Livio 9 Napisano 17 Grudzień 2010 Witam! Drodzy forumowicze, chciałbym prosić Was o pomoc przy wybraniu mojej koleżanki na "dziewczyne grudnia" w studenckim klubie. Proszę zagłosować na Sylwie na stronie http://www.partygirls.klubkotlownia.pl/ Z góry bardzo dziękuje za oddane głosy :) Będę Wam wdzięczny bardzo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 18 Grudzień 2010 Miałem zagłosować zgodnie z gustem, nie faworyzując twojej kandydatki, ale tak naprawdę Sylwia to najlepsza dziewoja z tej listy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 18 Grudzień 2010 Oddałem głosik na Sylwię, lepiej by te dziewczyny wzięli na jakieś targi e3 do standów z gierkami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniutek1996 1 Napisano 18 Grudzień 2010 Również oddałem głos :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kpt.Bomba 45 Napisano 18 Grudzień 2010 Ja też. A co tam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 18 Grudzień 2010 Głos oddany. Chyba się przejdę do Kotłowni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 18 Grudzień 2010 W sumie tez kliknąłem, jeśli komuś ma to poprawić humor... Poza tym i tak najładniejsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 18 Grudzień 2010 a co z tego będziemy mieć ? :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 19 Grudzień 2010 a co z tego będziemy mieć ? :teehee: :l3: od Sylwii :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomXsz 24 Napisano 19 Grudzień 2010 (edytowane) @Livio tak przez protekcję... @cwir ha ha edit. zagłosowałem (niech spełnia swoje marzenia) Edytowane 19 Grudzień 2010 przez TomXsz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Livio 9 Napisano 19 Grudzień 2010 thx :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 19 Grudzień 2010 thx :D Oj Liwiusz Liwiusz ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caligator 35 Napisano 20 Grudzień 2010 Sylwia... reszta bez szans Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fyjo 4 Napisano 20 Grudzień 2010 ktoś inny skorzystał z większego forum... klikać! ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oscil 5 Napisano 20 Grudzień 2010 Zdecydowanie Sylwia ma najprzyjemniejszą buźkę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 24 Grudzień 2010 Sylwia najladniejsza. Reszta wyglada dla mnie mniej wiecej tak: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach