Skocz do zawartości
głodek

Wasze Zdanie Na Temat Konkursów Internetowych?

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie jest wasze zdanie na temat konkursów internetowych?? Uważacie, że to strata czasu czy może odrobina dobrej rozrywki na chwilę??

I nie mówię tutaj o konkursach typu "zaproś jak najwięcej ludzi na naszą stronę" lub "poleć nas innym", które są oczywistą stratą czasu, ale o konkursach, w których troszkę się trzeba wykazać.

Ja np. biorę udział w konkursie "naprawiamy mikołaja" gdzie trzeba dodawać i rozwiązywać problemy i uważam, że to całkiem fajna odskocznia (zwłaszcza jak się w tym czasie siedzi w pracy ;-)).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio wywalczyłem masło. Konkurs organizowała Delma. Gadam z nią czasami ;)

Maslo-ekstra-52089-big.jpg

A tak na serio to okur.gif

Edytowane przez timetoshake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak z delmą to można pogadać, poza tym jest dobrym słuchaczem :-D

Ale ja pytam tak na poważnie. Po prostu ciekawi mnie ten temat i fenomen konkursów internetowych, bo zawsze jest sporo chętnych do gry a ciekawi mnie czy jednak ktoś wygrywa i czy ktoś kontroluje takie coś??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na różne konkursy się napotykam, nie wszystkie przyciągają swoja reklamą są jednak takie, które warte są uwagi. Na przykład ostatnio zaintrygował mnie oto taki-http://www.podajtenarzedzia.pl/. Na tej stronie wypełnia się formularz i wymyśla hasło promujące markę Bahco, bo właśnie z tą marką związany jest konkurs. Można zostać Ambasadorem Bahco i wygrać zestaw narzędzi. W sumie nic skomplikowanego, moim zdaniem konkurs warty ryzyka :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba mogę nazwać się łowcą nagród, bo w ciągu trzech lat w konkursach internetowych wygrałem laptopa za 3 tysie, PS 3 80 GB, odtwarzacz mp4, zegarek, koszulki, kamerki internetowe, kamerki przenośne, bilety do multikina, różne maskotki, doładowania telefonu i 500 zł w gotówce i jakieś inne pierdoły o których nie pamiętam, wierzyć nikt mi nie musi, ale tak na serio było, więc wierzę jak najbardziej w konkursy :) Tylko trzeba brać udział w pewniakach i najlepiej takich od znanych i dużych firm, bo 90 % konkursów w necie to istny szajs.

Konkursy w których brałem udział polegały zazwyczaj na kręceniu filmików, nagrałem własny horror, reklamę batonów i inne takie, były też konkursy że trzeba było wykazać się w grze zaoferowanej przez organizatora, bądź też narysować coś itp.

Edytowane przez Link396

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takeagift.pl mój kumpel wygrał mp4 pentagram 8gb i doładowanie za 50zł. Odpowiadasz na pytania (coś jak ######, tutaj wygrał doładowanie) zbierasz punkty i wymieniasz na nagrody, ale też latasz statkiem i kto najdalej doleci co miesiąc cos wygrywa i tak co miesiąc od nowa (za każdy lot trzeba zapłacic ponad 1zł, tu wygrał pentagrama) Więc przekonałem się do takich serwisów i teraz wierze że idzie coś wygrac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi