 2011 Jaki sens jest w wymienianiu się autami za raptem kilkadziesiąt tyś i od ręki dostępnych w salonie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 11 Lipiec 2011 (edytowane) A no taki,że kupiłem te auta do zawodów sezonowych i teraz są mi zbędne. Samo auto kosztuje kilkadziesiąt tysięcy ale tuning już troche więciej. Edytowane 11 Lipiec 2011 przez Grzegorz M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 11 Lipiec 2011 Ale teraz wystarczy poświęcić mniej niż 4 min w sezonowych i mamy pół miliona, więc myślę, że handel PREMIUMAMI jest zbędny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 11 Lipiec 2011 Dla Ciebie tak ale dla mnie nie jak już napisałem wcześniej te auta są mi zbędne. Nie mam zamiaru trzymać w garażu aut którymi nie lubie jeżdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 11 Lipiec 2011 A ile masz tych aut ? Bo jak do 30 , 40 to jeszcze jestem w stanie zrozumieć , ale co innego jeżeli masz już ich kilkaset . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 11 Lipiec 2011 (edytowane) Większości wiary nawet nie będzie się chciało latać żeby wymienić tak pospolite i tanie auta bo sobie je po prostu kupią, albo i w większości już mają. O Fiacie 500 już nawet nie wspominam :P Edytowane 11 Lipiec 2011 przez Shady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 11 Lipiec 2011 A ile masz tych aut ? Bo jak do 30 , 40 to jeszcze jestem w stanie zrozumieć , ale co innego jeżeli masz już ich kilkaset . Ogólnie to nie mam ich dużo bo zbieram tylko auta klasy premium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 12 Lipiec 2011 Jeżeli ktoś ma powtórki lakierów, to mogę się za coś wymienić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The.YaaHoo 0 Napisano 13 Lipiec 2011 Ale teraz wystarczy poświęcić mniej niż 4 min w sezonowych i mamy pół miliona, więc myślę, że handel PREMIUMAMI jest zbędny ;) Rozwiń myśl trochę dokładniej proszę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NPK_PACMAN 9 Napisano 13 Lipiec 2011 (edytowane) Koledze chodziło o to, że wyścig sezonowy w evencie Ferrari (tuż przed Super Gt) można pojechać na torze 'Circuit de Sarthe' 1 okr. - płacą za niego chyba 520 000 Cr. - szacowany czas przejazdu 4 min. Edytowane 13 Lipiec 2011 przez NPK_PACMAN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 17 Lipiec 2011 (edytowane) Witam was, mam do zaoferowania następujące lakiery: MATOWE: - Blue - White - Pink - Orange - Light Red - Light Silver - Dark Red - Black PRZEJŚCIOWE: - Azurro Nuvola Iridescente - Maziora Everest - Maziora Trapezium - Maziora Andromendal - Maziora Seyfer - Maziora Matterhorn - Reflex Purple - Chameleon Orange Oddam 2 lakiery w zamian za 1 auto (nie gokart !!) obojętnie premium czy standard. W sprawie wymiany pisać na PW. Wszystkie poszły. Edytowane 25 Lipiec 2011 przez DarkShadowPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 25 Lipiec 2011 lakiery z postu wyżej już odebrałem, ale wciąż jestem otwarty na wszelkie propozycje dot. lakierów matowych - chcesz się pozbyć?! Od razu pisz priva!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ex_devil 0 Napisano 28 Lipiec 2011 jeżeli ktoś ma zbędne lakiery chromowane to pisać na priv a napewno się dogadamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 29 Lipiec 2011 tak, tylko zapytam, choć prawie pewien odpowiedzi jestem. VW W12 Narado - czy coś takiego, jest pewnie wart ponad 1mln. i pewnie nawet jak ktoś ma na zbyciu to nie da się go przesłać? A może ktoś zechciałbym mi udostępnić na wieczór, bo chciałbym się przejechać przed zakupem, jak mi się uda w końcu gdzieś go upolować. Senkju, from de małtejn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 29 Lipiec 2011 tak, tylko zapytam, choć prawie pewien odpowiedzi jestem. VW W12 Narado - czy coś takiego, jest pewnie wart ponad 1mln. i pewnie nawet jak ktoś ma na zbyciu to nie da się go przesłać? A może ktoś zechciałbym mi udostępnić na wieczór, bo chciałbym się przejechać przed zakupem, jak mi się uda w końcu gdzieś go upolować. Senkju, from de małtejn jak co jutro Ci udostępnię choć według mnie powinieneś go brać w ciemno ;P samochód wart 1,5 mln, cos ponad 800 koni po tjuningu, możliwość zmiany docisku przód i tył (odpowiednio CHYBA 15 i 35), 643 (?) PO no i na prawdę dobrze się prowadzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 29 Lipiec 2011 to mimo wszystko proszę o udostępnienie, a ja będę dalej szukał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 30 Lipiec 2011 ma ktoś może oddać za coś zondę c12s 7.3 ?zdaje się, że kosztowała niecały milion, także można by ponegocjować ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach