malyklb 0 Napisano 20 Grudzień 2010 witam, posiadam ipada i chcialbym przegladac na nim wasza strone, ale niestety na przegladarce safari nie jest ona prawidlowo wyswietlana. Moze ktos poradzi mi co mam zrobic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 20 Grudzień 2010 A na czym polega ta nieprawidłowość? Ogólnie na iPodzie Touch/iPadzie nie ma problemów z przeglądaniem internetu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joki 0 Napisano 20 Grudzień 2010 Mam Itoucha, i to nie błąd, po prostu niektóre strony przystosowane są do obsługi mobilnej, inne nie, gdy nie są obsługiwane, to są wyświetlane tak jak w windowsie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 20 Grudzień 2010 Mam Itoucha, i to nie błąd, po prostu niektóre strony przystosowane są do obsługi mobilnej, inne nie, gdy nie są obsługiwane, to są wyświetlane tak jak w windowsie. Ipod touch a Ipad to 2 rozne urzadzenia i obsluga mobilna nic tu nie ma do rzeczy. Co do pierwszego posta to najpierw musisz zjechac na sam dol i wylaczyc wersje mobilna i wtedy stronka wyglada ok. Jest co prawda kilka krzaczkow tu i owdzie i czcionka nie zawsze sie zgadza, ale generalnie strona wyglada ok i jest czytelna i wygodna w obsludze wiec nie do konca rozumiem na czym problem polega.. A z jej wygladem w Safari nic nie zrobisz niestety, musialby webmaster ja dostosowac do tej przegladarki, w co smiem watpic. Poza tym tak jak juz pisalem, wcale nie wyglada zle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach