Mation 38 Napisano 7 Styczeń 2011 Witam. Zrobiłem sobie prezent na święta i kupiłem PS3 Slim 160 GB. Gr na razie żadnej nie mam. Poza tym i demami które pobrałem Black OPS od kolegi, fifa 10 od kolegi taty, uncharted również, nfs shift też. Teraz naczytałem się tematów że xbox lepszy itp. I teraz żałuję. Czy ktoś może mi podać + czemu lepsze jest ps3 i czemu gorszy jest xbox. Jestem załamany :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pwi7aaf 19 Napisano 7 Styczeń 2011 Mamy Cię pocieszyć, że masz PS3? Tak, tak, łączymy się z Tobą w smutku i żalu... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidos 2 Napisano 7 Styczeń 2011 Myślę,że możemy potraktować twoją żałosną wypowiedź jako przesympatyczny żart na dobry początek weekendu :thumbsup:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 7 Styczeń 2011 Nie ma praktycznie żadnej różnicy między ps3, a xboxem. Dobrze zrobiłeś, że kupiłeś konsole od sony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 7 Styczeń 2011 Czy to jakaś nędzna prowokacja? Jeśli jesteś taki załamany to sprzedaj PS3 i kup Xboxa. Tylko później znów nie żałuj, że popełniłeś błąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
!Maniek 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Chcesz płacić za multi na X360, niedokładny kontroler ruchu, niby "eksklusiwy", które wyjdą na PC. Proszę bardzo bierz X'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tshabalala 11 Napisano 7 Styczeń 2011 Xbox ma dużo lepszą infrastrukturę sieciową, tytuły multiplatformowe lepiej na nim wyglądają i niezłą bazę ekskluzywnych tytułów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 7 Styczeń 2011 Ps3 ssie, komu potrzebna gra po siatce bez opłat, cichutka praca, odtwarzacz Blu-ray czy leciutki pad... Pudło lepsze, bo możesz piracić, a piractwo to taka fajna sprawa, nie :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
!Maniek 0 Napisano 7 Styczeń 2011 (edytowane) Jak byś nie wiedział to post wyżej jest ironią.<br>Tshalabala różnie z tymi grami, oj różnie. <br> Edytowane 7 Styczeń 2011 przez !Maniek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach