SmoQ_88 186 Napisano 5 Styczeń 2011 (edytowane) Mam Trial pewnego programu. 15 dni. Ten czas już minął i nie odpale tego programu i tu moje pytanie. Gdzie w systemie zapisują się informacje o tym że ten czas już upłynął ? W rejestrze ? Wiadomo - reinstal nic tu nie daje. Czy w ogóle jest możliwość wyczyszczenia tych danych aby ponownie zainstalować wersje Trial ? Edytowane 5 Styczeń 2011 przez SmoQ_88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidos 2 Napisano 5 Styczeń 2011 (edytowane) Istnieją programy typu trial reset,trochę trudno znaleźć coś dobrego,ale jak się postarasz to napewno coś znajdziesz.Możesz spróbować z programem Neokwinto,ale on nie działa ze wszystkimi trialami. Edytowane 5 Styczeń 2011 przez Dawidos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 5 Styczeń 2011 Uruchom > regedit Wyświetla ci się lista kilku rodzajów zakładek. Rozwijasz (najprawdopodobniej) pierwszą - masz listę praktycznie wszystkiego, co piszczy w twoim pudle. Tam gdzieś powinieneś znaleźć program, o który ci się rozchodzi, stamtąd już pokombinuj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 7 Styczeń 2011 Trial wygasł.... Kup pełną wersję ! :ninja: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myfonick 119 Napisano 9 Styczeń 2011 Podobno działa zmiana daty w komputerze, ale nie próbowałem, więc nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach