Skocz do zawartości
Madrok

Kongregate

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z was ma może konto na kongregate.com ? Strona istnieje dosyć długo i podobnie jak na konsolach zdobywa się achievementy, trofea i odznaki w grach flashowych dzięki którym zdobywa się poziomy ;). Na stronie są 3 polskie chaty tekstowe, średnio po 120 osób w każdym. Raz na jakiś czas organizują konkursy na grę flashową z nagrodą 500 $. Jak dla mnie strona jest wypas, niestety coraz rzadziej jej używam ze względu na zepsutego laptopa ;/ więc jeśli kiśniecie na giercowni czy wyspach gier polecam zmienić to na lepszy model ;P

PS. Mam nadzieje, że w oczach modów nie będzie to reklama :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś z was ma może konto na kongregate.com ? Strona istnieje dosyć długo i podobnie jak na konsolach zdobywa się achievementy, trofea i odznaki w grach flashowych dzięki którym zdobywa się poziomy ;). Na stronie są 3 polskie chaty tekstowe, średnio po 120 osób w każdym. Raz na jakiś czas organizują konkursy na grę flashową z nagrodą 500 $. Jak dla mnie strona jest wypas, niestety coraz rzadziej jej używam ze względu na zepsutego laptopa ;/ więc jeśli kiśniecie na giercowni czy wyspach gier polecam zmienić to na lepszy model ;P

PS. Mam nadzieje, że w oczach modów nie będzie to reklama :)

Ja tam wolę PS3 :D

Teraz założyłem konto i większość gier jest naprawdę nudna :)

Edytowane przez timetoshake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam jeszcze,że w sposób zdobycia określonego trofeum zdobywało się szanse wygrania określonej gry która wyszła nie dawno po premierze. Ja wygrałem "one way ticket" do wygrania kopii fallouta 3 i o dziwo dostałem się do 2-giej fazy wygrania kopii dragon age na wybraną konsole.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi