mrowa607 5 Napisano 27 Luty 2011 Pomyliły mi się przyciski :whistling: I chwała Ci za to bo efekt fajny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 27 Luty 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 27 Luty 2011 LP rządzi ! :) fajnie by pasował do gameplay'a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 27 Luty 2011 LP rządzi ! :) fajnie by pasował do gameplay'a :) spokojnie jeszcze będzie do innych filmików :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 27 Luty 2011 spokojnie jeszcze będzie do innych filmików :P 75% kos od tyłu ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 27 Luty 2011 (edytowane) http://img714.imageshack.us/g/p270211112101.jpg/ Edytowane 27 Luty 2011 przez sev-pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 27 Luty 2011 http://img714.imageshack.us/g/p270211112101.jpg/ oj dizzy ale cie kosiarz pojechał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 27 Luty 2011 przy okazji oberwał też holek i coffee mnie oszczędził Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 27 Luty 2011 (edytowane) przy okazji oberwał też holek i coffee mnie oszczędził on płacze o wszystko do wszystkich... zresztą czego się spodziewać po małolacie.. ja bym tego typa nazwał "trudnym nastolatkiem" Edytowane 27 Luty 2011 przez JPna100-Dave Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 27 Luty 2011 dave ja też jestem małolatem ale na ustawkach nie miałem powodu sie unosić bo ktoś mi wbił kosę i bede za nim reszte meczu latał,i też nie korzystam z hs bo jestem w trakcie mutacji :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewy10 20 Napisano 27 Luty 2011 on płacze o wszystko do wszystkich... zresztą czego się spodziewać po małolacie.. ja bym tego typa nazwał "trudnym nastolatkiem" A Ty nie możesz tego przeżyć bo jest lepszy od Ciebie. Ty to dopiero jesteś trudnym ''nastolatkiem'' . Dizzy nie lubi z nim grac i tyle podobnie jak ja z Tomaszkiem :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 27 Luty 2011 A Ty nie możesz tego przeżyć bo jest lepszy od Ciebie. Ty to dopiero jesteś trudnym ''nastolatkiem'' . Dizzy nie lubi z nim grac i tyle podobnie jak ja z Tomaszkiem :laugh: a ty odrazu wyskakujesz z tym że jest lepszy, a ja nie mam sprzeciwu... ale ja mowię o czymś innym nie o tym jak gra i czy jest lepszy czy gorszy... Lewy prwalasz mnie na części pierwsze, tymi swoimi textami.. naucz się czytać i kozacz dalej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 27 Luty 2011 http://img714.imageshack.us/g/p270211112101.jpg/ Kosiarz idź pogadaj sobie na skypie z szakalem... PS. Zakładam clan PCD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 27 Luty 2011 (edytowane) dave ja też jestem małolatem ale na ustawkach nie miałem powodu sie unosić bo ktoś mi wbił kosę i bede za nim reszte meczu latał,i też nie korzystam z hs bo jestem w trakcie mutacji :pardon: To musza byc bardzo ciekawe dzwieki http://img714.imageshack.us/g/p270211112101.jpg/ Jak sami widzicie rodzenstwo jest ograniczone tylko do wyzywania :thumbsup: Tak to jest gdy dzieci neo dorwa sie do internetu Pisze na Holka a mu w dupe wchodzi :yes: :yes: PLEBAN!!!!! Edytowane 27 Luty 2011 przez xMAFIA_PLxTOMASZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
coffee88 57 Napisano 27 Luty 2011 Podrzędny cwel Dizziego :blink: że jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 27 Luty 2011 (edytowane) Widzę że komuś tutaj sodówka uderzyła do główki. Chłopie, wyluzuj, bo Ci żyłka pęknie naprawdę. Edytowane 27 Luty 2011 przez hivonzooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 27 Luty 2011 http://img714.imageshack.us/g/p270211112101.jpg/ Co za matoł. Szkoda słów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 27 Luty 2011 (edytowane) Dostał wpierdol to się musiał wyładować :rofl: Podrzędny Cwel Dizzego - jak dla mnie brzmi dumnie. Aż się boję pomyśleć co może mu zrobić sam Dizzy skoro jego podrzędny cwel spuszcza mu taki łomot :rofl: Edytowane 27 Luty 2011 przez holis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 27 Luty 2011 Podrzędny Cwel Dizzego - jak dla mnie brzmi dumnie. Aż się boję pomyśleć co może mu zrobić sam Dizzy skoro jego podrzędny cwel spuszcza mu taki łomot :rofl: Tez jestem ciekaw :laugh: :laugh: :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 27 Luty 2011 (edytowane) chłopak sie jeszcze trochę i zamknie w sobie Edytowane 27 Luty 2011 przez JPna100-Dave Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 27 Luty 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mVfJvLR1yEE Widzę, że filmik został usunięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 27 Luty 2011 Widzę, że filmik został usunięty. spoko zaraz uplouduje jeszcze raz :P JE@ YouTube Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewy10 20 Napisano 27 Luty 2011 Jak sami widzicie rodzenstwo jest ograniczone tylko do wyzywania :thumbsup: Tak to jest gdy dzieci neo dorwa sie do internetu Pisze na Holka a mu w dupe wchodzi :yes: :yes: PLEBAN!!!!! 1. Nie rodzeństwo jest ograniczone tylko do wyzywania bo ty robisz to podobnie a nawet lepiej co udowodniłeś na HS jak gralismy ustawkę :thumbsup: 2.Ja nikogo na tym forum ani w grze nie obraziłem oprócz ciebie ponieważ na to zasługiwałeś pisząć bzdury na mnie na forum a potem sam robiłeś je na ustawce albo w grze (specjalnie auto do wody, zabijania itp.Pamiętasz czy jesteś ograniczony, albo niechcesz pamiętać.) 3. To co Kosiarz wypisuje mnie zupełnie nie obchodzi bo on ma swój świat i swoje kredki, możecie usuwać go ze znajomych bo wiem jak jest denerwujące jak biega za tobą non stop a ty akurat chcesz normalnie pograć to jest zrozumiałe. To, co wypisuje na innych jest dla mnie też prostackie i głupie. 4.A co do mojej mowy przez HS to ćwicze cały czas ale tobie za bardzo mowa też nie wychodzi bo nawet literę R wymawiasz jak kaczor Donald. No cóż wada wrodzona. I zdania bez przekleństwa też chyba nie potrafisz wypowiedzieć przez HS :down: Bez pozdrowień :down: --------------------------------------- 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 27 Luty 2011 weź Lewy ta sprzeczkę z Tomaszem skończ albo przenieś na PW ......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 27 Luty 2011 @lewy10 @xMAFIA_PLxTOMASZ Zaczynacie być upierdliwi dla pozostałych, każdy kolejny post z zaczepką w czyjąkolwiek stronę nagrodzę 30 dniami poza forum Macie prywatne wiadomości od prania swoich brudów. :yes: "Nie chcem ale się zmuszem" ;) 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach