Skocz do zawartości
Mation

Żałuję :(

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zrobiłem sobie prezent na święta i kupiłem PS3 Slim 160 GB. Gr na razie żadnej nie mam. Poza tym i demami które pobrałem Black OPS od kolegi, fifa 10 od kolegi taty, uncharted również, nfs shift też. Teraz naczytałem się tematów że xbox lepszy itp. I teraz żałuję. Czy ktoś może mi podać + czemu lepsze jest ps3 i czemu gorszy jest xbox. Jestem załamany :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy Cię pocieszyć, że masz PS3?

Tak, tak, łączymy się z Tobą w smutku i żalu...

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę,że możemy potraktować twoją żałosną wypowiedź jako przesympatyczny żart na dobry początek weekendu  :thumbsup:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma praktycznie żadnej różnicy między ps3, a xboxem. Dobrze zrobiłeś, że kupiłeś konsole od sony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to jakaś nędzna prowokacja? Jeśli jesteś taki załamany to sprzedaj PS3 i kup Xboxa. Tylko później znów nie żałuj, że popełniłeś błąd. whistling.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcesz płacić za multi na X360, niedokładny kontroler ruchu, niby "eksklusiwy", które wyjdą na PC. Proszę bardzo bierz X'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Xbox ma dużo lepszą infrastrukturę sieciową, tytuły multiplatformowe lepiej na nim wyglądają i niezłą bazę ekskluzywnych tytułów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ps3 ssie, komu potrzebna gra po siatce bez opłat, cichutka praca, odtwarzacz Blu-ray czy leciutki pad...

Pudło lepsze, bo możesz piracić, a piractwo to taka fajna sprawa, nie :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak byś nie wiedział to post wyżej jest ironią.<br>Tshalabala różnie z tymi grami, oj różnie. <br>

Edytowane przez !Maniek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.