Link396 142 Napisano 1 Luty 2011 Przeglądam sobie inne forum, co by zobaczyć ile konsol padło piratom po wgraniu CFW i się przypadkiem natknąłem na takiego rodzyneczka : 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek5512 0 Napisano 1 Luty 2011 O ładnie pogratulować pomysłowości.! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 1 Luty 2011 Na laser można spojrzeć dwa razy; raz lewym okiem, raz prawym ... :rofl: ... LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaSic 4 Napisano 2 Luty 2011 To tak samo jak tekst : "Wszystkie grzyby są jadalne , lecz część tylko raz w życiu " ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 3 Luty 2011 Kolejna perełka : Tym razem lekkie pomylenie nazwy jednej z najlepszych exów na pleja 3 ;) No ale każdemu się może zdarzyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 4 Luty 2011 No to ja też coś wrzucę ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 4 Luty 2011 Nie podniecaj się. Pstryknąłeś fotkę akurat jak edytowałem usera. 30 sekund. No ale ciesz się chwilą. Nie ma to jak złapać mnie na błędzie, rozumiem ;) 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 7 Luty 2011 Wiadomo "Klijent" nasz Pan ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 25 Luty 2011 Miłość i dramat na Facebooku Polecam również odwiedziny profili obu dziewczyn na Facebook'u . Tam dopiero się dzieje! Na allegro pojawiły się już także stosowne koszulki. Na FB jest również FanClub Icecream :D oraz otwarta grupa "Lodzika nie będzie"! Enjoy! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 25 Luty 2011 (edytowane) Masz gdzieś link do ich profili na FB? :whistling: Edytowane 25 Luty 2011 przez AGArtha Właź na FB to Ci zapodam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 25 Luty 2011 (edytowane) Masz gdzieś link do ich profili na FB? :whistling: lol liczysz Tomo na nowa serie koszulek - "Lodzik i tak bedzie" ?? @down ale to Monisia "grozila" lol btw jak moje kochanie to zobaczy to na bank bedzie chcialo taka koszulke Edytowane 25 Luty 2011 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachna01 80 Napisano 25 Luty 2011 lol liczysz Tomo na nowa serie koszulek - "Lodzik i tak bedzie" ?? Już ma FunClub - lodzika nie będzie "Ania Czarnicka FanClub" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 25 Luty 2011 lol liczysz Tomo na nowa serie koszulek - "Lodzik i tak bedzie" ?? ... Niee, kolejna już mi nie potrzebna. Moja żona już ma takich kilka :P Aaa na serio; co to za Panny są? Jakie siano w głowie :blink: Strach myśleć co się z tą młodzieżą porobiło :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 25 Luty 2011 Eeee, lipa... Takie rzeczy można sobie oglądać na pudelkach czy innych burdelkach, zakładając ten temat, miałem na myśli wrzucanie tu "złapań w sieci" dotyczących konsoli PS 3, a teraz każdy będzie tu wrzucał jakieś linki do pierdółek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 26 Luty 2011 To ja coś dorzucę : Z Facebook'a Qlop'a Podejrzewam , że większość z was nie wie kto to jest , więc odsyłam na youtube'a . A tu jeszcze taki akcent z Psp , Qlop od 2:50 : " Dzownią dzwonki Nokii , śnieg już pada , Święta są od święta , więc przeoczyć nie wypada , Jak odkleić mnie od pada ? Nie miej nadziei - odpada . " To tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 11 Marzec 2011 Ja dzisiaj złapałem jednego z użytkowników ;) Ma bardzo ciekawą przypadłość. Podaje się za 40 latka, lecz z jego nicku PSN wynika co innego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 11 Marzec 2011 No tu rzeczywiście wygląda na rocznik , natomiast nie zawsze tak musi być , bo ja na przykład kiedyś sobie założyłem kilka kont , między innymi maila z dwoma cyferkami 9 , na poczatku i na koncu , tak że wygląda to mniej wiecej tak 99lukasz99 , dopiero ze dwa lata temu się zacząłem zastanawiać , ze gdyby to byl wlasnie rocznik , to mialbym rak z 10 lat . Także to też zależy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 11 Marzec 2011 moze w tym roku urodzilo mu sie dziecko... trudno powiedziec co te cyferki znacza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 24 Maj 2011 http://interwencja.interia.pl/news?inf=1516450 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 19 Lipiec 2011 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 19 Lipiec 2011 Hahaha najbardziej mnie rozwalił gościu co narzygał na klawiaturę. Może dlatego, że mu trochę współczuję bo kiedyś po pijaku mi się piwo wylało . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 23 Lipiec 2011 News o tym, że Elena w U 3 wygląda świetnie... i rozmowa : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 26 Lipiec 2011 http://kwejk.pl/obrazek/212915/banan,dla,corki.html Norweskie więzienie :P http://www.odditycentral.com/pics/norwegian-prison-looks-more-like-a-holiday-resort.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 27 Lipiec 2011 Autor filmu --> Kanał --> Facebook --> i wszystko jasne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 27 Lipiec 2011 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach