Jechu 378 Napisano 30 Grudzień 2011 Niestety przeciwnik dał się zepchnąć na resp i oto tego skutki :) http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/17467249/4/261537003/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koksiu1989 0 Napisano 31 Grudzień 2011 http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/17550550/4/228219504/ To był dopiero mecz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PredatorsPL 1 Napisano 31 Grudzień 2011 http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/PredatorsPL/#!/bf3/pl/battlereport/show/17744138/4/320804260/ Jeden z moich lepszych wyników :) Byłem najlepszy w 3 kategoriach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 31 Grudzień 2011 http://battlelog.bat...38/4/320804260/ Jeden z moich lepszych wyników :) Byłem najlepszy w 3 kategoriach. Heh jak to jedne z lepszych wynikow to slabo :pinch: Te kampienie w heli bylo spoko :) Gdy naprawialem heli to potem przestalo mi punkty liczyc, aj em booster ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PredatorsPL 1 Napisano 31 Grudzień 2011 (edytowane) Heh jak to jedne z lepszych wynikow to slabo :pinch: Te kampienie w heli bylo spoko :) Gdy naprawialem heli to potem przestalo mi punkty liczyc, aj em booster ! Z lepszych wyników podczas kampienia w heli :D I nie chodzi mi o te 3k punktów :D Edytowane 31 Grudzień 2011 przez PredatorsPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 1 Styczeń 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 1 Styczeń 2012 lepiej ogarnac at4 niz biegac z gustavem i strzalkami. Sam tak kiedys gralem, ale wystarczy troche treningu i mozna wyczyniac cuda :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esen91 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Robiłem dzisiaj medal za dostrzeganie wroga bo zostało mi parę baretek do nabicia więc latałem sobie po zatoce omańskiej MAV-em przy okazji zabijając nim :) Zauważyłem, że jeden koleżka ciągle odradzając się leci na dach tego wysokiego budynku i kampi w bezruchu za filarem. Zabiłem go mavem 6 razy pod rząd. Po grze dostaję taką wiadomość: Koleś ma 51 lvl. Pisze mi że mam grać prawidłowo a sam kampi całą rundę za filarem w jednym miejscu ;) Też zaśmiecają wam skrzynkę takie wiadomości? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BubuPN 15 Napisano 2 Styczeń 2012 Tak, ale nawet jak kampi, to zabija przy pomocy broni, a nie helikopterka. Też mnie wkurzają kolesie, którzy robią roadkill MAVem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esen91 0 Napisano 2 Styczeń 2012 Dla jasności ja też wolę śmigać z normalnym gnatem, ale bardzo lubię od czasu do czasu pobawić się mavem :) Chodzi mi o spinanie się i wytykanie komuś jak on gra chociaż robi to uczciwie bez oszustw. Pozdr! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 2 Styczeń 2012 Ciesz sie BUbu, ze MAV ma tylko mozliwosc zabijania za pomoca roadkill. Pamietasz UAV z karabinkiem na pokladzie w BFBc2? Jak miales dobra ekipe, to mogles przeleciec cala runde np. na Valparaiso, i fragowac niemilosiernie na respach. :) Ja mam kurcze wiekszy problem. Za tydzien kupuje konsole, tyle ze nie wiem jaka (glownie dla Battlefielda). Ale aiming lag i voice chat przechyla szale na strone X360. Poza tym mialem wczesniej 3 plejki (kazda padla, co za gowno ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BubuPN 15 Napisano 2 Styczeń 2012 (edytowane) UAV to inna historia. Fakt faktem perk z karabinkiem bywał wkurzający, ale przecież UAV służył przede wszystkim do zabijania i przy okazji do oznaczania celów. Brakuje takiej zabawki w BF3. Edytowane 2 Styczeń 2012 przez BubuPN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 2 Styczeń 2012 Typ z pierwszego miejsca dostal taka zjebe na czacie,ze bania mala :D http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/14056194/1/190507179/77 No i moj maly rekord http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/14032944/1/190507179/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
indianin666 10 Napisano 2 Styczeń 2012 Tak, ale nawet jak kampi, to zabija przy pomocy broni, a nie helikopterka. Też mnie wkurzają kolesie, którzy robią roadkill MAVem. Wkurza, bo nie potrafisz :P Fajna zabawa, tylko trzeba ją opanować. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monkey 9 Napisano 2 Styczeń 2012 Robiłem dzisiaj medal za dostrzeganie wroga bo zostało mi parę baretek do nabicia więc latałem sobie po zatoce omańskiej MAV-em przy okazji zabijając nim :) Zauważyłem, że jeden koleżka ciągle odradzając się leci na dach tego wysokiego budynku i kampi w bezruchu za filarem. Zabiłem go mavem 6 razy pod rząd. Po grze dostaję taką wiadomość: Koleś ma 51 lvl. Pisze mi że mam grać prawidłowo a sam kampi całą rundę za filarem w jednym miejscu ;) Też zaśmiecają wam skrzynkę takie wiadomości? Na takie słowa zawsze reaguje śmiechem a później przyciskiem "report" do Sony. Niech się ładniejszych słów nauczy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BubuPN 15 Napisano 2 Styczeń 2012 (edytowane) Wkurza, bo nie potrafisz :P Fajna zabawa, tylko trzeba ją opanować. A co to za sztuka rozjechać kogoś helikopterkiem wygodnie siedząc na respie? Jak ktoś nie ma jaj żeby biegać i strzelać ani nawet przykampić, to niech sobie w LBP pogra zamiast psuć zabawę innym. Edytowane 2 Styczeń 2012 przez BubuPN 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 2 Styczeń 2012 A co to za sztuka rozjechać kogoś helikopterkiem wygodnie siedząc na respie? Jak ktoś nie ma jaj żeby biegać i strzelać ani nawet przykampić, to niech sobie w LBP pogra zamiast psuć zabawę innym. Też jestem tego zdania i to samo się tyczy moździerza. Ogólnie DICE poszło na rękę takim cipkom które wykorzystują strefę śmierci, bo wiedzą, że nie można tam wejść. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esen91 0 Napisano 2 Styczeń 2012 (edytowane) A co to za sztuka rozjechać kogoś helikopterkiem wygodnie siedząc na respie? Jak ktoś nie ma jaj żeby biegać i strzelać ani nawet przykampić, to niech sobie w LBP pogra zamiast psuć zabawę innym. Sory ale nie wiem jak można pisać, że ktoś nie ma jaj bo gra tak a nie inaczej w jakąś grę ;) O jajach czy ich braku można by mówić jakby trzeba było brać udział w takich bitwach w realu, a to tylko gra i niech każdy sobie nabija punkty i fragi jak chce byle bez oszustw :) Edytowane 2 Styczeń 2012 przez esen91 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 2 Styczeń 2012 Sory ale nie wiem jak można pisać, że ktoś nie ma jaj bo gra tak a nie inaczej w jakąś grę ;) O jajach czy ich braku można by mówić jakby trzeba było brać udział w takich bitwach w realu, a to tylko gra i niech każdy sobie nabija punkty i fragi jak chce byle bez oszustw :) Zabijanie MAVem może nie jest oszustwem, ale ma jego elementy w postaci braku killcam, a jeszcze jak ktoś nim operuje z respa w budynku który jest nie do zawalenia to ewidentnie wykorzystywanie głupoty developera. Boosterów się czepialiście, że wykorzystują takie błędy ale ten już nie jest lamerski? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 2 Styczeń 2012 (edytowane) A co to za sztuka rozjechać kogoś helikopterkiem wygodnie siedząc na respie? Jak ktoś nie ma jaj żeby biegać i strzelać ani nawet przykampić, to niech sobie w LBP pogra zamiast psuć zabawę innym. Wczoraj z nudow smigalem sobie mavem na autostradzie. Gdyby nie to ze polowe mapki biegalem ze snajperka to by bylo wiecej roadkilli. Skonczylo sie chyba na 19, a spokojnie byloby 2x wiecej bo wszyscy byli na otwartej przestrzeni. Mavem tez trzeba umiec latac zeby zabijac, bo jak ostatnio jakis koles mnie molestowal tym ustrojstwem to sie tylko smialem. Ja juz mam to opanowane i udaje sie nawet 2 pod rzad skosic gdy stoja obok siebie Up Nie porownuj boostowania do roadkilli mavem. Watpie ze swiezy kowalski bedzie kosic tym ustrojstwem kazdego po kolei ... Edytowane 2 Styczeń 2012 przez Skiba94 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 2 Styczeń 2012 Do samego latania MAVem nic nie mam, ale do tego, że przy nim jest brak killcama to jest błąd gry. Do tego jeśli osoba używa go na respie to już w ogóle przeginka., bo z jakiej racji ta osoba może mnie zabić, a ja próbując się do niej dostać ginę? Zobacz, czemu na Zatoce Omańskiej nikt tym nie lata, bo można wbić na resp przeciwnika. Szkoda, że DICE daje fory słabszym, zamiast dążyć do skillowej gry, ale po co skoro na casual'ach najwięcej kasy zarobią :/ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BubuPN 15 Napisano 2 Styczeń 2012 Up Nie porownuj boostowania do roadkilli mavem. Watpie ze swiezy kowalski bedzie kosic tym ustrojstwem kazdego po kolei ... Tylko, że to jest dokładnie to samo. Czasami trafiają się właśnie tacy delikwenci, że 99% graczy strzela do siebie jak do kaczek, a taki koleś odpali MAV i zadowolony z życia. Nie wiem, może jestem za stary albo mam za mało dystansu, ale nie uważam tego za grę fair. Już wolę dostać z moździerza, bo wtedy taki delikwent nawet będąc na respie nie pozostaje bezkarny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 2 Styczeń 2012 Hmm... Mav'em rozjeżdżać nie można samemu dobrze się chowając, bo to hańba , - moździerz jest lamerski, bo ściąga z daleka, a Ty nic nie możesz zrobić , - latanie heli zwiadowczym i naprawianie go na bieżąco jest złe, bo jest OP , - USAS z odłamkową jest be , bo jest niczym pocisk z czołgu ( serio jest jak pocisk z czołgu, nawet splash damage podobnej wielkości do tego szybciej strzela) - FAMAS jest za dobry w każdej możliwej konfiguracji, za celny, za silny, mały rozrzut i szybkostrzelny, jesteś noob'em używając go ! Ludzie, ja rozumiem, że dla Was jest to czasami frustrujące. Dla mnie też, jak mi 2-3 usasy wyskoczą i nawet bezpośrednio nie trafiają i ja ginę, jak 4 typów z drużyny przeciwnej nawala moździerzem z swojego respa i przez to przeciwnicy przegrywają. Bluzgam pod nosem raz, czy dwa przewracam oczami i czasami żartuje ze znajomka gdy używa USAS'a, ale zawsze dochodzę do myśli, że wszystko jest dla ludzi. Chce? Niech tak robi, byleby się przydał drużynie swojej choć trochę. Zabicie go później sprawi mi po prostu większą radochę, jeśli go zapamiętam. Nie popadajmy w skrajność, w złość, bo to nic nie da. Szkodzi nam i towarzystwu. Trochę dystansu A jeśli uważamy to za błąd gry to macie forum główne BF3 do zgłaszanie błędów . Zapraszam! 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 2 Styczeń 2012 Nie popadajmy w skrajność, w złość, bo to nic nie da. Szkodzi nam i towarzystwu. Trochę dystansu A jeśli uważamy to za błąd gry to macie forum główne BF3 do zgłaszanie błędów . Zapraszam! Szkoda tylko, że DICE ma te błędy w doopie, a jak zgłaszałem jakieś to odp, że to zbadają ale o wyniku już nie poinformują, a po patchach widać, że ważniejszy jest balans i naprawa pierdół, niż rzeczy uprzykrzających grę (voip, lag). To samo było z boosterami, a jak widać zlali to totalnie, bo nadal królują goście z spm rzędu 5k. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 2 Styczeń 2012 Do samego latania MAVem nic nie mam, ale do tego, że przy nim jest brak killcama to jest błąd gry. Do tego jeśli osoba używa go na respie to już w ogóle przeginka., bo z jakiej racji ta osoba może mnie zabić, a ja próbując się do niej dostać ginę? Zobacz, czemu na Zatoce Omańskiej nikt tym nie lata, bo można wbić na resp przeciwnika. Szkoda, że DICE daje fory słabszym, zamiast dążyć do skillowej gry, ale po co skoro na casual'ach najwięcej kasy zarobią :/ Nie zawsze jest tak ze ci co lataja mavem siedza na respie. Rowniez dobrze mozna sie polozyc w jakims smietniku, za kamieniem czy krzakach. Nie wiem tez jaki problem macie zeby rozwalic mava, przeciez jest to dziecinnie proste (nie chodzi mi o strzelanie w niego ..) Mi sie podoba ta zabawka i dalej bede nia smigac wkur*iajac innych, i nie wiem czemu to porownujecie do boostowania o.O. PS. Mialem ostatnio taka akcje na metrze przy 1 mcomie ze ktos podlozyl ladunek, a ja mavem rozjechalem 2 typow ktorzy go rozbrajali. Baza przejeta lecim do nastepnej :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach