Skocz do zawartości
portek

Screenshoty & Gameplay Video

Rekomendowane odpowiedzi

Pomyliły mi się przyciski  :whistling:

I chwała Ci za to bo efekt fajny  :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy okazji oberwał też holek i coffee mnie oszczędził

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

przy okazji oberwał też holek i coffee mnie oszczędził

on płacze o wszystko do wszystkich... zresztą czego się spodziewać po małolacie..dry.gif

ja bym tego typa nazwał "trudnym nastolatkiem"rofl.gif

Edytowane przez JPna100-Dave

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dave ja też jestem małolatem ale na ustawkach nie miałem powodu sie unosić bo ktoś mi wbił kosę i bede za nim reszte meczu latał,i też nie korzystam z hs bo jestem w trakcie mutacji :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

on płacze o wszystko do wszystkich... zresztą czego się spodziewać po małolacie..dry.gif

ja bym tego typa nazwał "trudnym nastolatkiem"rofl.gif

A Ty nie możesz tego przeżyć bo jest lepszy od Ciebie. Ty to dopiero jesteś trudnym ''nastolatkiem'' . Dizzy nie lubi z nim grac i tyle podobnie jak ja z Tomaszkiem :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Ty nie możesz tego przeżyć bo jest lepszy od Ciebie. Ty to dopiero jesteś trudnym ''nastolatkiem'' . Dizzy nie lubi z nim grac i tyle podobnie jak ja z Tomaszkiem :laugh:

a ty odrazu wyskakujesz z tym że jest lepszy, a ja nie mam sprzeciwu... ale ja mowię o czymś innym nie o tym jak gra i czy jest lepszy czy gorszy... rofl.gif

Lewy prwalasz mnie na części pierwsze, tymi swoimi textami.. naucz się czytać i kozacz dalej...dry.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

dave ja też jestem małolatem ale na ustawkach nie miałem powodu sie unosić bo ktoś mi wbił kosę i bede za nim reszte meczu latał,i też nie korzystam z hs bo jestem w trakcie mutacji :pardon:

To musza byc bardzo ciekawe dzwieki  :biggrin:  :biggrin:

Jak sami widzicie rodzenstwo jest ograniczone tylko do wyzywania  :thumbsup: Tak to jest gdy dzieci neo dorwa sie do internetu  :rolleyes:  Pisze na Holka a mu w dupe wchodzi :yes: :yes:  PLEBAN!!!!! 

Edytowane przez xMAFIA_PLxTOMASZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Widzę że komuś tutaj sodówka uderzyła do główki. Chłopie, wyluzuj, bo Ci żyłka pęknie naprawdę.

18934-1e518a0d54df2689cc2b23d96c4598ca..gif

Edytowane przez hivonzooo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dostał wpierdol to się musiał wyładować :rofl:

Podrzędny Cwel Dizzego - jak dla mnie brzmi dumnie. Aż się boję pomyśleć co może mu zrobić sam Dizzy skoro jego podrzędny cwel spuszcza mu taki łomot :rofl:

Edytowane przez holis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podrzędny Cwel Dizzego - jak dla mnie brzmi dumnie. Aż się boję pomyśleć co może mu zrobić sam Dizzy skoro jego podrzędny cwel spuszcza mu taki łomot  :rofl:

Tez jestem ciekaw :laugh: :laugh: :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sami widzicie rodzenstwo jest ograniczone tylko do wyzywania :thumbsup: Tak to jest gdy dzieci neo dorwa sie do internetu :rolleyes: Pisze na Holka a mu w dupe wchodzi :yes: :yes: PLEBAN!!!!!

1. Nie rodzeństwo jest ograniczone tylko do wyzywania bo ty robisz to podobnie a nawet lepiej co udowodniłeś na HS jak gralismy ustawkę :thumbsup:

2.Ja nikogo na tym forum ani w grze nie obraziłem oprócz ciebie ponieważ na to zasługiwałeś pisząć bzdury na mnie na forum a potem sam robiłeś je na ustawce albo w grze (specjalnie auto do wody, zabijania itp.Pamiętasz czy jesteś ograniczony, albo niechcesz pamiętać.)

3. To co Kosiarz wypisuje mnie zupełnie nie obchodzi bo on ma swój świat i swoje kredki, możecie usuwać go ze znajomych bo wiem jak jest denerwujące jak biega za tobą non stop a ty akurat chcesz normalnie pograć to jest zrozumiałe. To, co wypisuje na innych jest dla mnie też prostackie i głupie.

4.A co do mojej mowy przez HS to ćwicze cały czas ale tobie za bardzo mowa też nie wychodzi bo nawet literę R wymawiasz jak kaczor Donald. No cóż wada wrodzona. I zdania bez przekleństwa też chyba nie potrafisz wypowiedzieć przez HS :down:

Bez pozdrowień :down:

---------------------------------------

ps3_Lewy10_PL.png

• Like 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@lewy10

@xMAFIA_PLxTOMASZ

Zaczynacie być upierdliwi dla pozostałych, każdy kolejny post z zaczepką w czyjąkolwiek stronę nagrodzę 30 dniami poza forum :confused: Macie prywatne wiadomości od prania swoich brudów. :yes:

"Nie chcem ale się zmuszem" ;)

• Like 6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi