Skocz do zawartości
portek

Screenshoty & Gameplay Video

Rekomendowane odpowiedzi

Po zagraniu 178 h w tą grę - stwierdzam że jest to zwykły shooter nie różniący się wiele od Quake, Unreal Tournament i jeszcze kilku innych, te bajki o taktycznej rozgrywce w tej grze można schować między bajki. Każdy kto żyw byle szybciej pędzi do flagi lub m-coma i zabija ile się da przeciwników a walka taktyczne chyba nie tak wygląda, to są raczej podchody i eliminacja przeciwnika po cichu. A tu ognia i do przodu.

A grałeś ze znajomymi ?

Widzę także ze wpasowałeś się w określony przez siebie tryb gry bo używasz głównie USAS'a :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa, wlazłeś między wrony to kracz razem z nimi ... nie ma co jak sobie ponarzekać na forum. Ciut inicjatywy! Polecam! Może znacznie ułatwić życie i dostarczyć wiele przyjemności :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gadu gadu, prawda w oczy kole Was i tyle - ogólnie gra mi się podoba ale taktyki zero nawalanka w świecie wojny współczesnej i tyle, a gram ze znajomymi lub staram się. Tryb jak tryb - podbój uważam za jako tako znośny i troszeczkę - powtarzam troszeczkę jest taktyka, szturm to już całkowita nawalanka i byle do m-coma i wasze obraźliwe teksty nie zmienią zdania że ta gra niema nic wspólnego z jakąkolwiek taktyką - zero.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki ale gdzie zauważyłeś jakiekolwiek obraźliwe słowa?

Nie spotkałem się z bardziej taktycznym FPS na konsole tej generacji - MW...KZ...? Naaah :down:

Moim zdaniem zarazem Podbój jak i Szturm wymagają taktyki jak grasz z wymagającymi graczami a nie randomami którzy tylko na fragi liczą - jak mam ochotę odblokować jakiś dodatek do broni to wchodzę na random bo wtedy nie muszę się przejmować team work'iem :happy:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli dla ciebie taktyka - to ja pójdę z lewej lub prawej a wy idźcie od tyłu i przodu na przeciwnika to tak - gra iście taktyczna i chyba lepszej nie ma na prawdę. A jeżeli chodzi o słowa obraźliwe to tak za w czasu napisałem bo wiem jak tu na forum nieraz wygląda wymiana poglądów.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli dla ciebie taktyka - to ja pójdę z lewej lub prawej a wy idźcie od tyłu i przodu na przeciwnika to tak - gra iście taktyczna i chyba lepszej nie ma na prawdę.

wyczuwam nutke sarkazmu.

wiec napisz jak powinna wedlug ciebie wygladac taktyka? przed gra powinna byc odprawa na ktorej analizuje sie ilu jest przeciwnikow, jaka maja bron itp...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa, niczym taktyka chińskiego Generała; "Panowie! Na początek zaatakujemy małymi grupkami, po 3-4 miliony"

:wacko:

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się w sumie troszkę dziwie że ludzie nie biegają z granatnikiem na naboje dymne. Tyle razy uratował mi dupę, że nie wiem. A gram nim niedługo.

Łatwo można uciec przed czołgiem (co szturmowcem nie jest łatwe), albo zakryć pole bitwy, wbiec, reanimować sojuszników i uciec (na metrze świetnie się sprawdza). Albo flankowanie właśnie na metrze (tak wiem, tam nie ma jak flankować, ale właśnie z granatnikiem można przejść niezauważonym).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Widzę, że na Operacji Metro ( tej z LoD ) była bardzo wyrównana walka :thumbsup:

Edytowane przez DominoPS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I prawie cała runda czołgiem naprawdę bardzo fajna runda:) Byle takich więcej ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie rzeczy tylko na piecu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie rzeczy tylko na piecu

Nawet po fov'ie widac,ze to PC co nie zmienia faktu,ze koles snajperka cuda robi. Ja nie mialem tylu noscope'ow przez 1000h w BC2 ile on na tym filmiku :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet po fov'ie widac,ze to PC co nie zmienia faktu,ze koles snajperka cuda robi. Ja nie mialem tylu noscope'ow przez 1000h w BC2 ile on na tym filmiku :biggrin:

Zainspirowal mnie ten filmik. Od jutra gram snajperem B)

Ale powaznie to gosciu dobry jest

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam pytanie jak należy dodać grę do ulubionych aby nie znikła na battlelogu

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy ma to sens - wszystkie mecze po jakims czasie zostaja wywalone i nie ma do nich dostepu ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kosmala96 - 74 kile w 20 minut :o qrwa

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi