AGArtha 786 Napisano 13 Styczeń 2011 S.V.E.R. (Seryi Volk Executive Response ) - Prywatna Korporacja Wojskowa o niekonwencjonalnym sposobie działania i agresywnym podejściu do zmienności współczesnego klimatu geopolitycznego. Stosują taktyki partyzanckie i zróżnicowane umiejętności, S.V.E.R. szczyci się bezwzględnym dążeniem do zwycięstwa w każdej sytuacji.Sztab: Przy opuszczonej ulicy we wschodniej części Groznego.Członkowie: Rosja, Chiny, Indie.Strona internetowa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 13 Styczeń 2011 MAPY: S.V.E.R. Suppression: S.V.E.R. Sabotage: S.V.E.R. Acquisition: S.V.E.R. Domination: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M3ntoR 0 Napisano 13 Styczeń 2011 Poproszę o zap do ogarniętej ekipy SVER ;) Powiem szczerze, że gram całkiem przyzwoicie. Moje ratio k/d 1.52 Na 72 przegrane godizny wbijłem już raz ostatni lvl w raven i mam teraz 52 w SVER więc szybko zapierdzielam ;) Jeśli ktoś chciałby mnie przygarnąć pod swoje skrzydła to proszę o inv do friends evenutalnie wiadomość jeśli miałbym full liste przyjaciół nick PSN: mentor96 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isao 4 Napisano 15 Styczeń 2011 Witam. Ja też szukam ludzi z którymi mógłbym pograć w MAGa, narazie mam 17 level, ale idzie mi całkiem dobrze. Posiadam headset. Mój PSN ID: IsaoPL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rasz223 0 Napisano 20 Styczeń 2011 rowniez pykam w maga tylko na formacji SVER ;D robie juz tryb weterana moj psn id to:rasz223 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rasz223 0 Napisano 21 Styczeń 2011 Co myślicie nad tym aby założyc klan pożadnych graczy. zwerbować znajomych i robić jakieś sparingi ? lub sie ustawiać o określonej godzinie ;) ja z checia bym sie na to pisał wiec kto to czyta dajcie znać ile mielibyście znajomych jakie godziny i dojdziemy do porozumienia. moja frakcja SVER !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bagilks 20 Napisano 24 Luty 2011 witam mam 65 lvl i niedawno wróciłem do gry z checią pograł bym w jakimś polskim klanie. nie mam hs mój psn id: bagilks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PET3R 0 Napisano 6 Marzec 2011 Siemka wszystkim gram w maga od kilku dni mam 9 lvl , z chęcią bym z kimś pograł , mam mikrofon . Mój nick S_V_E_R___PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sith 1 Napisano 7 Kwiecień 2011 Czółko, Od dłuższego czasu pogrywam w MAG'a, ale nie mogę znaleźć żadnego klanu PL we frakcji SVER. Działa jakiś? :) PSN: Sivlaryan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onkyo 3 Napisano 7 Kwiecień 2011 Jest klan (PL)Polish Power,ale szczerze Ci powiem,że będąc członkiem tego klanu nie pograsz sobie z kompanami.Zazwyczaj jest kilkanaście osób online,ale każdy gra oddzielnie.Ciężko zmontować ekipę na wspólny mecz.Ignorują zaproszenia,dlatego odpuściłem sobie ten klan.Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymsonPL 0 Napisano 12 Kwiecień 2011 SzymsonPL sver zawsze chętnie pogram ale wcześniej trzeba napisać mam mikrofon :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mychokosmos 0 Napisano 9 Lipiec 2012 gra jeszcze ktos Ja codziennie 130h przegrane weteran w valoriswer araven 66lvl psnid: mychokosmos w swer bylem w polish power 2 i bylo tak sobie ale zabil mnie znajomy zpolish powerktory zmienil klan na inny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach