Link396 142 Posted February 1, 2011 Przeglądam sobie inne forum, co by zobaczyć ile konsol padło piratom po wgraniu CFW i się przypadkiem natknąłem na takiego rodzyneczka : 1 Share this post Link to post Share on other sites
misiek5512 0 Posted February 1, 2011 O ładnie pogratulować pomysłowości.! Share this post Link to post Share on other sites
Tomo 11882 Posted February 1, 2011 Na laser można spojrzeć dwa razy; raz lewym okiem, raz prawym ... :rofl: ... LOL Share this post Link to post Share on other sites
BaSic 4 Posted February 2, 2011 To tak samo jak tekst : "Wszystkie grzyby są jadalne , lecz część tylko raz w życiu " ;] Share this post Link to post Share on other sites
Link396 142 Posted February 3, 2011 Kolejna perełka : Tym razem lekkie pomylenie nazwy jednej z najlepszych exów na pleja 3 ;) No ale każdemu się może zdarzyć. Share this post Link to post Share on other sites
timetoshake 78 Posted February 4, 2011 No to ja też coś wrzucę ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
kill 10044 Posted February 4, 2011 Nie podniecaj się. Pstryknąłeś fotkę akurat jak edytowałem usera. 30 sekund. No ale ciesz się chwilą. Nie ma to jak złapać mnie na błędzie, rozumiem ;) 5 Share this post Link to post Share on other sites
Link396 142 Posted February 7, 2011 Wiadomo "Klijent" nasz Pan ;) Share this post Link to post Share on other sites
AGArtha 786 Posted February 25, 2011 Miłość i dramat na Facebooku Polecam również odwiedziny profili obu dziewczyn na Facebook'u . Tam dopiero się dzieje! Na allegro pojawiły się już także stosowne koszulki. Na FB jest również FanClub Icecream :D oraz otwarta grupa "Lodzika nie będzie"! Enjoy! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Tomo 11882 Posted February 25, 2011 (edited) Masz gdzieś link do ich profili na FB? :whistling: Edited February 25, 2011 by AGArtha Właź na FB to Ci zapodam ;) Share this post Link to post Share on other sites
m0rph 3307 Posted February 25, 2011 (edited) Masz gdzieś link do ich profili na FB? :whistling: lol liczysz Tomo na nowa serie koszulek - "Lodzik i tak bedzie" ?? @down ale to Monisia "grozila" lol btw jak moje kochanie to zobaczy to na bank bedzie chcialo taka koszulke Edited February 25, 2011 by m0rph Share this post Link to post Share on other sites
stachna01 80 Posted February 25, 2011 lol liczysz Tomo na nowa serie koszulek - "Lodzik i tak bedzie" ?? Już ma FunClub - lodzika nie będzie "Ania Czarnicka FanClub" Share this post Link to post Share on other sites
Tomo 11882 Posted February 25, 2011 lol liczysz Tomo na nowa serie koszulek - "Lodzik i tak bedzie" ?? ... Niee, kolejna już mi nie potrzebna. Moja żona już ma takich kilka :P Aaa na serio; co to za Panny są? Jakie siano w głowie :blink: Strach myśleć co się z tą młodzieżą porobiło :P Share this post Link to post Share on other sites
Link396 142 Posted February 25, 2011 Eeee, lipa... Takie rzeczy można sobie oglądać na pudelkach czy innych burdelkach, zakładając ten temat, miałem na myśli wrzucanie tu "złapań w sieci" dotyczących konsoli PS 3, a teraz każdy będzie tu wrzucał jakieś linki do pierdółek... Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz 76 Posted February 26, 2011 To ja coś dorzucę : Z Facebook'a Qlop'a Podejrzewam , że większość z was nie wie kto to jest , więc odsyłam na youtube'a . A tu jeszcze taki akcent z Psp , Qlop od 2:50 : " Dzownią dzwonki Nokii , śnieg już pada , Święta są od święta , więc przeoczyć nie wypada , Jak odkleić mnie od pada ? Nie miej nadziei - odpada . " To tyle Share this post Link to post Share on other sites
timetoshake 78 Posted March 11, 2011 Ja dzisiaj złapałem jednego z użytkowników ;) Ma bardzo ciekawą przypadłość. Podaje się za 40 latka, lecz z jego nicku PSN wynika co innego :) Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz 76 Posted March 11, 2011 No tu rzeczywiście wygląda na rocznik , natomiast nie zawsze tak musi być , bo ja na przykład kiedyś sobie założyłem kilka kont , między innymi maila z dwoma cyferkami 9 , na poczatku i na koncu , tak że wygląda to mniej wiecej tak 99lukasz99 , dopiero ze dwa lata temu się zacząłem zastanawiać , ze gdyby to byl wlasnie rocznik , to mialbym rak z 10 lat . Także to też zależy . Share this post Link to post Share on other sites
kakaroto 3892 Posted March 11, 2011 moze w tym roku urodzilo mu sie dziecko... trudno powiedziec co te cyferki znacza... Share this post Link to post Share on other sites
Natsu 1595 Posted May 24, 2011 http://interwencja.interia.pl/news?inf=1516450 Share this post Link to post Share on other sites
sadurx 44 Posted July 19, 2011 Hahaha najbardziej mnie rozwalił gościu co narzygał na klawiaturę. Może dlatego, że mu trochę współczuję bo kiedyś po pijaku mi się piwo wylało . Share this post Link to post Share on other sites
Link396 142 Posted July 23, 2011 News o tym, że Elena w U 3 wygląda świetnie... i rozmowa : Share this post Link to post Share on other sites
Natsu 1595 Posted July 26, 2011 http://kwejk.pl/obrazek/212915/banan,dla,corki.html Norweskie więzienie :P http://www.odditycentral.com/pics/norwegian-prison-looks-more-like-a-holiday-resort.html 1 Share this post Link to post Share on other sites
kill 10044 Posted July 27, 2011 Autor filmu --> Kanał --> Facebook --> i wszystko jasne. Share this post Link to post Share on other sites