boryso 3 Napisano 12 Grudzień 2010 Zauważone dziś na Starym Rynku w Poznaniu na Jarmarku Bożonarodzeniowym ;) A to mój prywatny: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 12 Grudzień 2010 Ale sackboya nie widzę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boryso 3 Napisano 12 Grudzień 2010 Ale sackboya nie widzę ;) [/q Trzeba zgłosić ten fakt do producenta aby za rok już był B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hipeq69 0 Napisano 31 Grudzień 2010 Witam;) Słyszę wszędzie, że każdy chciałby swojego pluszowego SackBoya, poszukałem troszkę i znalazłem to: http://www.toys4boys.pl/Figurka-Sackboy-item2367.html Mam nadzieje, że komuś sie to spodoba ;) Pozdro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fyjo 4 Napisano 31 Grudzień 2010 Jako Pluszowy Gigant: Wzrost pluszaka ok 30 cm gigant jak nic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 31 Grudzień 2010 chyba sobie kupie na półkę świetny jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubex 3 Napisano 3 Styczeń 2011 Temat trochę stary, ale jeśli ktoś z Krakowa miałby chętkę na takiego Sackboya to w Galerii Krakowskiej jest stoisko tego sklepu i figurki są po 49,90zł. Są bardzo ładnie wykonane i sam choć nie jestem wielkim fanem LBP chyba się na jednego skuszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myski 11 Napisano 3 Styczeń 2011 Dzięki za cynk, bywam często w KRK więc koniecznie tam zajrzę:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guteczka 0 Napisano 24 Styczeń 2011 Witam czy ktoś jest zorientowany gdzie takiego pluszaka można nabyć teraz? BArdzo proszę o kontakt PW. Pozdrawiam i dzięki!. To bardzo ważne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach