Skocz do zawartości
Katanka

Gry online - straciłem ochotę ...

Rekomendowane odpowiedzi

COD4 na sieci, miodzio! Chciałbym tak sobie usiąść na pół godzinki ale to jest w moim przypadku niemożliwe. I z tego co widzę po kolegach z polski to i oni mają problem z zasypianiem. Wczoraj od 20:30 do 5:20 cisnąłem!

Jak dla mnie pownni umieszczać na pudełku czernowny znak : UWAGA - COD4 ONLINE GROZI UZALEŻNIENIEM!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tyle ze nie kazdy lubi FPSy. Gralem u znajomego w CoDa po multi i jakos mnie to nie zachwycilo. Fajnie pograc, pol godzinki dziennie i styknie.

No ale ja po prostu nie cierpie FPSów. To jest najgorszy typ gier dla mnie. I do tego ten widok FPP, brrr.

Ja kiedyś też tak mówiłem... A teraz włącze sobie COD4 na 15 minut... 3 godziny później...- to juz naprawdę ostatnia rundka Kiedyś też zdecydowanie wolałem single playera. Teraz mam mieszane uczucia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Adamus78562

Ja sobie z tym radze w ten sposób, że najpierw przechodzę grę w singlu i dopiero potem gram online - takie rozwiązanie jest dobre tylko trzeba mieć trochę wiary w siebie i chęci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ja sobie z tym radze w ten sposób, że najpierw przechodzę grę w singlu i dopiero potem gram online - takie rozwiązanie jest dobre tylko trzeba mieć trochę wiary w siebie i chęci

Dokładnie tak robię. Wg. mnie nie jest prawdą, jak ktoś wyżej napisał, że jeśli gra ma mocnego singla to multi automatycznie jest dyskfalifikowany (przynajmniej ja to tak zrozumiałem). Weżmy np. CoD4, gra ma dość ciekawą fabułę jak dla mnie oraz zaje***** singiel, ale multi jest jeszcze bardziej miodne, albo Gears of War (wiem gra z PC i X360) fabułe ma również super, a multi to "czysta poezja".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Kurde, gram teraz w Devil May Cry 4 i przypomniałem sobie czasy kiedy grałem w same singleplayery - one po prostu rządzą!! Multi choć niezłe to idzie na bok xp. Ale fajnie sobie pograć z wami ziomkami ^^ w CoD4 ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kurde, gram teraz w Devil May Cry 4 i przypomniałem sobie czasy kiedy grałem w same singleplayery - one po prostu rządzą!! Multi choć niezłe to idzie na bok xp. Ale fajnie sobie pograć z wami ziomkami ^^ w CoD4 ;].

No bo imho single to jest gra właściwa a multi to dodatek ;>

Nie licze MMO i gier jak WarHawk ;x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wolę zdecydowanie single Multi może być, ale większą uwagę poświęcam singlowi, multiplayer nie ma dla mnie znaczenia

Może by tak dodać ankietę np. wolę singiel / wolę multi / lubie to i to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam uwielbiam grac w multi.....nawet w cod3 w sieci nie ma rankingu ale i tak gram dla zabawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc, to jeszcze NIGDY nie miałem okazji grać w gry online... Ale fakt, gry powinny robione być pod "single playera"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o gry to musi być singleplayer, nie kupię gry dla samego multi, pozdro o/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jeżeli chodzi o gry to musi być singleplayer, nie kupię gry dla samego multi, pozdro o/

No to i ja sie wypowiem... Tak na serio po sieci zaczalem grac rok temu. R:FoM mnie wciagnal i nic poza tym. CoD4? Jak papierosy - UZALEZNIA!!! Teraz zamiast isc spac to ja ide slepo nabijac punkty w HQ. Jak sie wyrwac z tego?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gry na single się poprostu po jakimś czasie się nudzą , najbardziej wciąga dobry multi Nad FF czy TES spędziłem najwyżej 300 godzin a na przykład grając w WoWa spędziłem... 150 dni na jednej postaci i gram dalej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

150dni w WoWa ja w l2 gralem ze 4lata juz gdzies ale juz skonczylem bo doszedlem do wniosku ze zbyt uzaleznia i wole od czasu do czasu na konsoli pograc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szarpanie w multi to jest zupełnie inna bajka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi