Skocz do zawartości
Nefrum

Coraz Bliżej Świeta

Rekomendowane odpowiedzi

@Jacek Spychala jeśli dobrze wnioskuję z PSN id (corteX10PL) to masz 10 lat więc nie dziwię się, że nie masz na prezenty dla rodziców :)

Ja swoim kupuje

siostra - move

ojciec - jakaś płyta (w tamtym roku U2 w wersji rozszerzonej)

mama - tu jest największy problem ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mama - tu jest największy problem ^^

Kup mamie Gears of War :teehee:

A tak serio, kobiety maja fiola na punkcie kosmetykow tudziez perfum, niewazne jaki wiek, one sie nie zmieniaja :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pożyczone GeOW na PC od kumpla ^_^

Muszę już pomyśleć nad tymi prezentami, bo w tamtym roku to siostrze kupowałem dzień przed Wigilią Buzza i Guitar Hero przyszedł xD

Tylko nigdzie nie mogę znaleźć Move (Sam kontroler)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo Move narazie nie ma jeszcze w sklepach (samego kontrolera), jakbyś czytał newsy na ps3site to byś wiedział ^^

Edytowane przez kolonel1136

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym roku ( z racji zakupienia sobie super maszynki PS3 ) chciałbym dostać jakieś gierki od "Mikołaja" i chyba mi się udało namówić do tego dziewczynę, bo ostatnio szperając w jej laptopie znalazłem kilka linków do gierek na ps3 na allegro :)

Ja kupuję następujące prezenty :

- tata - zestaw śrubokrętów, śrubek i innych pierdół w fajnej walizce (majsterkowicz)

- siorka - film na dvd Hannah Montana (siorka ma chyba 12, czy 13 lat)

- mama - tu mam problem - jak nic nie wymyślę to jakieś fajne perfumki

- dziewczyna - planuję zakup srebrnego łańcuszka z kolczykami i bransoletką, lub zakup jakiegoś tam modnego szalika i czapki - pomysł podsunęła mi mama :)

Edytowane przez Link396

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
- siorka - film na dvd Hannah Montana (siorka ma chyba 12, czy 13 lat)

Pozdro moja ma 10 lat i chce Move'a ^_^ Po za tym gra ze mną w CoD:BO - trzeba sobie siostrę wychować -.-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po za tym gra ze mną w CoD:BO - trzeba sobie siostrę wychować -.-

Heh też bym chciał mieć tyle kasy żeby móc kupić Move'a dla "siorki" ;) Póki co cieszę się, że kibicuje mi i Kratos'owi w przygodach God of War'a ;) Pozdro !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Mam 14 lat

2. Ps3 mam dopiero od dwóch miesięcy i jedyna gra którą mam to sports champions na move (te inne to pożyczone były)

3. Dlatego właśnie za miesiąc, gdy wyreguluje się zapłata za konsolę i gry to będę wstanie coś kupić rodzinie...

PS:szymuR93 - ja też z chorzowa :D

Edytowane przez Jacek Spychała

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chcial 2 biseksualistki na noc... ale raczej niema szans ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chcial 2 biseksualistki na noc... ale raczej niema szans ;D

fuuuuuuuuuuu .... jak możesz tak w ogóle myśleć, to jest niepojęte, wstydź się chłopcze, to uwłacza godności ludzkiej, nie można tak postępować, to jest karygodne, naprawdę jestem w delikatnym szoku........ jak można mieć życzenie o 2 biseksualnych kobietach na jedną noc ?!!?!?! Było trzeba poprosić św. Mikołaja o przynajmniej 3 kobitki, wtedy OK :biggrin:

A tak na poważnie:

Brat: nie wiem... może PS3

Bratowa: nie lubie jej, dostanie jakiegoś robota kuchennego

Mama: pewnie jakiś sweter i perfumy

Tato: papieros elektroniczny i zapas Nicoret

Żona: pewnie biżuterie i perfumy

A sobie musze załatwić parę dni wolnego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w tym roku chyba zażyczę sobie jakąś epicką kolekcję CCR, albo Howlin' Wolf'a. Pierwszy raz będę coś sprowadzał ze stanów chyba :D

CCR%20-%20THE%20ULTIMATE%20BOX%20COLLECTION%206CD%202001.jpg

Edytowane przez kolonel1136

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja własnie wysłałem liste gier, z pośród których chcę od rodziców jendą... oto one :)

1. Resident Evil GOLD EDITION

2. Dante's Inferno

3. Castlevania

4. Red Dead Redemption ( ta z czerwoną koładką a nie z żółtą )

5. JAMES BOND 007: BLOOD STONE

6. Ensalved

7. Need for Speed Hot Pursuit PL

8. Vanquish

9. Singularity

jakś niespodzianka będzie. ;] swoja drogą robią dziwną minę gdy 26 latek ożeniony chce grę pod choinkę ;] hheh... jak zawsze ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bilet na koncert Rush albo Fallout New Vegas :) Nie potrzebuje duzo. Rodzice i tak juz mnie wystarczajaco wspomogli bym mogl sobie kupic jakas porzadna perkusje elektryczna. Jezeli znacie jakies naprawde dobre to walcie smialo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam lat 17 i pół bo w marcu 18 i rodzice cieżko wybierają dla mnie prezenty bo nie wiedzą co kupić ale tym razem dałem im pomysł do realizacji a czemu?

A to temu bo w roku 2010 tak w tym roku dostałem moją konsolke FAT 80GB najnowszą nowiuteńką prześliczną no aż ah ah ah.

1 Grudnia kupiłem move starter pack za 300zł na allegro fakt drogo ale nigdzie taniej nie znalazłem.

To na te świeta powiedział tak Move navigation controller + Heavy rain move edition i Statyw do kamerki. Rodzice sie na to zgodzili i jestem happy teraz tylko czekać.:laugh:

Najgorzej to nie wiem co kupić matce ;/ rodzice kupią mi takiego fajnego prezenta a ja chyba nie dam im perfumy z kauflandu za 15 zł haha . Brat i mój kociak to wiedzą co dostaną pod choine.

Edytowane przez Pyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi