Kar0 3 Napisano 1 Luty 2011 Witam, wyjeżdżam na ferie i nie mam możliwości zabrania ps3, ale wezmę małego lapka na długie wieczory. Jest to Acer One ZG5. Speczfikacja + http://laptopy.info....r_One_ZG5/53/sp Możecie podać jakieś tytuły, które będą płynnie chodziły na tym sprzęcie. Myślę nad jakiś nfs, wormsy, gta vc ? Wejdzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 1 Luty 2011 jakie gry preferujesz to ci wtedy coś wykombinuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 1 Luty 2011 Mohjong + saper i masz grania a grania hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 1 Luty 2011 (edytowane) Skyroads MIAŻDŻY jeśli chodzi o klasyki :D Jeśli chcesz poważniejszego grania, to zawsze możesz sięgnąć po takie tytuły jak Baldur czy NWN. Ja ostatnio mam też mega zajoba na Minecrafta, powinien pójść na tym laptoku. EDIT: Swego czasu miałem też niezłą fazę na emulator NES'a - poprzechodziłem znów Castlevanię, Super Mario Bros 3 itp. :D Edytowane 1 Luty 2011 przez kolonel1136 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach