Socjopatolog 8 Napisano 29 Grudzień 2010 Przed Wami drogie Siostry i Bracia zabawa: Nagle - ni z gruchy ni z pietruchy zamieniacie się w moba. Czy to pełzającego karalucha z F3, czy karła-popaprańca z Borderlands czy też może jakiegoś innego ścierbiego. Na domiar złego pędzi ku Wam potężny hiroł, rozcina Wasze flaki na pół pozbawiając żywota i zgarniając znikome ilości doświadczenia. Moje pytanie brzmi i jest ono kwintesencją zabawy: Jakie trzy przedmioty owy gostek z Was zlootuje? Ze mnie wyleci: pad do ps3 pałki perkusyjne wafel Prince Polo w mlecznej czekoladzie Czekam na Wasze ekscytujące odpowiedzi! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 29 Grudzień 2010 (edytowane) No wiec bracie ze mnie wylatuja takie oto przedmioty: -ban -ban i jeszcze raz -ban Ostrzegalem :) Paaaaa Ps. Patrz sygne :laugh: Edytowane 29 Grudzień 2010 przez Don_Mario Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 29 Grudzień 2010 Ze mnie wydropi przerośnięte ego Don Mario ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traitor23 0 Napisano 29 Grudzień 2010 -2kg Mar.. Rumianku -Samsung Monte -Nowa płyta Gorillaz "The Fall" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Socjopatolog 8 Napisano 29 Grudzień 2010 W sumie o Maryni zapomiałem, faktycznie xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fyjo 4 Napisano 29 Grudzień 2010 hmm... do wybrania 2 zestawy :) PS3 TV i źródło zasilania lub gitara piecyk i źródło zasilania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stillo 33 Napisano 29 Grudzień 2010 -Szatan wyleci! -Kostki do gitary -Jakies płyty Slayera i Metalliki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 30 Grudzień 2010 Ze mnie to by pewnie wyleciało: - pad do PS3 - mleko czekoladowe - piosenka 10cc - Dreadlock Holiday Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 30 Grudzień 2010 ze mnie hmn... - prezerwatywa - kluczyki od auta - zdjęcie mojej girl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wsioq 56 Napisano 2 Styczeń 2011 -skalp hippisa-komunisty -peruwiańska mini sowa ^^ -kubełek skrzydełek z KFC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PoetaPS3 11 Napisano 2 Styczeń 2011 -Pana Tadeusza -Odyseję -Dziady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach