AGArtha 786 Napisano 13 Styczeń 2011 Raven Industries - Prywatna Korporacja Wojskowa (PKW, ang. PMC)Baza: Austria - Wiedeń.Sztab: Bruksela - Avenue Louise.Charakterystyka: najnowocześniejsze wyposażenie i możliwości na współczesnym rynku. Nowoczesne technologie i rewolucyjna broń umożliwiają Raven precyzje i skuteczne zabezpieczanie rynków.Członkowie: kraje należące do ETO (European Treaty Organization ).Strona internetowa 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 13 Styczeń 2011 MAPY: Raven Suppression: Raven Sabotage: Raven Acquisition: Raven Domination: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breaker 14 Napisano 13 Styczeń 2011 Ja gram w tej frakcji, grę mam od wczoraj i jeszcze wszystkiego nie rozkminiłem, mimo to pograł bym z zawodowcami :) Pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaluspalus 0 Napisano 14 Styczeń 2011 Też bym chętnie zagrał z kimś, bo na razie jak nie ma nikogo z kim mógłbym zagrać zespołowo to biore snajpere i gram wtedy sam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wirusek 0 Napisano 14 Styczeń 2011 Chce zdobyć odznakę za broń przyboczną, macie pomysł w jak najprostszy sposób tego dokonać ? Kupiłem zamiast pistoletu karabinek automatyczny, ale on ani nie szybki ani nie mocny. Więc za nic w świecie nie mogę dobić 10 chłopa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 14 Styczeń 2011 (edytowane) Wykup wszystkie skille związane z pistoletem chyba w "walce bezpośredniej" czyli : większa szybkostrzelność, mniejszy odrzut, szybsze przeładowywanie itp. Nie używaj tego karabinka gdyż magazynek wystrzeliwuje się w sekunde, amunicji jest bardzo mało, zabijesz nim do 6 całą amunicją. Pistoletem wystarczy trafić 3-4 razy, a amunicji starczy na dłużej. Nie używaj tłumika ! Zmniejsza on celność . Moje proste pytanie : dlaczego pisze że raven umiejscowiło się w Austrii i Wiedniu, choć na mapie niebieski jest w A. Południowej ? :P Edytowane 14 Styczeń 2011 przez Madrok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wirusek 0 Napisano 17 Styczeń 2011 Jaki karabin automatyczny jest najlepszy dla tej frakcji. Wczoraj kupiłem najdroższą spluwę i co z tego że niby ma wysokie uszkodzenia jak jest wolniejsza od snajperki:p szanse żeby ściągnąć przeciwnika z tej broni są moim zdaniem bliskie zeru, no chyba że biegnie centralnie na nas:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikif 0 Napisano 19 Marzec 2011 (edytowane) Tak w ogóle to Wiedeń jest w Austrii <lol> Edytowane 30 Marzec 2011 przez AGArtha Widać, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mychokosmos 0 Napisano 9 Lipiec 2012 gra jeszcze ktos Ja codziennie 130h przegrane weteran w valoriswer araven 66lvl psnid: mychokosmos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach