AGArtha 786 Napisano 13 Styczeń 2011 Valor Company, Inc. - Prywatna Korporacja Wojskowa pragnie poprawić współczesną sytuacje polityczną i ekonomiczną. Valor założyli byli oficerowie U.S Army, jej żołnierze są doświadczeni, mogą działać w każdym terenie, pogodzie i okolicznościach. Drużyny są szkolone tak, by elastycznie wykorzystywały sprawdzony sprzęt, uzbrojenie i pojazdy.Sztab : Fairbanks, Alaska.Członkowie: USA, Wielka Brytania, MeksykStrona internetowa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 13 Styczeń 2011 MAPY: Valor Suppression: Valor Sabotage: Valor Acquisition: Valor Domination: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PET3R 0 Napisano 10 Marzec 2011 (edytowane) Kto pogra ? White_Boy__7thst Edytowane 19 Marzec 2011 przez PET3R Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sokol27je 0 Napisano 19 Maj 2011 chetnie z kims pogram zaproszenia akceptuje tylko bezposrednio na PSN tylko konkretni gracze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mahniek 0 Napisano 12 Sierpień 2012 Witam. Od jakiegoś czasu gram w MAG'a i jest całkiem niezły. Mógłby mi ktoś doradzić jak korzystnie rozłożyć skile i kupić porządną broń? Byłbym bardzo wdzięczny :). Oczywiście gram w sieci Valor :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 12 Sierpień 2012 Ja osobiście polecam shotguna. Co do skilli to różnie, Ja gram dla platyny więc cały czas zmieniam, aktualnie mam ustawione pod komandosa(te wszystkie skille z ładunkami)polecam też reanimacje, za reanimacje otrzymujesz 10pkt expa(za zabicie tylko 5), bardzo przydatne jest też 20hp+(czyli 120 zamiast 100) to masz w ostatnim drzewku na końcu, a i jakaś broń główna, czyli albo karabin, albo snajperka, albo shotgun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TyQ 0 Napisano 4 Czerwiec 2013 Chętnie z kimś pogram możecie zapraszać na PSN :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach