Skocz do zawartości
portek

Screenshoty & Gameplay Video

Rekomendowane odpowiedzi

Wg mnie dla Mav powinno być ograniczenie w odległości jego obsługiwania.... im dalej lecisz tym tracisz kontakt z urządzeniem. Ostatnio grałem rundę, gdzie trzech pajaców z jednego klanu dorwało się do tego ustrojstwa i praktycznie nie było gry. Zamiast zdobywać flagi, patrzyłeś czy nie leci na ciebie owa zabawka :D Jeszcze jedna to pół biedy ale często w parze śmigali co mocno utrudniało rozgrywkę przez co wielu ludzi wyszło z serwera.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie dla Mav powinno być ograniczenie w odległości jego obsługiwania.... im dalej lecisz tym tracisz kontakt z urządzeniem. Ostatnio grałem rundę, gdzie trzech pajaców z jednego klanu dorwało się do tego ustrojstwa i praktycznie nie było gry. Zamiast zdobywać flagi, patrzyłeś czy nie leci na ciebie owa zabawka :D Jeszcze jedna to pół biedy ale często w parze śmigali co mocno utrudniało rozgrywkę przez co wielu ludzi wyszło z serwera.

I najgorsze żo on jest taki mały, i go trudno trafićbo szybko lata. Powinni zrobić tak że nie da sięnim roadkilla zrobić. Wtedy by było spoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam że o wiele większym problemem jest spawnraping na mapach gdzie są zwiadowcze/szturmowe heli. O ile kradzież śmigłowców jest spoko (bo w końcu wymaga zgrania), to czekanie na spawn wrogiej maszyny tylko po to by zaraz ją zgładzić jest zwyczajnie wk**wiające.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam że o wiele większym problemem jest spawnraping na mapach gdzie są zwiadowcze/szturmowe heli. O ile kradzież śmigłowców jest spoko (bo w końcu wymaga zgrania), to czekanie na spawn wrogiej maszyny tylko po to by zaraz ją zgładzić jest zwyczajnie wk**wiające.

w pierwszej kolejności trzeba wyeliminować to co jest dla nas najgroźniejsze; mogli by postawić PLOTki bliżej respów heli (jak ruskie na firestormie mają np),

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pochwalę się swoimi osiągnięciami :) Nie jestem nobem , po prostu dorwałem się do czołgu :) (sam , specjalizacja technik)

imag0151copy.th.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To pikus w porownaniu z tym co St.Enigma robil w BFBc2, szczegolnie jesli chodzo o QuickScope. Koles opanowal wysokie DPI myszki, i rzadzil. :)

Gameplay z PS3. Rambo freestajla. :thumbsup:

http://www.youtube.com/watch?v=0E4MLhIugxs&feature=feedwll&list=WL

mocne nastepca Enigma tylko ze na konsole ;D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to mój rekodzik z bfa http://battlelog.bat...how/17391222/4/

czyzbys dj tanguske broniacym podpierdzielil?

oj nie ladnie, nie ladnie :tongue:

jak powtorzysz wynik na podboju to uznam Cie za mojego mentora, szturm to taki dziwny tryb jak nikt nie ,,szturmuje,,:smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyzbys dj tanguske broniacym podpierdzielil?

oj nie ladnie, nie ladnie :tongue:

jak powtorzysz wynik na podboju to uznam Cie za mojego mentora, szturm to taki dziwny tryb jak nikt nie ,,szturmuje,,:smile:

dokładnie podpierdzieliłem im tunguske rofl.gif , a podboju nie gram bo za dużo tam latania przy flagachi mało kili idzie ubic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha, dobrze ujęte. kazdy kampi, czy to atak, czy obronabiggrin.gifoby staty w góre poszły

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha, dobrze ujęte. kazdy kampi, czy to atak, czy obronabiggrin.gifoby staty w góre poszły

gadasz tak jakby na flagach kamperów nie było laugh.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gadasz tak jakby na flagach kamperów nie było laugh.gif

na CQ kamperka zdecydowanie mniejsza, jak dla mnie tam jej w ogóle nie ma. no chyba ze druzyna przejmie wszystkie flagi i jest spawrape, czy jak to tam nazywaciethumbsup.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie na jakiej mapie i jakim rodzaju gry grać aby myśliwcem najwięcej nabić ? Jakie techniki ? W ogóle to raz zabiłem podczas 10min lotu . Czołg mam na maxa czas na jakiś samolot . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie na jakiej mapie i jakim rodzaju gry grać aby myśliwcem najwięcej nabić ? Jakie techniki ? W ogóle to raz zabiłem podczas 10min lotu . Czołg mam na maxa czas na jakiś samolot . 

najlepiej Operacja Pustynna Burza w CQ, w przeciwnej druzynie masz dwa myśliwce i dwa helikoptery. Co do techniki, to naucz sie niszczyc wszytko co lata z tego karabinku podstawowego, musisz tez opanowac siedzenie przeciwnikowi na ogonie i przewidywanie w ktora strone zrobi zwrot, trzeba tez ogarnac uzywanie przepustnicy, zeby wiedziec kiedy zrobic węzszy zwrot, a kiedy szerszy przy wiekszej predkości. Ogolnie na poczatku latanie nie jest łatwe, z czasem jest juz duzo lepiej. wiadomo, godzinki robią swoje. obejrzyj sobie filmiki na yt, podpatrz jak kolesie latają itp..Jak sobie lecisz spokojnie i szukasz przeciwnika to polecam kamerkę z za samolotu, dużo wiecej widać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz Karkand to polecam F35, można zawisnąć w powietrzu i kosić wszystkie pojazdy jak i piechotę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi