Majlosh 2 Napisano 26 Styczeń 2008 Witam Niech kazdy napisze swoja ulubioną lokacje z gry..........mi najbardziej sie podoba Deimos w UT 3..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojnar 4 Napisano 26 Styczeń 2008 Lokacja walki z The Boss z MGS3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 26 Styczeń 2008 Hmm no więc...: W Uncharted DF: cała jungla, począwszy od lądowania po koniec akcji na zamku, Tomb Raider 1: Egipt w oryginalnym TR z 96r, Tomb Raider Anniversary: Egipt i realizm jego wykonania, Tomb Raider 2: Sanktuarium sztyletu Xian, Tomb Raider 3: Antarktyda, Tomb Raider 4: Ostatnie poziomy z piramidami, włączając ten gdzie uciekamy Set'owi, Tomb Raider Legend: Peru, cały początkowy etap, Tekken 5DR Online: 2 wersje sanktuarium, ... więcej bym wymienił ale mam mało czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorrow 0 Napisano 26 Styczeń 2008 Lokacja walki z The Boss z MGS3... No i odpowiedziałeś też za mnie Z MGS3 lubię jeszcze lokacje walki z The Fury, The End'em no i "walke" z The Sorrow Z MGS2 lubię cały Tanker i Arsenal Gear. W MGS1 pomieszczenie z Rex'em i miejsca walk z Wolf i Raven'em. W GoW2 lubię "ten duży miecz" Więcej nie mogę sobie przypomnieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 26 Styczeń 2008 Kamael village - lineage 2 Assassins Creed - Jerusalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 26 Styczeń 2008 HONK KONG SHENMUE 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 26 Styczeń 2008 Pustynia/Las Venturas w GTA:SA (niesamowity wręcz klimat w tym tajna baza wojskowa) Wszystkie lokacje z KOTORa (projekt, zróżnicowanie, wykonanie, KLIMAT!!!) Camp Gibraltar i Cerbere Landing w BF2142 (bardzo fajnie zrobione, nie nudzą się i fajna scenera na Cerbere) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 26 Styczeń 2008 Zanarkand z Final Fantasy X Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 26 Styczeń 2008 Pole pieknych bialych kwiatow ;D Walka z The Boss MGS3 Kocham to miejsce. Nastepnie jest Damszek i Jerozolima z AC ( Acre to takie brzydkie [to nie znaczy niedopracowane] miejsce, slonce tam chyba nie siega ) Jest tych miejsc mnostwo lecz nie bede ich wymienial bo sa dosyc malo istotne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morbalusz 1 Napisano 26 Styczeń 2008 Ja uwielbiam obydwa światy z gier zespołu Team ICO (ICO i Shadow Of The Colossus). Podoba mi się dużo więcej lokacji z innych gier ale te dwie najbardziej utkwiły mi w pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arbuz 0 Napisano 26 Styczeń 2008 Vice City - ulubione wyimaginowane miasto ever xP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 26 Styczeń 2008 Kocham 2 miasta z gier PC... Miasto z Mafii. I miasto z GTA SA (wiem że są 3, ale zaliczam je jak 1) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryudo 0 Napisano 26 Styczeń 2008 Zanarkand- FFX - za klimat,muzykę , wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 26 Styczeń 2008 R:FoM - Bus Yard Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaha 0 Napisano 27 Styczeń 2008 Pustynie w God of War Jaskinia tytanów w God of War II Właściwie to trudne jest tak sobie przypomnieć. Na pewno w Tekkenie 5 lubiłem plansze na polu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ViktoR 0 Napisano 27 Styczeń 2008 Kultowe dla mnie to: The Pit II - MK2 Jade's Desert - MK3 Gare D'Europa - WipeOut 2097 Edron Dragon's Lair - Tibia Końcowa plansza z Another World Zamek Nekromanty z HoMM 3 Rapture z Bioshocka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 30 Styczeń 2008 Dla mnie wyspy z Far Cry'ja i mapki z Battlefield'a Vietnam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Styczeń 2008 Z DMC4, bo są bardzo zróżnicowane. Halo 3 też bardzo ładne mapki (i MP i SP). Tomb Raider Anniversary. Ale bardziej z TR1. Najbardziej z Uncharteda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 30 Styczeń 2008 cała pustynia w jak3. (ps2) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 30 Styczeń 2008 ooo...pustynia mi przypomniała jeszcze jedną - Desolation z Guild Wars: Nightfall. Jeżdżenie w brzuchu potwora i te piękne siarczyste pustkowia Ogólnie GW ma niezwykle klimatyczne lokacje, ale ta mi chyba najbardziej zapadła w pamięć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamus7856 0 Napisano 31 Styczeń 2008 Calutkie Paradise City z BP, takze cale Vice City z GTA VC oraz plaza w Los Santos i wszystkie wiochy z GTA SA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiking 0 Napisano 31 Styczeń 2008 Mi się podoba lokacja w ape escape na psx taka w jungli. Far cry World of Warcraft TBC mniejsce to Burning steps Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katanka 91 Napisano 1 Luty 2008 Z Final Fantasy Tactics sceneria z wielkim wodospadem i mostem, gdzie toczymy walkę. Z UFO - Enemy Unknown sceneria w szczerym polu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 1 Luty 2008 miasto z Postala 2 xD a co bede orginalny xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 1 Luty 2008 aaaa przypomniałem sobie jeszcze coś pierwsza podziemna plansza z mario ze smoczkiem zawsze mi serce szybciej biło muzyczka taka tyry tyry tyry tyry tyry tyry tyry tyry tyry tyry tyry tyry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach