m0rph 3307 Napisano 13 Styczeń 2011 Jako młodszemu głupio mi dzielić się radami ale pamiętaj że porządna żona/dziewczyna (whatever) po pięciu latach sama odchodzi :rofl: dobre, dobre - dzis zaczne moja pakowac bo to wlasnie na dniach 5 latek strzeli Ta mi cos o jakims slubie (bo pierscionek samotny - wtf?!), dzieciach (bo kot i pies to nie to samo ) - a bida nie wie, ze czas spadac no... yakby co to Tomo radzil PS jak ona to przeczyta (a zaglada czasem lol ) to dlugo obede na recznym jechal PPS tu sie jakis OT robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 13 Styczeń 2011 Kończąc OT zarzucę czymś lżejszym ;) "Do konsoli..." O konsolo moja miła, żeś mi w głowie zawróciła. I wydałem kupę kasy, rok jedzenia, rarytasy. I warzywa i owoce, chyba z okna teraz skoczę. Nie zostawię Ciebie mała, tyle gierek Tyś wczytała. Oryginalne one były, pięknie z Tobą wciąż chodziły. Tyś jest jedna, ma jedyna, lepsza jesteś niż dziewczyna. Ja wymieniam Twe zalety, Jesteś lepsza od kobiety. Bo nie mówisz ludzkim głosem, no jak chyba Cię poproszę. I nie krzątasz się w mym domu, tylko stoisz po kryjomu. Taka cicha, taka mała. Skarbie jesteś doskonała ! 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 13 Styczeń 2011 hehehe, świetne. Uśmiałem się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 13 Styczeń 2011 No, mistrzowskie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 13 Styczeń 2011 No, mistrzowskie Tsa, takie tam rymowanki ;) Ale jak się podoba wieczorem może jeszcze coś dorzucę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach