s0-Vicky 312 Napisano 21 Styczeń 2013 No to co tam Panowie krecicie na tym torze? Po wpadce na Monaco tutaj trzeba sie odbic wiec nie wiem do czego mam porownywac swoje czasy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PONQ 10 Napisano 21 Styczeń 2013 1.11.325 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 21 Styczeń 2013 Nie no bez zartow prosze! Chodzi mi o online a nie TT! :> btw, ilosc szykan na tym torze powala na nogi! :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 21 Styczeń 2013 Do zrobienie 1:11 online. Wczoraj na luzie 1:13.6xx wiec nie widzę problemu w zrobieniu takiego czasu jeżeli się potrenuje i perfekcyjne kółko sklei :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 21 Styczeń 2013 Zaczynam powoli zalowac ze zadalem to pytanie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 21 Styczeń 2013 Dużo od setupu zależy, jak chcesz to mogę ci podrzucić co tam mam. Ogólnie jak już się rozgryzie co i jak to na każdy tor znajdzie się odpowiedni setup. Pisz na PW to podam Ci dokładnie jak ja ustawiam sobie maszynkę przed jazdą. Tylko uprzedzam jak podawałem ustawienia innym to stwierdzali, że to nie dla nich taki setup :P Na pewno tutaj aero 1,1 musi wjechać do gry :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Risen 5 Napisano 22 Styczeń 2013 łee to widze załamka na tym torze dla mnie jak takie czasy sie kreci :) Musze wziasc sie ostro do roboty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 22 Styczeń 2013 PONQ na pewno 1.11? :) bo 1.11.0 to chyba najlepszy czas online jaki jest na youtube ;) i to na xboxie na ktorym kreci sie szybsze kolka :D zaloze sie ze 1.13.175 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 22 Styczeń 2013 Do zrobienie 1:11 online. Wczoraj na luzie 1:13.6xx wiec nie widzę problemu w zrobieniu takiego czasu jeżeli się potrenuje i perfekcyjne kółko sklei :P Po przeczytaniu Waszych opinii przychodzi mi na myśl tylko jedno - piosenka Elektrycznych Gitar ...... co ja robię tu ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 22 Styczeń 2013 nie no ja dzisiaj pierwszy raz ten tor pojechalem wczoraj tylko TT a dzisiaj juz z symulacja i jest 1.12.700 na razie hmm a moze i zrobil wlasnie stuknolem 1.11.9 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 22 Styczeń 2013 TycSlawek: ja juz tego slucham od poczatku ligi! :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 22 Styczeń 2013 Ty nie świruj tylko bierz się za treningi, bo 1.11.xxx trzeba zrobić :P Wysłane ze smartfona Galaxy Note II przy pomocy Tapatalk 2 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 22 Styczeń 2013 Poki co nie mam czasu na treningi, od Niedzieli nie wlaczylem F1 2012! Ale mysle ze dzisiaj cos powinienem pojechac, kilka kolek na rozgrzewke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PONQ 10 Napisano 22 Styczeń 2013 1.11.xxx napisałem na wyrost :) ale wiem że taki czas da się zrobić. Wczoraj pojechałem pare kółek i muszę powiedzieć że nie wiem jak oni to robią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 22 Styczeń 2013 Ponq lobuzie i przez Ciebie tak sie zawzialem ze wykrecilem te 1.11.9xx hhahahaha :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 22 Styczeń 2013 Piękny czas :thumbsup: , ja narazie najlepiej 1:13.8xx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 22 Styczeń 2013 Bedzie duzo walki na tym torze! Duzo prostych, ostre i ciasne szykany, lubie to! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 22 Styczeń 2013 Myślisz że przejedziesz więcej niż 6 okrążeń :banana: ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 23 Styczeń 2013 Mysle ze tak! I nie bede nikogo spychal na starcie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 23 Styczeń 2013 panowie z wall of champions nie ma zartow. Juz rozne patenty robilem na przejechanie tego zakretu :D pierwszy zakret jesli pojedziemy bez sciecia lekkiego to trafiamy na wybrzuszenie na drugim zakreci i sciana was wita :D jesli zetniemy bardziej pierwszy zakret to idzie przejechac to prawidlowo tak pol na pol bo moze tez nas podbic i sciana ponownie. Mozna zwolnic maxymalnie i stracic sekunde i to chyba najlepsza opcja na wyscig. Jesli chodzi o Q to trzeba sie tam wstrzelic idealnie czyli lekko sciac pierwszy zakret zeby trafic tylko na tarke i moze troche na zewnatrz i pozniej lekko sciac nastepny i ze sciana jestesmy na milimetry :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 23 Styczeń 2013 Podbija, bo pewnie wysokość zawieszenia jest na 1, albo jeszcze coś dziwnego poustawiane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 23 Styczeń 2013 cos za cos :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach