Skocz do zawartości
Patricko

Gran Premio Santander D'italia

Rekomendowane odpowiedzi

Monza.png

Co tu dużo mówić, każdy zna i każdy wie co i jak.

Ogólnie trzeba będzie uważać na starcie na pierwszych zakrętach, bo coś czuję, że będzie masakra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie do tych co juz testowali online na monza. jakie lap time sa aktualnie w top 3 w quali?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1,22 to dobry czas <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tutaj problem z tarkami - cholernie na nich obraca bolidem przez nisko zestrojone zawieszenie. A bez dobrego cięcia zakretu trudno przejechac szybciej szykany. Poza tym zakręt Leszko czy Lesmo to ciągle dla mnie zagadka. W tym miejscu najwięcej tracę - albo za wolno i bolid traci moc na wyjsciu, albo za szybko i ląduje w piachu. Zresztą akurat na tym torze nie przejmowałbym się kwalifikacjami bo pierwsza szykana po starcie jest masakryczna i będzie pewnie zadyma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj niezaleznie od wysokosci zawieszenia obraca na tarkach sa ze trzy miesca gdzie mozna przejechac po nich a tak to jak najdalej od tarek bo wytracenie z rownowagi gwarantowane. Pokombinuj z ustawieniami skrzyni oba lessmo przejzedza sie na 3 biegu, ja mam tylko zagwozdke z roggia czy jechac na 1 czy drugim biegu pozatym mozna tutaj na drugim biegu przyciac pierwsza tarke i i nie zespinuje tylko za bardzo skrecac nie mozna tam wiec trzeba sie ustawic przed zakretem dobrze i nie jest to dobre miejsce na wyprzedzanie odrazu mowie :P

Qual jak sie pojedzie ponizej 1:22 to rewelacja wysokie 1:22 tez juz jest niezle. Ja to mam nadzieje ze u mnie w lidze w koncu bedzie wyscig bez deszczu bo ostatnie 4 czy 5 wyscgiow deszcz sie zawsze pojawial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej Q :P ja na Q mam jakies 1:22.5xx ale nie moge jakos znalezc tempa tak zeby je utrzymac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TT to da radę i 1.19xxx

Powie ktoś jak "przelecieć" przez Ascari ? no nie mam pojęcia jak te szykanę brać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbijasz do 3 biegu tniesz dosc ostro pierwsza tarke jak pojedziesz lekko po zielonym bedzie ok, potem przy tarce jedziesz i przed wyjazdem na prosta tez lekko tniesz tarke :P Wiecej ci nie pomoge chyba ze na treningu lukniesz jak ja jezdze. Ja mam jezcze do poprawki rettifillo i roggie ale mysle ze teraz troche pocisne bo mam zdecydownie wiecej ochoty na jezdzenie w f1 niz ostatnimi czasy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi