GoldenEye 26 Napisano 17 Grudzień 2010 Ostatno YT usunął mi konto za niby nie przestrzeganie praw autorkich, zalozylem nowe konto yt ale przy logowaniu na yt loguje mnie takze na google. I teraz pytanie czy da sie tak zrobic zeby nie logowac sie z google?? email ktory podalem w yt jest z wp, wiec nie wiem czemu zrobili mi konto na googlach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 17 Grudzień 2010 Mam podobny problem, mam pocztę na gmail.com, ale konto na YT mam pod osobnym adresem, w związku z tym muszę odrębnie logować się na jedno i drugie, bez opcji "zapamiętaj" >< To są popularne problemy. Odkąd YouTube dało się wyruchać w dupala Googlowi, sypią się tego typu problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoldenEye 26 Napisano 17 Grudzień 2010 Mam podobny problem, mam pocztę na gmail.com, ale konto na YT mam pod osobnym adresem, w związku z tym muszę odrębnie logować się na jedno i drugie, bez opcji "zapamiętaj" >< To są popularne problemy. Odkąd YouTube dało się wyruchać w dupala Googlowi, sypią się tego typu problemy. Ten rysunek jest wystarczającym komentarzem. Wcześniej jak miałem stare konto YT to wyświetlała mi się opcja link account a teraz po założeniu konta od razu link do google. Ja nie chce mieć konta na googlach tylko na YT do ch*** pana Później skrzynka zawalona reklamami. Wszytko jest po to żeby kontrolować ludzi co gdzie oglądają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach