Skocz do zawartości
malyklb

Ipad I Strona Ps3Site

Rekomendowane odpowiedzi

witam, posiadam ipada i chcialbym przegladac na nim wasza strone, ale niestety na przegladarce safari nie jest ona prawidlowo wyswietlana. Moze ktos poradzi mi co mam zrobic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na czym polega ta nieprawidłowość? Ogólnie na iPodzie Touch/iPadzie nie ma problemów z przeglądaniem internetu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Itoucha, i to nie błąd, po prostu niektóre strony przystosowane są do obsługi mobilnej, inne nie, gdy nie są obsługiwane, to są wyświetlane tak jak w windowsie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Itoucha, i to nie błąd, po prostu niektóre strony przystosowane są do obsługi mobilnej, inne nie, gdy nie są obsługiwane, to są wyświetlane tak jak w windowsie.

Ipod touch a Ipad to 2 rozne urzadzenia i obsluga mobilna nic tu nie ma do rzeczy.

Co do pierwszego posta to najpierw musisz zjechac na sam dol i wylaczyc wersje mobilna i wtedy stronka wyglada ok. Jest co prawda kilka krzaczkow tu i owdzie i czcionka nie zawsze sie zgadza, ale generalnie strona wyglada ok i jest czytelna i wygodna w obsludze wiec nie do konca rozumiem na czym problem polega.. A z jej wygladem w Safari nic nie zrobisz niestety, musialby webmaster ja dostosowac do tej przegladarki, w co smiem watpic. Poza tym tak jak juz pisalem, wcale nie wyglada zle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi