Gość Napisano 2 Luty 2008 Ano choć ja uważam, że gry na komórkę to wielkie zdzierstwo i w ogóle chęć zarobienia jeszcze kilka groszy na potężnych licencjach to jednak pogra się czasami w coś nudząc się w autobusie, nie xD? Co polecacie? Co się podoba? Klasycznego Snake'a to i tak nic nie pobije, ale macie tu kilka, że tak powiem PS3 odpowiedników . A w necie znajdziecie co najmniej trochę i jeszcze więcej takowych gier x>. Assassin's Creed Prince of Persia: Classic Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 Tom Clancy's Rainbow Sixx: Vegas Brothers in Arms: Earned in Blood Rayman Raving Rabbids Prince of Persia: The Two Thrones King Kong The Official Mobile Game of the Movie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parlan 0 Napisano 2 Luty 2008 QuadraPop - w standardzie w nowszych SE. Ciezko sie nia znudzic ps. gry na komorke napewno bym nie kupil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Luty 2008 QuadraPop - w standardzie w nowszych SE. Ciezko sie nia znudzic ps. gry na komorke napewno bym nie kupil. Ja też, ale wystarczy DW i kabelek do komórki xD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 2 Luty 2008 Crash Twinsanity z gameloftu krótki ale fajny tylko że wolny strasznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygmoont 0 Napisano 2 Luty 2008 Polecam te najnowsze gry 3D. Grafika po prostu zabija, chyba powoli zaczyna byc lepsza niz na PSX. Swietne gry to np. V-Rally 3D (cudowna grafika, bardzo dobra fizyka, swietna grywalnosc, potem zaczyna sie robic bardzo trudna), Motoraver (chyba najlepsza graficznie gra z tych obecnie dostepnych,szkoda, ze do przejscia na jednej lekcji...), Asphalt3 jest fajny, ExtremeAirSnowboarding3 (boskie, strasznie trudne po jakims czasie, no i cudna grafika), Fantasy Warrior (grafika nie zabija, ale grywalnosc fantastyczna), Rally Pro Contest (fajna gierka, raczej sie nie nudzi nigdy), polecam tez Worms Forts i Wormsy zwykle. Grafika jest bardzo fajna, grywalnosc jak to w kazdych Worsmach - przezajebista No i RobotAlliance jest swietnym FPSem na komorke, z genialna grafika. I nawet nie przeszkadza brak myszki/analoga Najlepiej jest w te gry grac na Sony Ericssonach, bo zadne inne chyba nie maja takich mozliwosci graficznych jak wlasnie SE i po prostu nie podniosa tych gier. Fajny bajer taki, ze w niektore mozna grac z kumplem przez Bluetooth w multi (np. V-Rally 3D). W RobotAlliance jest juz internetowy multi. Nawet nie probowalem, bo nie chcialbym potem zobaczyc swojego rachunku za telefon Aa, i swietnym pomyslem jest tez emulacja GameBoya i GameBoya Color. Zagrywam sie teraz w starego Spider-Mana z GBC Poszukajcie na necie emulatorow na J2ME, bo zabawa jest przednia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 2 Luty 2008 Dla mnie gry na komórki mają małe racje bytu - jeśli już to te pokroju Snake'a (tych starszych bo nowy jest beznadziejny) albo jakieś karciane. Komórki mają po prostu za małe możliwości aby zapewnić ciekawą rozgrywkę w niektórych gatunkach.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygmoont 0 Napisano 2 Luty 2008 Dla mnie gry na komórki mają małe racje bytu - jeśli już to te pokroju Snake'a (tych starszych bo nowy jest beznadziejny) albo jakieś karciane. Komórki mają po prostu za małe możliwości aby zapewnić ciekawą rozgrywkę w niektórych gatunkach.... A wlasnie ze nie. Za male mozliwosci? Zalezy. Jesli chodzi o gry typu FPS - masz racje, cholernie niewygodne. Ale ścigalki sa swietne. Czy nawet takie w 2D, jakies platformowki czy Wormsy. Na komorki tez sa swietne. Ja jestem wielkim zwolennikiem gier na komorke i po prostu grafika, ktora jest w stanie wysiwetlic telefon mnie zadziwia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 2 Luty 2008 Jedyna gra na "fołna" ktora kupilem: Ancient Empires (I & II) Swietna strategia turowa Mozna grac do 4 osob na jednym komie, do tego fajna kampania i skirmish. Gra potrafi wciagnac na dluuuuuuuuuuuuugie godziny Nie zaluje tych 10zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Luty 2008 A grał ktoś może w Tomb Raider Legend? Dobre to =]? Aha no i nie wiem czy wiecie, ale robią Resident Evil 4 na komórkę (Parasite Eve III też i Metal Gear Solida nawet x]), screenshoty macie tu: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 3 Luty 2008 Chciałem tylko powiedzieć ze jakiś czas temu czytałem ze robią coś do komórek że gry mają wyglądać jak np. te z psp jakiś taki procesor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 3 Luty 2008 Chciałem tylko powiedzieć ze jakiś czas temu czytałem ze robią coś do komórek że gry mają wyglądać jak np. te z psp jakiś taki procesor tylko żeby wyglądały tak jak na PSP potrzebny jest jeszcze trochę większy wyświetlacz, niż jest w telefonie który z założenia ma być mały i poręczny. Więc po co taka wypasiona grafika na komórkach ? Dla mnie to trochę mija się z celem. Tak samo jak oglądanie filmów na 2" ekraniku odtwarzacza - można, ale po co ? Od oglądania filmów jest telewizor, a od gry konsole... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 3 Luty 2008 Mówisz o wirtualnej platformie N-Gage i będą ją obsługiwać TYLKO Nokie serii N. Czyli N-Gage, N9x, N7x, itp. Sam kiedyś miałem N-Gage i to jest naprawdę świetna sprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 3 Luty 2008 tylko żeby wyglądały tak jak na PSP potrzebny jest jeszcze trochę większy wyświetlacz, niż jest w telefonie który z założenia ma być mały i poręczny. Więc po co taka wypasiona grafika na komórkach ? Dla mnie to trochę mija się z celem. Tak samo jak oglądanie filmów na 2" ekraniku odtwarzacza - można, ale po co ? Od oglądania filmów jest telewizor, a od gry konsole... No na 2" ekranikach trudno coś oglądać, ale już na psp się wyśmienicie ogląda filmy ;] wiesz zazwyczaj teraz większość gier jakie widzę gra się na odwróconym ekranie coś w stylu psp to znaczy ze jak komórka stoi tak -> | to gra się tak -> -- wiec można grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygmoont 0 Napisano 5 Luty 2008 Jest taka plotka, ze bedzie nowa seria telefonow Sony Ericsson. Mianowicie, Sony Ericsson PlayStation! Nie wiem ile w tym prawdy, ale jakby sie zastanowic to w sumie czemu nie! SE jest znane z wprowadzania roznych takich ciekawych linii produktow, byl QuickShare, jest Cyber-shot (Cyber-shot to seria aparatow cyfrowych Sony), potem Walkman nastawiony na sluchanie muzyki w wysokiej jakosci dzwieku, duze mozliwosci konfiguracji (jak wiadomo Sony jest jedynym tworca pierwszch walkmanow i tylko oni posiadaja prawa do tej nazwy), w Japonii (poki co) jest nawet Sony Ericsson Bravia z tunerem TV, obracanym wyswietlaczem i innymi bajerami. PlayStation nie ma byc jakos specjalnie innowacyjne, bo po prostu bedzie to polaczenie PSP + telefon. Oczywiscie ma byc znacznie mniejsze niz PSP. Bedzie wyposazone w czytnik UMD. http://www.centrumse.pl/index.php?option=c...61&Itemid=1 A tutaj Bravia - http://sonyericsson.bajo.pl/news,8351,sony...itv,bravia.html Jesli Sony Ericsson PlayStation faktycznie sie pojawi, to bede jego pierwszym nabywca Edit: a sa juz pierwsze Sony Ericssony z XMB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Luty 2008 Jest taka plotka, ze bedzie nowa seria telefonow Sony Ericsson. Mianowicie, Sony Ericsson PlayStation! Nie wiem ile w tym prawdy, ale jakby sie zastanowic to w sumie czemu nie! SE jest znane z wprowadzania roznych takich ciekawych linii produktow, byl QuickShare, jest Cyber-shot (Cyber-shot to seria aparatow cyfrowych Sony), potem Walkman nastawiony na sluchanie muzyki w wysokiej jakosci dzwieku, duze mozliwosci konfiguracji (jak wiadomo Sony jest jedynym tworca pierwszch walkmanow i tylko oni posiadaja prawa do tej nazwy), w Japonii (poki co) jest nawet Sony Ericsson Bravia z tunerem TV, obracanym wyswietlaczem i innymi bajerami.PlayStation nie ma byc jakos specjalnie innowacyjne, bo po prostu bedzie to polaczenie PSP + telefon. Oczywiscie ma byc znacznie mniejsze niz PSP. Bedzie wyposazone w czytnik UMD. http://www.centrumse.pl/index.php?option=c...61&Itemid=1 A tutaj Bravia - http://sonyericsson.bajo.pl/news,8351,sony...itv,bravia.html Jesli Sony Ericsson PlayStation faktycznie sie pojawi, to bede jego pierwszym nabywca Edit: a sa juz pierwsze Sony Ericssony z XMB. Niceeeeee!! Ciekawe ile takie cacko będzie kosztować, ale muszę go mieć =]!! Z tych screenów wygląda może trochę grubo i trudne do ogarnięcia, ale i tak chcę mieć ;]. Ciekaw jestem graficzki, a jakby tak jeszcze chodziły gry z PSP... =* Rozmarzyłem się x). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 5 Luty 2008 Ja z tego co wiem to ma wyjść PSPhone czyli nowe PSP które może dzwonić, dokładnie nie wiadomo czy to będzie nowe PSP czy nowy telefon w stylu PSP ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Luty 2008 Ja z tego co wiem to ma wyjść PSPhone czyli nowe PSP które może dzwonić, dokładnie nie wiadomo czy to będzie nowe PSP czy nowy telefon w stylu PSP ;] http://skeletor.pl/index.php/archives/284 ;x Emm... Ładne to!! Bardzo . Bardziej komórka z PSP, ale pamiętajcie, że to nieoficjalnie wiadomo =]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 6 Luty 2008 polecam lumines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach