Patricko 8082 Napisano 30 Styczeń 2011 Dla mnie najlepszy tor, uwielbiam i mógłbym go jeździć w nieskończoność. Tor nie nudzi ani na chwile, a wyprzedzanie tutaj jest prawie, że nierealne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rufik79 1 Napisano 30 Styczeń 2011 Wyprzedzanie nierealne??? Nie dla Roberta K :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Styczeń 2011 No zapomniałem dodać, że chyba, że się inni wloką, albo rozwalają po bandach :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 30 Styczeń 2011 Wreszcie cos co lubie czyli tor uliczny. Mam nadzieje ze bedzie dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 30 Styczeń 2011 Tory uliczne byly by rewelacyjne gdyby nie te niewidzialne sciany, pomiedzy 12 a 13 napewno jest jedna w ktora czesto wpadalem. Sa napewno jeszcze w innych miejscach takze nie dziwcie sie jak zniszczycie bolid na takim tworze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Styczeń 2011 Taa, sam nieraz się w nią wbiłem i nie wiedziałem co się dzieje. Bodajże jest jeszcze jedna pomiędzy 18, a 19, pod trybunami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 30 Styczeń 2011 Miedzy 21 a 22 tez sie czai, ze dwa razy tam sie rozbilem :P troche tych miejsc jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 30 Styczeń 2011 Ogólnie tor, którego nienawidzę... Nie lubię tutaj jeździć, dziwny dla mnie obiekt. Jeżeli nie będę ostro trenował to widzę kiepsko mój występ w Singapurze. :sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 30 Styczeń 2011 Ja także uwielbiam tory uliczne, ale Singapur napawa mnie strachem. Podobnie było z Walencją. Pamiętam jak wszyscy płakali, że to tor masakra. Sam początkowo byłem obsrany, bo nigdy wcześniej na Walencji nie jechałem i ta gra dopiero mi to umożliwiła. Z czasem okazało się, że Walencja to mój ulubiony tor. Doszło to do mnie jeszcze zanim doszło do wyścigu, gdzie wywalczyłem Pole Position w deszczu i który zresztą w suchych warunkach wygrałem (co prawda gdyby nie urwało Patricko, to byłbym drugi). Tak jak napisał Patricko o Singapurze, i ja mogę jeździć Walencję w nieskończoność. Kto wie... Może tym razem będzie tak samo i także zakocham się w singapurskim torze. Jak na razie po pierwszych stintach moje wrażenia są bardzo nieciekawe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 31 Styczeń 2011 (edytowane) Tor arcyciekawy i co za tym idzie, diabelsko trudny, w sumie jak każdy uliczny :] ojj już widzę te tłumy na mecie, czyli 4 max 6 bolidów :P Edytowane 31 Styczeń 2011 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 31 Styczeń 2011 Robimy jakieś testy, jutro po g. 20 ?? Laptok, nie ten dział xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 31 Styczeń 2011 Laptok, nie ten dział xD Już mi edytka pomogła :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiender 22 Napisano 2 Luty 2011 Przy wiekszości ostrych zakrętów jest plac do zaparkowania bolidu w razie przestrzelenia. Gorzej jak kilka osób na naraz tam wjedzie ( szczególnie na pierwszym okrążeniu ). Przy cofaniu na wstecznym mozna uszkodzic skrzydło kolegi który jest za nami, więc trzeba na to uważać. Ogólnie po wczorajszych testach widac że jest ciężej niż w Monaco - większość zakrętów o 90 stopni i całowanie ścian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buchenko 6 Napisano 2 Luty 2011 Przy cofaniu na wstecznym mozna uszkodzic skrzydło kolegi który jest za nami, więc trzeba na to uważać. Nie moglem sie powstrzymac, a da sie cofac na innym biegu :D? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 5 Luty 2011 Prezentacja toru Marina Bay Singapur http://www.youtube.com/watch?v=jpPU7TYLtH4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 6 Luty 2011 Co ja wam bede duzo mowil, no nie lubie tego toru i ogolnie po pierwszej szykanie lewo prawo potem moj bolid zawsze dostaje zablokowania kol. Dlaczego tak sie dzieje nie wiem. Nie mniej chyba na ten wyscig bede musial wziasc cos na uspokojenie bo o agresywnosci nie ma tutaj mowy... Bedzie bardzo ciezko. Baaardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach