jag43 0 Napisano 12 Luty 2008 Narty rzadziej snowbord, siatkówka, wspinaczka czasami golf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorrow 0 Napisano 12 Luty 2008 Była to pszczyńska (Pszczyńska Akademia Sztuk Walki) odmiana combat, takie pomieszane sztuki, wszystko po troche ale nazywało się kung-fu. Aha dzieki Takiej odpowiedzi sie co prawda nie spodziewałem --- Dopisze jeszcze żę kiedyś jeżdziłem na nartach i lubie chodzić po górach ;] To ode mnie tyle w tym temacie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Luty 2008 Skateboarding, jeżdżę na ATV, i pykam w Streetball. ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Luty 2008 Boks, kickboxing, kung-fu (głównie tygrys i smok), za małolata pokopało się troche piłkę. Nienawidzę koszykówki! Obecnie uprawiam tylko e-sporty i ten od 18+ (wyczynowo! ;D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygmoont 0 Napisano 13 Luty 2008 i ten od 18+ (wyczynowo! ;D)Tzn. pijesz czy bzykasz? Ja niestety i to i to zaczalem przed osiemnastka, takze nie wiem o ktorym mowisz Aktualnie nie uprawiam zadnego sportu, poza pilka nozna raz-dwa razy w tygodniu. Jeszcze rok temu trenowalem karate, gralem w tenisa, chodzilem na basen, ale teraz juz mi sie wszystkiego odechcialo ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 13 Luty 2008 Ja jestem biedny astmatyk, wiec zadnych sportow wyczynowych nie uprawiam... Witaj w klubie Ja nie naleze do przepadajacych za sportem Czasem narty, czasem paintball Okazjonalnie, ze tak powiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesin 2 Napisano 13 Luty 2008 zdaje mi sie, ze odkad weszlismy w XXI wiek , gorna granica picia to tak 13-14 lat, zadne 18 ruchanie zreszta tez , z tym ze tu to ok 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KUDLATY_666 1 Napisano 14 Luty 2008 Rower gorski zawod i pasja. Wlasnie wzialem Gianta Reigna na raty 6000 na rower tanio i dobrze :-))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sixers 0 Napisano 14 Luty 2008 Capoeira i koszykówka Uwielbiam :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krawiec 0 Napisano 14 Luty 2008 Piłka nożna - V ligowy klub Ehhh jeszcze sezon temu byla to IV liga hehe P.S Do 14 lat tez mialem astme(czeste dusznosci problemy z oddychaniem, katar alergia itp itd) , ale trenowalem, gralem, biegalem tak doktor kazal i jezdzilem na odczulanie i prawie udalo mi sie jej pozbyc ;] Choc dalej ja mam slabe zdrowie i przynajmniej raz w roku mam z tymi dusznosciami problem... ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolek-87 0 Napisano 14 Luty 2008 Piłka nożna - V ligowy klub Ehhh jeszcze sezon temu byla to IV liga heheP.S Do 14 lat tez mialem astme(czeste dusznosci problemy z oddychaniem, katar alergia itp itd) , ale trenowalem, gralem, biegalem tak doktor kazal i jezdzilem na odczulanie i prawie udalo mi sie jej pozbyc ;] Choc dalej ja mam slabe zdrowie i przynajmniej raz w roku mam z tymi dusznosciami problem... ;/ w ogole to z astma jest ciezko, bo tej choroby do konca wyleczyc sie nie da, stale bierze sie leki, a jak przychodzi wiosna, lato i kwitna trawy i drzewa to jest kicha, i glownie przez to musialem dac sobie spokoj z pilka, oczywiscie gram co jakis czas, lubie tez smigac na rowerze, wiatr we wlosach juz sie nie moge doczekac lata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cloud Strife 0 Napisano 14 Luty 2008 Ja lubię crosscountry na rowerku oraz narciochy. Czasami sobie spaceruje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebayo 0 Napisano 14 Luty 2008 Od zawsze tylko i wyłącznie piłka nożna! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 0 Napisano 17 Luty 2008 Aikido, Karate, Kick-boxing, Streetball, Rugby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlody827 0 Napisano 18 Luty 2008 Motocross głównie teraz na atv przechodzę ale trzeba troche kasy:P 8D uzbierać. Rc- samochody na pilot narazie elektryki ale dobry silnik i szybko pujdę +/- 100 km/h piłka nożna , narty ( od 7 lat) za rok snowboard . BARDZO AMATORSKA asg;D PING - PONG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
humanek 1 Napisano 18 Luty 2008 ATV to piękna sprawa, ładnie można na tym poszaleć. atv przechodzę ale trzeba troche kasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xfazi 0 Napisano 18 Luty 2008 piłka nożna ;d ew.siatkówka,kosz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adar 1 Napisano 20 Luty 2008 Gram w squasha oraz biegam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Luty 2008 Ja,kiedyś,dawno, ...temu, Kung-Fu, styl modliszki. Nie miałem okazji nikomu dokopać więc chociaż tu się pochwalę.A teraz wyczynowe łapanie much w wakacje i bieg na 100 metrów z psem,za psem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 22 Luty 2008 Rolki, wrotki haha no i bieganie za piłką pod blokiem, potem jazda rowerem w ex warunkach, wspinaczka po skałkach, krev maga, siłka, ale wszystko to dawne czasy aktualnie moim ulubionym sportem jest picie bronka i zabijanie czasu w pracy. Szczególnie to ostatnie zajęcie wymaga szczególnego talentu i umiejętności, ale każdy z Nas w czymś jest doskonały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygmoont 0 Napisano 22 Luty 2008 aktualnie moim ulubionym sportem jest picie bronka i zabijanie czasu w pracy.Niestety w zyciu kazdego mezczyzny przychodzi czas, kiedy bierze sie za uprawianie tych dwoch sportów i porzuca jednoczesnie poprzednie metody spedzania czasu ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ALOL997 1 Napisano 9 Marzec 2008 kiedys karate i koszykowka, praktycznie od poczatku pilka nozna , ale zrezygnowalem z zawodostwa bo nie ma to perspektyw i ostatnio silka hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yerys 0 Napisano 9 Marzec 2008 Dla wszystkich, którzy czują, że czas ich posuwa i już ni ma sił jak kiedyś a nie chcą się stetryczyć polecam off-golfa- szczególnie crossa, chyba, że nie chce się wam za dużo ruszać to urban a jak macie w sobie człowieka demolkę to turbogolfa! A jak zima za oknem? Zwłaszcza, gdy marne te zimy są i nie zawsze da się na czymś pojeździć to można pochodzić- góry zimą zarówno trekingowo, jak i wspinaczka lodowa- palce lizać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perkel 0 Napisano 9 Marzec 2008 "Dla wszystkich, którzy czują, że czas ich posuwa" rotfl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aluzjonista 0 Napisano 12 Marzec 2008 Ja piłka nożna w miejskim klubie ale z powodów zdrowotnych musiałem odpuścić. Teraz nadal gram ale już tylko dla własnej przyjemności No i inne sporty drużynowe A latem rower dla kondychy. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach