Skocz do zawartości
HempGru

Ps3 Na Psp?

Rekomendowane odpowiedzi

Hey jestem posiadaczem ps3 slim 250 gb i paru fajnych gierek ;p

Ostatnio kolega zakupił sobie PSP i namawia mnie żebym sprzedał plejka i kupił sobię nowe lub używane psp i mase gier (przerobione odpada bo mam wolnego neta [1mb chyba]

Wiem że bedzieci mi odpisywać ze jak dużo podróżujesz do zamień to na psp .Mam 1 podróż w roku taką ok . 28 h :biggrin:, a tak to po 1h na np.świeta do rodziny czy coś wiec ogólnie mało podróżuje

Czekam na odpowiedzi

i Wesołych Świąt i Scześliwego nowego roku :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że 28 godzin można spokojnie bez konsoli przeżyć :biggrin: . Zostawiłbym PS3, ale jednocześnie zbierałbym pieniądze na mające się ukazać chyba w przyszłym roku PSP2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie to lipa pomysł w Twojej sytuacji, jak pisze kolega wyżej - lepiej mieć i to i to :) Co dwie konsole - to nie jedna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostawiaj PS3, kolega próbuje Cię namówić do zmiany, bo sam ma gorszy sprzęt i zżera go zazdrość ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostawiaj PS3, kolega próbuje Cię namówić do zmiany, bo sam ma gorszy sprzęt i zżera go zazdrość ;)

a może poprostu chce mieć kompana do gry i/lub wymiany gier? :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie zostań przy PS3. Moim zdaniem PSP tylko pod jednym względem jest lepsze od PS3... mobilność, ale poza tym we wszystkich kategoriach wygrywa PS3. Ja jakiś czas temu sprzedałem swoją konsole, bo wydawało mi się że wcale tak często nie gram i nie będzie mi brakowało, a teraz? Teraz zbieram kasę aby znów zakupić nowe PS3 (tym razem już w wersji slim, wcześniej miałem fata w wersji 40gb).

Pozdrawiam! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie właściwie to tylko bijecie pianę i niewiele z tego wynika. Autor tematu zakończył swój udział w nim w chwili jego utworzenia. Właściwie to nawet nie logował się na forum od dwóch dni.

Temat uważam za zakończony, jeżeli HempGru zechce go dalej ciągnąć to po odpowiedniej argumentacji do mnie na PW dyskusja zostanie otworzona.

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi