szymuR93 55 Napisano 6 Grudzień 2010 @Jacek Spychala jeśli dobrze wnioskuję z PSN id (corteX10PL) to masz 10 lat więc nie dziwię się, że nie masz na prezenty dla rodziców :) Ja swoim kupuje siostra - move ojciec - jakaś płyta (w tamtym roku U2 w wersji rozszerzonej) mama - tu jest największy problem ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 6 Grudzień 2010 mama - tu jest największy problem ^^ Kup mamie Gears of War :teehee: A tak serio, kobiety maja fiola na punkcie kosmetykow tudziez perfum, niewazne jaki wiek, one sie nie zmieniaja :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 6 Grudzień 2010 Mam pożyczone GeOW na PC od kumpla ^_^ Muszę już pomyśleć nad tymi prezentami, bo w tamtym roku to siostrze kupowałem dzień przed Wigilią Buzza i Guitar Hero przyszedł xD Tylko nigdzie nie mogę znaleźć Move (Sam kontroler) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 7 Grudzień 2010 (edytowane) Bo Move narazie nie ma jeszcze w sklepach (samego kontrolera), jakbyś czytał newsy na ps3site to byś wiedział ^^ Edytowane 7 Grudzień 2010 przez kolonel1136 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 7 Grudzień 2010 (edytowane) W tym roku ( z racji zakupienia sobie super maszynki PS3 ) chciałbym dostać jakieś gierki od "Mikołaja" i chyba mi się udało namówić do tego dziewczynę, bo ostatnio szperając w jej laptopie znalazłem kilka linków do gierek na ps3 na allegro :) Ja kupuję następujące prezenty : - tata - zestaw śrubokrętów, śrubek i innych pierdół w fajnej walizce (majsterkowicz) - siorka - film na dvd Hannah Montana (siorka ma chyba 12, czy 13 lat) - mama - tu mam problem - jak nic nie wymyślę to jakieś fajne perfumki - dziewczyna - planuję zakup srebrnego łańcuszka z kolczykami i bransoletką, lub zakup jakiegoś tam modnego szalika i czapki - pomysł podsunęła mi mama :) Edytowane 7 Grudzień 2010 przez Link396 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 7 Grudzień 2010 - siorka - film na dvd Hannah Montana (siorka ma chyba 12, czy 13 lat) Pozdro moja ma 10 lat i chce Move'a ^_^ Po za tym gra ze mną w CoD:BO - trzeba sobie siostrę wychować -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 7 Grudzień 2010 Po za tym gra ze mną w CoD:BO - trzeba sobie siostrę wychować -.- Heh też bym chciał mieć tyle kasy żeby móc kupić Move'a dla "siorki" ;) Póki co cieszę się, że kibicuje mi i Kratos'owi w przygodach God of War'a ;) Pozdro ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Spychała 1 Napisano 7 Grudzień 2010 (edytowane) 1. Mam 14 lat 2. Ps3 mam dopiero od dwóch miesięcy i jedyna gra którą mam to sports champions na move (te inne to pożyczone były) 3. Dlatego właśnie za miesiąc, gdy wyreguluje się zapłata za konsolę i gry to będę wstanie coś kupić rodzinie... PS:szymuR93 - ja też z chorzowa :D Edytowane 7 Grudzień 2010 przez Jacek Spychała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arsany 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Ja bym chcial 2 biseksualistki na noc... ale raczej niema szans ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pwi7aaf 19 Napisano 8 Grudzień 2010 Ja bym chcial 2 biseksualistki na noc... ale raczej niema szans ;D fuuuuuuuuuuu .... jak możesz tak w ogóle myśleć, to jest niepojęte, wstydź się chłopcze, to uwłacza godności ludzkiej, nie można tak postępować, to jest karygodne, naprawdę jestem w delikatnym szoku........ jak można mieć życzenie o 2 biseksualnych kobietach na jedną noc ?!!?!?! Było trzeba poprosić św. Mikołaja o przynajmniej 3 kobitki, wtedy OK A tak na poważnie: Brat: nie wiem... może PS3 Bratowa: nie lubie jej, dostanie jakiegoś robota kuchennego Mama: pewnie jakiś sweter i perfumy Tato: papieros elektroniczny i zapas Nicoret Żona: pewnie biżuterie i perfumy A sobie musze załatwić parę dni wolnego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 8 Grudzień 2010 (edytowane) Ja w tym roku chyba zażyczę sobie jakąś epicką kolekcję CCR, albo Howlin' Wolf'a. Pierwszy raz będę coś sprowadzał ze stanów chyba :D Edytowane 8 Grudzień 2010 przez kolonel1136 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 9 Grudzień 2010 ja własnie wysłałem liste gier, z pośród których chcę od rodziców jendą... oto one :) 1. Resident Evil GOLD EDITION 2. Dante's Inferno 3. Castlevania 4. Red Dead Redemption ( ta z czerwoną koładką a nie z żółtą ) 5. JAMES BOND 007: BLOOD STONE 6. Ensalved 7. Need for Speed Hot Pursuit PL 8. Vanquish 9. Singularity jakś niespodzianka będzie. ;] swoja drogą robią dziwną minę gdy 26 latek ożeniony chce grę pod choinkę ;] hheh... jak zawsze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kroogah 16 Napisano 14 Grudzień 2010 Bilet na koncert Rush albo Fallout New Vegas :) Nie potrzebuje duzo. Rodzice i tak juz mnie wystarczajaco wspomogli bym mogl sobie kupic jakas porzadna perkusje elektryczna. Jezeli znacie jakies naprawde dobre to walcie smialo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyle 7 Napisano 14 Grudzień 2010 (edytowane) Mam lat 17 i pół bo w marcu 18 i rodzice cieżko wybierają dla mnie prezenty bo nie wiedzą co kupić ale tym razem dałem im pomysł do realizacji a czemu? A to temu bo w roku 2010 tak w tym roku dostałem moją konsolke FAT 80GB najnowszą nowiuteńką prześliczną no aż ah ah ah. 1 Grudnia kupiłem move starter pack za 300zł na allegro fakt drogo ale nigdzie taniej nie znalazłem. To na te świeta powiedział tak Move navigation controller + Heavy rain move edition i Statyw do kamerki. Rodzice sie na to zgodzili i jestem happy teraz tylko czekać.:laugh: Najgorzej to nie wiem co kupić matce ;/ rodzice kupią mi takiego fajnego prezenta a ja chyba nie dam im perfumy z kauflandu za 15 zł haha . Brat i mój kociak to wiedzą co dostaną pod choine. Edytowane 14 Grudzień 2010 przez Pyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach