Dante 2 Napisano 2 Luty 2008 Założyłęm na stronce MyMiniCity miasteczko w Japonii (We All Love Japan !!) o nazwie "PS3 World". Gierka wygląda tak. Za każdym razem gdy ktoś wejdzie na tą stronkę to populacja miasta zwiększa się o 1. Z jednego IP dziennie można wejść tylko raz. Gdy już będziemy mieli odpowiednią ilość populacji możemy zacząć inwestować i tak dalej. Wchodźmy na PS3 World! Nasza konkurencja (WiiCenter) ma 4x więcej punktów niż my! Dawajcie ten link każdemu kogo znacie! Niech świat naszej czarnulki się rozrasta!! Oto link: http://ps3-world.myminicity.com PS. Mamy nową opcję. Możemy zwiększać ilość miejsc zatrudnienia wchodząc pod ten link: http://ps3-world.myminicity.com/ind WCHODŹCIE NAJPIERW NA TEN DRUGI LINK! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Luty 2008 ja juz. ; dddd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 2 Luty 2008 Rozesłałem do 9 osób póki co nie damy rady wygrać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 2 Luty 2008 Spokojnie już szykuję wirusa, którego roześlę po sieci, który automatycznie będzie wchodził na każdym PC na naszą stronkę xD Nie no żartuję. Ale to nie jest problem Szykuję kod, który w środę wrzucę na każdy PC na informie w szkole (wszystkie mają Kubuntu ), który przy starcie systemu będzie po cichu wchodził z każdego PC na naszą stronkę Nikt się nawet nie skapnie, a punkciki będą rosły codziennie o 30 populacji Gogogo! Wiicenter ma 80 wejść! My tylko 11 !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygmoont 0 Napisano 2 Luty 2008 Jak znajde jutro troche czasu to podbije o kilkanascie/kilkadziesiat/kilkaset xD wejsc. Wystarczy zmienic IP i po problemie. Szkoda, ze jest to żmudna robota. EDIT: Dobra, wbilem do 25, wiecej mi sie nie chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majlosh 2 Napisano 2 Luty 2008 Witam jak ktos ma neostrade to moze nawer 10000000..........000000000 dziennie wchodzic bo przeciez ma sie zmienne IP :D wystarczy odlaczyc modem i podlaczyc i ma sie inne IP ja dzisiaj troszke nabije... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 2 Luty 2008 Tylko co daje takie wchodzenie ? Twórca strony zgarnia kasę za odsłony reklam z różnych IP a ludzie tracą tylko czas... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 2 Luty 2008 Za dużo myślisz. Tak samo jak moja nauczycielka od biologii, gdy omawiamy anatomię człowieka. Żuję gumę na lekcji, ona zwraca mi uwagę, no to ją połknąłem, a ona na mnie naskok, że ta guma zrobi mi sepuku w żołądku xD Wyluzuj i nie myśl o tym co robią inni, mnie, np. bawi zaglądanie co jakiś czas na stronkę i patrzenie jak miasteczko się rozwija. Tym bardziej, że później pojawiają się nowe opcje. Nie chcę by ktoś traktował to jako rywalizację. To ma być przyjemność. Ja sobie po prostu ikonkę naszego miasteczka ustawił jako element mojej strony startowej i codziennie będę dodawał ten 1 punkcik. Neostradę mam, ale pod routerem, który na pełen rozruch potrzebuje 10 minut, więc motyw z resetowaniem u mnie odpada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 2 Luty 2008 Tylko co daje takie wchodzenie ? Twórca strony zgarnia kasę za odsłony reklam z różnych IP a ludzie tracą tylko czas... Bingo! jakiś debil zrobił stronę, kosi kasę na reklamach, a dzieciaki podniecone spamują normalny ludziom komunikatory, jarając się przy tym niesamowicie... Pamiętam czasy, kiedy internet był czymś normalny, jednak teraz to największy na świecie śmietnik, gdzie 0.01% to wartościowe rzeczy... Ludzie ile macie lat? kiedy dorośniecie... Dante ja do Ciebie nic nie mam, inteligentny z Ciebie gość... Obserwuję ten portal i z przykrością stwierdzam, że poziom spada diametralnie w dół, od jakiegoś czasu... Krytykę mam we krwi, musicie wybaczyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Luty 2008 Bingo! jakiś debil zrobił stronę, kosi kasę na reklamach (...) Nie debil, bardzo sprytny człowiek On zarabia nic nie robiąc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 2 Luty 2008 Szczerze mówiąc sam sie zastanawiam nad założeniem strony tego typu Darudek, masz rację, ja nie mówię, że nie. Ale ja nie zwracam na to uwagi, mnie po prostu bawi oglądanie rozwijającego się miasteczka, dla mnie wystarczyłoby, żeby naciskać stronkę 1 raz dziennie, motyw ze zmienianiem IP to już przesada. No i wybacz, jeżeli uraziłem cię tym linkiem na gg PS. Mamy nową opcję. Możemy zwiększać ilość miejsc zatrudnienia wchodząc pod ten link: http://ps3-world.myminicity.com/ind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygmoont 0 Napisano 2 Luty 2008 Neostradę mam, ale pod routerem, który na pełen rozruch potrzebuje 10 minut, więc motyw z resetowaniem u mnie odpada. Nikt nie mowi o recznym resetowaniu poprzez odlaczenie kabla. Wpisujesz IP liveboksa i po prostu rozlaczasz. No chyba ze masz jeszcze stara neo, a nie liveboksa. Ale chyba juz kazdy ma liveboksa Btw. fajny ten analog w dolnym rogu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 2 Luty 2008 Mam Pentagram Cerberus Nawet resetowanie przez www mu sporo zajmuje Ale to pewnie też wina neta 512 ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Luty 2008 No chyba ze masz jeszcze stara neo, a nie liveboksa. Ale chyba juz kazdy ma liveboksa Ja mam stara neo, livebox AZ tak popularny chyba nie jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygmoont 0 Napisano 5 Luty 2008 Ale nie oferowali Ci zamiany? Bo ja od razu dostalem telefon od TP z pytaniem czy chce wymienic stary modem na liveboksa. Oczywiscie przy okazji probowali mi wcisnac nowe oferty. Coz, moze gdbymy sie nie zgodzil to nie daliby liveboksa ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Luty 2008 Hm, no to sie dowiedzialem, ze oferuja...mozliwe, ze ktos z rodzinny rozmawial i poprostu odrzucil propozycje, ciesze sie z tego powodu bo i tak mam kable ladnie poukrywane do kazdego pokoju gdzie idzie net. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach