maxiking 0 Napisano 29 Styczeń 2008 Słyszał ktoś o tym ja ja usłyszałem wczoraj wieczorem wersje Kaliber 44 plus i minus od tyłu to myślałem że nie zasne słowa ciężko zrozumiec ale oto w tym chodzi zna ktoś jeszcze jakieś Backmaskingi ?? Tu podaje linka do kaliber 44 http://pl.youtube.com/watch?v=3zsoCpF6Y1I Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesol 0 Napisano 29 Styczeń 2008 Zniszczylo mnie to K44 slucham od wielu lat, znam ich teksty bardzo dobrze, ale to jest...nie wiem jak to opisac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 29 Styczeń 2008 masakra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parlan 0 Napisano 29 Styczeń 2008 ciemiezny klimat to troche... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiking 0 Napisano 29 Styczeń 2008 Ja jestem fanem magika z PFK i jak puściłem to kumpelce też jest wielką fanką to mówiła że po tej piosence bała sie do toalety chodzic.Jestem ciekaw czy to prawda i co by sie stało jakby ktoś przed jego smiercią to odkrył? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 29 Styczeń 2008 Hip-hopu, rap'u i jemu pochodnych nie nawidzę, gościa nie znałem, ale sam w sobie sposób maskowania tesktów fajny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiking 0 Napisano 29 Styczeń 2008 Szczerze mówiąc to te maskowanie jakieś dziwne ale właśnie dlatego fajne jestem ciekaw co np K44 odpowie na pytanie czy to naprawde backmasking i jakie jest jego przesłanie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 29 Styczeń 2008 Mózg słyszy to co chce usłyszeć w większości to tylko bełkot na forum para nienormalne dużo o tym pisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiking 0 Napisano 29 Styczeń 2008 Jest bełkot ale jak sie przysłuchasz to nieraz słychac i to wyraźnie a przypomne że magik był chory na schizofremnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 29 Styczeń 2008 Przesłanie jest takie, żebyś nie jarał bo spieprzysz sobie życie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiking 0 Napisano 29 Styczeń 2008 Taka prawda ale każda osoba z potencjałem się zabija 1.Magik 2.Dżem 3.Nirvana Wszyscy przez narkotyki.Widac pięniądze szczęścia niedają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 29 Styczeń 2008 Znalazłem takie coś we flashu: http://jeffmilner.com/backmasking.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 10 Luty 2008 Prosze http://www.gametrailers.com/player/usermovies/173966.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krajator 0 Napisano 10 Luty 2008 Tak jak już Efru napisał - mózg słyszy to, co chce. Na dodatek można bardzo łatwo zasugerować mózgowi co chce usłyszeć wstawiając do filmu rzekomą transkrypcję słów. W internecie roi się od filmików z muzyką w różnych, najczęściej skandynawskich, językach z napisami po angielsku, polsku, (w zasadzie z każdą parą języków da się tak zrobić - im "dziwniejszy" język bazowy tym lepiej) gdzie ludzie się podniecają, że to cośtam śmiesznego bądź strasznego słychać od tyłu. Cały czar pryska jak się nie czyta tych napisów ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiLq 0 Napisano 10 Luty 2008 dokładnie. Kiedy słyszysz bełkot, a ktoś Ci powiedział, że to są jakieś słowa to samemu zaczynasz sobie to interpretować. Jeszcze łatwiej jest gdy tak jak w tej piosence masz wypisane słowa co jest akurat. Taka prawda ale każda osoba z potencjałem się zabija1.Magik 2.Dżem 3.Nirvana Wszyscy przez narkotyki.Widac pięniądze szczęścia niedają czy aby to są ludzie z potencjałem? jak dla mnie to są prości ludzie, którzy zachłysnęli się swoja sławą i to ich zgubiło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Luty 2008 czy aby to są ludzie z potencjałem? jak dla mnie to są prości ludzie, którzy zachłysnęli się swoja sławą i to ich zgubiło. Dżem i Nirvana tak, ale od Magika wara ! Słucham K44 i PFK, więc słyszałem plus i minus "od tylca", ale sam nie wiem co o tym myśleć ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Luty 2008 Sugestia, sugestia i jeszcze raz sugestia. Pusc to osobie, ktora nigdy tej piosenki nawet w oryginale nie slyszala i nie pokzauj jej tekstu, dla pewnosci mozesz dac jej kartke i niech notuje co uslyszy...zobaczymy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolek-87 0 Napisano 14 Luty 2008 trzeba przyznac, ze robi wrazenie nigdy wczesniej nie slyszalem o backmaskingu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach