ajakdwalin 14 Napisano 11 Styczeń 2010 Ulubiona lokacja z gier... pierwsza myśl jaką miałem na ten temat to wioska głownego bohatera w Chrono Cross - mocno mi zapadł w pamięci ten kolorowy świat :) Następnie Shadow Mosses z MGS1 - w MGS4 gdy stąpałem po znajomym lądzie to mnie ciary przechodziły hehe. Trzecia lokacja to MOJ własny zamek w Suikoden II - zacieszanie michy gdy się werbowało nowe postacie, a zamek sie rozbudowywał... Ja się prawie poryczałem jak zobaczyłem "jedynkę" w MGS4 :) ściska za serce ta lokacja gdzie stoi hind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poniat 0 Napisano 15 Styczeń 2010 Ja najbardziej lubiłem tereny poza miastowe w GTA SA ..... szczególnie jak wjechałem tam 1wszy raz za małolata .... to było coś hehe WoW .... The Barrens (Szkoda, że ej zniszczą w Cataclysm:P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 17 Styczeń 2010 Liberty City :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King Nothing 0 Napisano 24 Luty 2010 Liberty City, Dżungla z Uncharted i Shambala z Uncharted 2, oraz wszystkie z Portala;) Liberty City, Dżungla z Uncharted i Shambala z Uncharted 2, oraz wszystkie z Portala;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traitor23 0 Napisano 28 Luty 2010 Lost Haven z Mafii :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 28 Luty 2010 Moonglade- Wow Farplane- FFX, FFX-2 Vice City- GTA Vice City Wiekszosc lokacji- Folklore Anvil- Obilivion I kilka innych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JibrilPL 53 Napisano 28 Luty 2010 Suldanesselar z Baldur's Gate II- za przepiękną elfią architekturę. Sigil oraz Forteca Żalu z Planescape:Torment - kto grał wie o co chodzi. Mała Wenecja i Markuria z The Longest Journey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach