Skocz do zawartości
Dragio

Dota / Lol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jestem ciągle nowy w realiach ps3 (bo moja pierwsza konsola dopiero do mnie jedzie), ale chciałem zapytać, czy na ps3 są takie gierki podobne w klimacie PCetowego DotA albo League of Legends... na laptopie gram właśnie w LOL'a i chciałem zapytać, czy jest coś takiego na ps3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eehm, przeczytałem całe "co wybrać" ale to o co pytam, to nie gierka x , czy gierka y.

Tylko o klimaty a nie o konkretne różnice czy mam wziąć fife czy PESa.

Bo jest różnica w sformułowanym pytaniu - jedno to "co wybrać" - i takiego pytania nie zadaje, -a drugie to "czy jest taka gra w takim klimacie jak... " i o takie pytanie mi chodzi.

Pytanie wciąż aktualne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, przychodzi mi do glowy tylko DeathSpank 1 i 2, oraz Dungeon Siege 3 (dopiero ma miec premiere).

Jest tez mozliwosc (tylko mozliwosc) ze diablo 3 sie pojawi tez na konsole wiec rowniez wpisze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DeathSpank to chyba trochę nie te klimaty.

No ale szkoda że nie ma czegoś takiego jak LOL na ps3 .... tudzież Demigod , bo to jakby "ładniejszy / gorszy" klon doty

http://www.youtube.com/watch?v=dChcm8Go9XU

Bo nie ma co ukrywać, zrobić coś a'la DotA / LOL na ps3 to byłoby coś ciekawego

3v3 albo 5v5 graczy albo nawet i więcej na 1 mapie , np z 50 herosów do wyboru, każdy heros ma tam z 4 swoje umiejętności +2-3 umiejętności specjalne.... mapki z 2 bazami i stworki npc które falami idą na przeciwległe bazy.

Prostota i grywalność w 1.

League of Legends - obecnie jedyna gra, w którą gram na PC heh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi