Dragio 95 Napisano 13 Grudzień 2010 Witam. Jestem ciągle nowy w realiach ps3 (bo moja pierwsza konsola dopiero do mnie jedzie), ale chciałem zapytać, czy na ps3 są takie gierki podobne w klimacie PCetowego DotA albo League of Legends... na laptopie gram właśnie w LOL'a i chciałem zapytać, czy jest coś takiego na ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 13 Grudzień 2010 nie tylko jestes w nowy w realiach ps3, ale tez w realiach forum :) nastepnym razem przejrzyj forum, a ewentualnie pozniej pisz jakis temat http://www.ps3site.pl/forum/topic/12826-co-wybrac/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 13 Grudzień 2010 eehm, przeczytałem całe "co wybrać" ale to o co pytam, to nie gierka x , czy gierka y. Tylko o klimaty a nie o konkretne różnice czy mam wziąć fife czy PESa. Bo jest różnica w sformułowanym pytaniu - jedno to "co wybrać" - i takiego pytania nie zadaje, -a drugie to "czy jest taka gra w takim klimacie jak... " i o takie pytanie mi chodzi. Pytanie wciąż aktualne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Grudzień 2010 Hmm, przychodzi mi do glowy tylko DeathSpank 1 i 2, oraz Dungeon Siege 3 (dopiero ma miec premiere). Jest tez mozliwosc (tylko mozliwosc) ze diablo 3 sie pojawi tez na konsole wiec rowniez wpisze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 14 Grudzień 2010 DeathSpank to chyba trochę nie te klimaty. No ale szkoda że nie ma czegoś takiego jak LOL na ps3 .... tudzież Demigod , bo to jakby "ładniejszy / gorszy" klon doty http://www.youtube.com/watch?v=dChcm8Go9XU Bo nie ma co ukrywać, zrobić coś a'la DotA / LOL na ps3 to byłoby coś ciekawego 3v3 albo 5v5 graczy albo nawet i więcej na 1 mapie , np z 50 herosów do wyboru, każdy heros ma tam z 4 swoje umiejętności +2-3 umiejętności specjalne.... mapki z 2 bazami i stworki npc które falami idą na przeciwległe bazy. Prostota i grywalność w 1. League of Legends - obecnie jedyna gra, w którą gram na PC heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach