Skocz do zawartości
thestructor

Skarzymy sie!

Rekomendowane odpowiedzi

Co wy z tymi banami ?! Wezcie wogole sie ludzie zorientujcie. Jest napisane w sondzie komu dalbys WARNA ! Nie bylo slowa o banie !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja żadnego z adminów nie dałbym WARNA... Gdyby nie oni to byłby tutaj taki bajzel że żal by było tutaj wchodzić. By było tak jak na niektórych forach X'a (nie pije tu do X'a).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żadnemu.

Bo po co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ten temat to jakieś totalne przegięcie i na miejscu moderatorów dałbym wam wszystkim bana, bo naprawdę nie hamujecie się x/. Pomyślcie jak mogli poczuć się arab i spółka podczas gdy pracują tyle i robią co mogą a wy im chcecie banami strzelać. Tyle ode mnie, jak dla mnie to po prostu żeście zbesztali władze forum. Kropka. Gdyby nie oni to nawet byście tutaj nic nie napisali, o tym też pomyślcie. A razem tworzymy całą społeczność PS3 i czyż nie głupio by było bez nich? A jak byłbym moderatorem i bym zobaczył, że dwunastu ludzi głosowało, że dałoby mi bana to bym odszedł ze smutkiem z forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wezcie wogole

Chłopcze zainstaluj sobie FF 2.0 i nie będziesz miał problemów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciesz ten temat jest dla jaj hehe ja w ankiecie dalem wszystkim ja gdybym był modem i mial najwiecej punktów w takiej ankiecie to bym sie cieszyl ze mam najwiekszego respa na dzielni ps3site hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie macie już co robić tylko jakieś pseudo-śmieszne tematy zakładać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak naprawde temat był załozony troche dla jaj, ale widze ze nie wszyscy go tak potraktowali... Ale jakby na to nie spojrzeć arab dostał najwiecej głosów co powinno dać do myślenia i troche poluzowac forum.

P.S. w sondzie warny dostał kazdy wiec widać ze moderatorzu lubia rozdawać warny na prawo i lewo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tak naprawde temat był załozony troche dla jaj, ale widze ze nie wszyscy go tak potraktowali... Ale jakby na to nie spojrzeć arab dostał najwiecej głosów co powinno dać do myślenia i troche poluzowac forum.

P.S. w sondzie warny dostał kazdy wiec widać ze moderatorzu lubia rozdawać warny na prawo i lewo.

Nie wiem dlaczego ale wydajesz mi się być dzieciakiem, który jest żałosny... przepraszam... Ja nie dostałem żadnego WARNA. Surowość tego forum BARDZO mi się podoba i admin/moderatorzy nie chcą tego zmieniać jak widać. Więc jak sie nie podoba... to PA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Nie wiem dlaczego ale wydajesz mi się być dzieciakiem, który jest żałosny... przepraszam... Ja nie dostałem żadnego WARNA. Surowość tego forum BARDZO mi się podoba i admin/moderatorzy nie chcą tego zmieniać jak widać. Więc jak sie nie podoba... to PA

Mnie się podoba i to bardzo a skrytykowanie regulaminu... Chodzi o to, że niektóre zasady są bez sensu, które nie mają nic wspólnego z kulturą itp. Tylko więcej luzu by się przydało =D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagłosowałem na Allu, bo offtopicuje czasami Sorki Allu kogoś musiałem wybrać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chłopcze zainstaluj sobie FF 2.0 i nie będziesz miał problemów

Nie wiem czy to wogole wiesz co to ps3 i czy jest posiadasz. Ale jakbys je mial to bys wiedzial ze polskiej czcionki nie ma i klawiatura czasami nie zaskakuje. A jezeli cos zle napisalem to mod jest od poprawiania ale dzieki. Postaram sie nie popelniac wiecej bledow

Jasne ze to dla zartow. Ale SIX3 ty tez widze ze nie wiesz o czym mowisz. O jakich banach dla adminow/moderatorow gadasz ? Przeczytaj najpierw tytul ankiety. Gdybys nie znalazl : Komy dalibyscie warna?. Warn - ostrzezenie nikt nawet nie wpadl na pomysl banowania moda a czy juz admina. ;D Ludzie dajcie spokoj. Proponuje zamknac temat gdyz jest to wg. mnie ,,kopalnia nabijaczy postow'' xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Nie wiem czy to wogole wiesz co to ps3 i czy jest posiadasz. Ale jakbys je mial to bys wiedzial ze polskiej czcionki nie ma i klawiatura czasami nie zaskakuje. A jezeli cos zle napisalem to mod jest od poprawiania ale dzieki. Postaram sie nie popelniac wiecej bledow

Jasne ze to dla zartow. Ale SIX3 ty tez widze ze nie wiesz o czym mowisz. O jakich banach dla adminow/moderatorow gadasz ? Przeczytaj najpierw tytul ankiety. Gdybys nie znalazl : Komy dalibyscie warna?. Warn - ostrzezenie nikt nawet nie wpadl na pomysl banowania moda a czy juz admina. ;D Ludzie dajcie spokoj. Proponuje zamknac temat gdyz jest to wg. mnie ,,kopalnia nabijaczy postow'' xD

Sorry, tam zamiast banów miał być ost.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałeś:

Wezcie wogole

A powinno być:

Weście w ogóle

i mówisz, że to winna klawiatury....

Sam od czasu do czasu pisze z Ps3, ale nie robię takich błędów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy temat , aż dziw że jego twórca nie dostał Bana , jakiś tydzień temu objechał bym tu wszystkich moderatorów, ale po rozmowie poważnej z jednym z nich wiem że to też ludzie - a każdy człowiek popełnia błędy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skr3czu dla twojej wiadomości pisze się "weźcie".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Napisałeś:

A powinno być:

i mówisz, że to winna klawiatury....

Sam od czasu do czasu pisze z Ps3, ale nie robię takich błędów.

Jak już coś to pisze się "weźcie", więc dobrze napisał, tyle że bez polskich liter i sorka za offtop.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to psikus to chyba rozmowę na temat ortografii mamy skończoną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ciekawy temat , aż dziw że jego twórca nie dostał Bana , jakiś tydzień temu objechał bym tu wszystkich moderatorów, ale po rozmowie poważnej z jednym z nich wiem że to też ludzie - a każdy człowiek popełnia błędy

spoko tylko warn poszed...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
spoko tylko warn poszed...

A co z tego, że ten temat "dla jaj", pomimo tego to też mogło kogoś urazić, czyż nie? Przecie nie ma tak, że zabiję kogoś i to "dla jaj". Temat do dupy, w ogóle dziwie się czemu dalej w nim piszę - powinien być zamknięty =/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Warny rozdane, temat zamknięty. Dziękuję za uwagę. I dlaczego nie wygrałem, no dlaczego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.