Madrok 159 Napisano 31 Styczeń 2011 Czy ktoś z was ma może konto na kongregate.com ? Strona istnieje dosyć długo i podobnie jak na konsolach zdobywa się achievementy, trofea i odznaki w grach flashowych dzięki którym zdobywa się poziomy ;). Na stronie są 3 polskie chaty tekstowe, średnio po 120 osób w każdym. Raz na jakiś czas organizują konkursy na grę flashową z nagrodą 500 $. Jak dla mnie strona jest wypas, niestety coraz rzadziej jej używam ze względu na zepsutego laptopa ;/ więc jeśli kiśniecie na giercowni czy wyspach gier polecam zmienić to na lepszy model ;P PS. Mam nadzieje, że w oczach modów nie będzie to reklama :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 31 Styczeń 2011 (edytowane) Czy ktoś z was ma może konto na kongregate.com ? Strona istnieje dosyć długo i podobnie jak na konsolach zdobywa się achievementy, trofea i odznaki w grach flashowych dzięki którym zdobywa się poziomy ;). Na stronie są 3 polskie chaty tekstowe, średnio po 120 osób w każdym. Raz na jakiś czas organizują konkursy na grę flashową z nagrodą 500 $. Jak dla mnie strona jest wypas, niestety coraz rzadziej jej używam ze względu na zepsutego laptopa ;/ więc jeśli kiśniecie na giercowni czy wyspach gier polecam zmienić to na lepszy model ;P PS. Mam nadzieje, że w oczach modów nie będzie to reklama :) Ja tam wolę PS3 :D Teraz założyłem konto i większość gier jest naprawdę nudna :) Edytowane 31 Styczeń 2011 przez timetoshake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 31 Styczeń 2011 Dodam jeszcze,że w sposób zdobycia określonego trofeum zdobywało się szanse wygrania określonej gry która wyszła nie dawno po premierze. Ja wygrałem "one way ticket" do wygrania kopii fallouta 3 i o dziwo dostałem się do 2-giej fazy wygrania kopii dragon age na wybraną konsole. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach