Zia 0 Napisano 13 Luty 2008 Witam, chciałbym przedstawić serię krótkich z życia wziętych. UWAGA w tekście zawarte są nie cenzuralne słowa! No to zaczynamy. Ździra Bileciki Apteka wstydu Dawna znajoma Narkotyki to gó*no Tomblar Story Elegancko D Beściak Squad Resocjalizacja JPG Playboy'a prsz Deszcz wstydu Moja pałka Walenie Sęp Niespodzianka Nie wchodzimy Niesłychana historia Mówimy mało lecz konkretnie To jest już moje Pojedynek spojrzeń Boks tajski Gangsta Papieros Nocny krzyk Mósimy coś wyrwać Suka Naprawdę śmieszne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 13 Luty 2008 odcinek z playboyem rox... zachowuje sie jak ja ;p EDIT ...tajski boks mnie zniszczyl xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Luty 2008 a tam. ;dd kapitan BoooMMbaa jest lepszy. ;ddd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiLq 0 Napisano 13 Luty 2008 ja tam uważam, że ta kreskówka jest beznadziejna i nie ma w niej nic śmiesznego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0ox5 0 Napisano 13 Luty 2008 A wg. mnie boska ;D Playboy, Tajski Boks, Suka i Żdzira najlepsze ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewis 4 Napisano 13 Luty 2008 Ziomek jest super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morbalusz 1 Napisano 13 Luty 2008 a tam. ;dd kapitan BoooMMbaa jest lepszy. ;ddd No Kapitan Bomba jest BOMBA !!! Bardzo prostackie ale uśmiałem się strasznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 13 Luty 2008 To są z życia wzięte, najlepszy boks. Dodałem ankietę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 13 Luty 2008 Masakra Polskie realia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 13 Luty 2008 Głupawe trochę. Miś Pushupek jest fajniejszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reflect 1 Napisano 13 Luty 2008 A ja wam napisze - ze Peja w tym odcinku http://pl.youtube.com/watch?v=mFPBowwDcyo&...feature=related to sie tak "skurwił", ze szkoda gadac! I pisze to jak najbardziej serio (tak sie sklada, ze sie znamy z Jezyc). Wracajac do tematu, niektore odcinki bardzo smieszne - niestety calosc trzyma bardzo sredni poziom. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygmoont 0 Napisano 13 Luty 2008 Dokladnie, cala kreskowka raczej srednia, zwlaszcza te odcinki pod koniec. Na poczatku odcinki sa naprawde fajne, ale potem to juz nawet sie usmiechac nie chce. Ale mimo wszystko polecam obejrzec wszystkie. Juz lepsze to niz Włatcy Móch, czy jak to sie tam pisze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 14 Luty 2008 ja tam uważam, że ta kreskówka jest beznadziejna i nie ma w niej nic śmiesznego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sucre 0 Napisano 14 Luty 2008 mi tam sie podobalo a niektore byly juz wogole konkretne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Luty 2008 tak wogule to chyba 2 mnie tylko rozśmieszyły . ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 18 Luty 2008 Mi tam się w miare podoba... Taka francuzka bajka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 18 Luty 2008 Obejrzałem parę odcinków,te które polecaliście i jeśli miałbym ocenić filmiki dałbym ocenę MIERNĄ. Dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 0 Napisano 28 Marzec 2008 A mnie się najbardziej podoba Boks Tajski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arbuz 0 Napisano 29 Marzec 2008 Ziomek - cała polska mentalność i sytuacje z życia wzięte...nieźle się ogląda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aluzjonista 0 Napisano 29 Marzec 2008 Podobno ma być (lub jest ?) wersja pełnometrażowa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach