Patricko 8082 Napisano 9 Styczeń 2011 (edytowane) Mimo, że tor uznawany po części za tor dla polskich kibiców, to jakoś nie potrafię "wyczuć" jego magii. Może w TV i oglądania się ciekawie, ale jeżdżąc po nim w tej grze jakoś nie potrafię się wczuć. Szczególnie końcówka 2 sektora, która jest strasznie dziwna... Edytowane 28 Listopad 2011 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiender 22 Napisano 10 Styczeń 2011 Wieść gminna niesie że bolid trzeba tutaj ustawić na duży docisk. Będzie się trzeba namachac kierownicą na tych zakretach. Znając mój styl jazdy to pewnie pod koniec wyścigu wysuszę zbiornik paliwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 10 Styczeń 2011 hmm zobaczymy co to za tor,narazie slychac same nie pochelbne opinie a jeszcze tu nie jezdzilem w tej edycji f1 - kariere skonczylem na malezji w pierwsztym sezonie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 10 Styczeń 2011 Ja zwyczajnie nie lubię tego toru. Jeździłem na nim tylko przy okazji multi i zawsze było kiepsko. Nie czuję go, nie mogę złapać rytmu... Jak dla mnie jest to chaotyczna składanka zakrętów. Słabo widzę tutaj moją jazdę :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 10 Styczeń 2011 Dla mnie bardzo przyjemny tor, niestety, w przyszłym tygodniu będę jechać na padzie więc już tak różowo nie będzie, ale na kierownicy to miodzio :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 10 Styczeń 2011 Jak dla mnie bardzo przyjemny tor. Przede wszystkim wymagający ze względu na praktyczny brak prostych po za prostą start meta, koncentracja na maxa, i ciągła jazda po optymalnym torze. Wrzucam on board z komentarzem. http://www.youtube.com/watch?v=UBVUn4jzWVk PS. Wyobraźcie sobie teraz że w naszym pięknym języku "zakręt" brzmi podobnie jak pozostałych. Transmisja w Polshicie i komentarze Borowczyka bezcenne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 15 Styczeń 2011 jak on przeklina:d ciale same k... leca. nie mniej po dzisiejszych testach stwierdzam ze inaczej bede musial ustawieniami potraktowac wyscig i qwali. Pozatym zakret 8 jest wg mnie duzo bardziej ciasny niz pokazuje to obrazek u gory. Nie mniej zycze wszystkim dobrego scigania jutro. pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 20 Czerwiec 2011 Po Niemczech przyszedł czas na Węgry. Trzeba poćwiczyć, ale powinno byś ok. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 20 Czerwiec 2011 My już z Krymanem, trochę wczoraj go poznaliśmy po wyścigu. Tor fajny z dużą ilością zakrętów, będzie się działo i mam nadzieje dużo manewrów wyprzedzania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 20 Czerwiec 2011 Żeby tylko frekwencja dopisała w naszej lidze... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 24 Czerwiec 2011 (edytowane) Tak było w zeszłym sezonie w 1 Lidze. Chyba największa kraksa tamtego sezonu :) Bardzo szeroki tor, jak i sam zakręt okazały się za wąskie. Mam nadzieję, że zachowacie rozsądek i powstrzymacie hura optymizm, gdy zobaczycie trochę wolnego miejsca :P Edytowane 24 Czerwiec 2011 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Czerwiec 2011 Taa...zakręt jeden z najszerszych, a zadyma jakich mało była... Ale jak teraz oglądam to gęba się cieszy. Chociaż wtedy nie było mi tak do śmiechu :) Jak zorganizuje Sezon 3, to mam nadzieję, że takich sytuacji będzie jak najmniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 25 Czerwiec 2011 Taa...zakręt jeden z najszerszych, a zadyma jakich mało była... Ale jak teraz oglądam to gęba się cieszy. Chociaż wtedy nie było mi tak do śmiechu :) Jak zorganizuje Sezon 3, to mam nadzieję, że takich sytuacji będzie jak najmniej. Ja nawet wtedy z tego pękałem. A tak przy okazji... Dopiero teraz zauważyłem, że i Ty wracając na tor przeciskasz się na chama przez Fizyka na tej trawce ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 25 Czerwiec 2011 Taa...zakręt jeden z najszerszych, a zadyma jakich mało była... Ale jak teraz oglądam to gęba się cieszy. Chociaż wtedy nie było mi tak do śmiechu :) Jak zorganizuje Sezon 3, to mam nadzieję, że takich sytuacji będzie jak najmniej. Patrico macie już jakieś pomysły z Errorem odnośnie nowego sezonu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 25 Czerwiec 2011 Ja nawet wtedy z tego pękałem. Ja tak samo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 22 Styczeń 2012 Strasznie ciężko się tu wyprzedza. Moja mała rada jest taka, żeby nie ponosiła niektórych zbytnio fantazja. Bo tor sam w sobie jest już dość ciasny, a jak ktoś się będzie jeszcze wpychał na zakrętach, to może się to skończyć źle dla obu stron. Tutaj chyba tylko prosta startowa nadaje się do wyprzedzania, ale trzeba naprawdę dobrze wyjść z ostatniego zakrętu i być prawie, że a ogonie tego przed nami, bo w innym wypadku, może być lipa. Oczywiście każdy sobie rzepkę skrobie, ja tylko mówię, żeby niektórzy nie pakowali się na każdym możliwym zakręcie, szczególnie na podjeździe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 22 Styczeń 2012 ta, już miałem okazję 2x wylecieć z toru, bo u pana z tyłu cienko było z cierpliwością. co śmieszniejsze, przy stłuczkach zwykle tylko osoba poszkodowana jest świadoma incydentu. tak to jest, jak się jeżdzi na pałę i pcha wszędzie byle do przodu. w prawdziwym życiu połowa manewrów wyprzedzania tutaj (jak nie więcej) kończyła by się karą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach