Skocz do zawartości
kotlecik

Allegro - Płacę Z Allegro - I Brak Kasy Na Koncie.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! W sobotę założyłem Izzykonto w mbanku. Dzisiaj sprzedałem pierwszą rzecz na allegro, i chciałem wpłacić pieniądze na konto. Poczekałem kilka godzin, w allegro status jest "zakończony", ale pieniędzy na koncie brak... mam nadal czekać? nr konta się na pewno zgadza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! W sobotę założyłem Izzykonto w mbanku. Dzisiaj sprzedałem pierwszą rzecz na allegro, i chciałem wpłacić pieniądze na konto. Poczekałem kilka godzin, w allegro status jest "zakończony", ale pieniędzy na koncie brak... mam nadal czekać? nr konta się na pewno zgadza.

Spokojnie, pieniądze trafią na konto, napis zakończono, oznacza, że pieniądze są już na koncie allegro, ale jeszcze nie są zaksięgowane na twoim koncie.

Nie pamiętam ile trwa taka operacja, ale myślę, że jutro już powiny być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale chodzi o to, że one zostały przelane na konto w allegro, i dopiero chyba po trzech godzinach dałem tą opcje przelanie na konto, no ale pożyjemy zobaczymy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Status „zakończony” oznacza, że przelew z konta Płacę z Allegro na Twoje konto bankowe został już zlecony, musisz tylko poczekać na jego realizację. Wypłaty środków z kont Płacę z Allegro są realizowane w dni robocze, w godzinach porannych i zawsze jako „elixir”.

Pozdrawiam

Marcin

Zespół Płacę z Allegro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lol, kotlecik, masz moc :D Dzięki tobie Allegro ma teraz konto na forum :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe nieźle, że ktoś mnie znalazł z allegro na forum o ps3 :) tego samego dnia został także zrealizowany inny przelew, i też go nie ma ;/ cierpliwość to moja słaba strona chyba ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj przyszedł do mnie e-mail z informacją, że """Twoje rachunki otwarte na podstawie wniosku o numerze xxx są w pełni aktywne."""

Dzwoniłem do Operatora mlini, nie wie co powiedzieć! Cały czas nawija o tym, by złożyć reklamacje... dzisiaj czwartek, rano jeszcze zrobiłem wpłatę własną na 10zł, żeby sprawdzić czy dotrą pieniądze. Co ja mam zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi