POWER1995 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Podejrzewam że tutaj chodzi głównie o te NAT2 i NAT3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iPhoner 0 Napisano 10 Styczeń 2011 Ohoho nie zauważyłem że ktoś pisał, ale cieszę się że się tacy znaleźli :) to może dziś? Jak nic nie wypadnie to będę. Tak od 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 10 Styczeń 2011 ja prawdopodobnie pojawie się później Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iPhoner 0 Napisano 11 Styczeń 2011 (edytowane) Aha jakby co mam NAT1 więc nie powinno być problemów ;) PS Maks nie stawiłeś sie ;) Edytowane 11 Styczeń 2011 przez iPhoner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 11 Styczeń 2011 postaram się wpaść... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iPhoner 0 Napisano 11 Styczeń 2011 Dziś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 11 Styczeń 2011 PS Maks nie stawiłeś sie ;) tak wiem..sorki, że nawet nie napisałem, ale znajomi wpadli na ur brata i nie miałem okazji dziś ja nie dam rady bo mam wyścig Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 11 Styczeń 2011 to może umówmy się na sztywno na jakiś dzień z wyprzedzeniem jakimś, hę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iPhoner 0 Napisano 12 Styczeń 2011 to może umówmy się na sztywno na jakiś dzień z wyprzedzeniem jakimś, hę? Może w sobote? (godzina ta sama) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 12 Styczeń 2011 chętnie... wczoraj z kolegą iPhoner, żeśmy trochę pojeździli, różnymi autkami, a to na kresce stanęliśmy, a to po torze poganialiśmy... we dwóch zawsze raźniej. Co ważne - z czasem samochody były nie tylko japońskie :) ps. przy startach z kreski było świetnie widać przewagę kierownicy z pedałami nad padem - gaz na "pół gwizdka" i po starcie dopiero opór dawał niesamowite wyniki na starcie w porównaniu z padem, gdzie wszystko jest zero-jedynkowo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iPhoner 0 Napisano 12 Styczeń 2011 no to jesteśmy umówieni. Pisać kto jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 4 Marzec 2011 Chłopaki- czy ktoś rozwiązał problem 774 albo 706 - kompatybilność sieciowa? Widzę, że nie tylko ja się borykam z tym problemem. Próbowałem już wszystkiego ale w dalszym ciągu nie potrafię znaleźć odpowiedzi OD CZEGO TO ZALEŻY że do jednych bez problemu się łączę a do innych nie mogę. Czasami jest tak, że po kilku dniach do tych co nie mogłem się połączyć, przy tych samych ustawieniach podłączam się. I o co chodzi? Problem z GT5, z serwerami, z konsolą, z ruterem, z adminstratorem/konfiguracją sieci???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 13 Marzec 2011 Hey! Może jakiś spocik z serii "albo bokiem albo wcale"? Są jeszcze chętni na jakieś spotkania i wspólne upalanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 13 Marzec 2011 jestem chętny na powyższy spocik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 14 Marzec 2011 najpierw można byłoby się poślizgać trochę, a potem może jakiś mały wyścig na koniec/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekpachla 0 Napisano 4 Sierpień 2011 w temacie cicho jakoś ostatnio, więc może jakiś spot? (konsola wraca mi z naprawy, więc muszę trochę pośmigać!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 4 Sierpień 2011 ja teraz na tydzień wypadam z obiegu, ale może po powrocie też się uda coś ustawić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach